Super tevreden

Super tevreden! Vriendelijke mailwisseling, duidelijk en snel! In anderhalve week had ik mijn bestelling al in huis.

Absolute aanrader

Absolute aanrader! Grote keuze aan stofjes, heel mooie afwerking en super snel geleverd! Ook originele en hippe communicatie, love it! ??

Knap georganiseerd!

Perfecte service, mooie afwerking, goede communicatie. Proficiat en dankjewel

In een woord, perfect

Kwaliteit, termijn en zeker communicatie zijn perfect geweest. Dank u.

prima kussen

prima kussen. Prijs iets te hoog

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring! Ook voor vragen zijn jullie persoonlijk bereid om te helpen!! Jullie benadering op de website vind ik laagdrempelig en nodigt uit om een bestelling te plaatsen!

Digitaal en toch persoonlijk!

Geweldige service! Het is en blijft moeilijk om precies de juiste kussens te bestellen, kleur, maar vooral..de juiste maat. Bij nofruit lukt t ze om op afstand de juiste persoonlijke hulp te bieden om zo de perfecte kussens te ontvangen. Een aanrader. Enige minpuntje is de verzending..die is minder persoonlijk en dan krijg je een tijdspanne waarbij je dus moet zorgen dat er iemand thuis is. Maar dat is dan ook t enige minpuntje! En zelfs de koerier was positief over nofruit: altijd volledige bestellingen. Kortom..de volgende keer ga ik weer naar nofruit

Super snelle levering en goede kwaliteit.

Kussens waren sneller klaar dan gedacht. Goede kwaliteit en zeer netjes afgewerkt. De site vond ik zeer handig en overzichtelijk. Een aanrader.

Goed advies

Goed advies, heel klantvriendelijk �n binnen no time lagen de mooi afgewerkte kussens op onze banken! Super!!

Super mooi

Super mooi, snel en mensen denken mee!

Super service

Super service. Gratis staaltjes vooraf, tot 2x toe. Grote selectie aan stoffen en kleuren. Heel gebruiksvriendelijke website met super handige besteltool. Ook herl duidelijk welke extra kosten (of soms minder) elke keuze met zich meebracht, direct on-line weergegeven. Bestelling exact zoals gevraagd en zelfs een week vroeger klaar! Ook heel duidelijke en persoonlijke communicatie per mail. Kan het aan iedereen aanbevelen.

Prijs kwaliteit heel goed zou het aan�

Prijs kwaliteit heel goed zou het aan anderen aanraden het ook eens te proberen..

Erg positief

Erg positief. We hebben kussens met een schuine kant, past heel goed. Kussens waren binnen 2 weken bij ons, erg snel.

Top !

Makkelijke site, snelle levering. Product voldoet op alle vlakken aan de gestelde eisen. TOP !

Netjes gemaakt ...vragen zeer�

Netjes gemaakt ...vragen zeer vriendelijk beantwoord ...leuke mail om op de hoogte tr worden gehouden ...

Correcte kantenbenadering

Correcte kantenbenadering

Prima kussens en snelle levering.

Prima kussens en snelle levering. Aflevering niet volgens verwachting, ook niet te wijzigen.

was weer top

was weer top, nieuw kussen er bij en er komen nog meer bestellingen aan

Erg tevreden

Erg tevreden. Veel keus. Helemaal op maat en dikte gemaakt. Tegen een goede prijs. Snelle levering.

bedrijf met een hart!!!

bedrijf met een hart!!!! reageren direct per mail, prachtige kussens geleverd en goede communicatie en erg klantvriendelijk. Nou wat wil je nog meer, niks eigenlijk dus wat ons betreft zeker 5 sterren, jammer dat het er geen 6 of 7 zijn. een tevreden klant!

Online bestellen was nog nooit zo�

Online bestellen was nog nooit zo makkelijk! Zeer vriendelijke en enthousiaste medewerkers die je goed op de hoogte houden. Het resultaat is prachtig geworden.

Snelle levering, goede kwaliteit ????????

Kussens die ik op maat heb laten maken�

Kussens die ik op maat heb laten maken zijn prachtig geworden. Goede kwaliteit en mooie stoffen. De service en snelheid van levering zijn helemaal top en contact is persoonlijk en vriendelijk. Zeker een aanrader!

Snel, makkelijk en super service met bijhorend product

De website is heel intuitief, je krijgt de nodige hulp online om de juiste mate te kunnen nemen en bestellen gaat heel makkelijk. Service is ook top, bij vragen snelle reactie en zelfs speciale vormen kunnen zonder veel moeite. All in all, geen enkel minpuntje te melden en we zijn intussen na veelvuldig testen super tevreden met onze bestelling.

Hoogst professionneel

Hoogst professionneel, perfecte afwerking, aangenaam in contact met klant. Echt aan te bevelen.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught