Mooi product en hele vriendelijke en�

Mooi product en hele vriendelijke en prettige manier van communiceren.

Goede begeleiding online over het soort�

Goede begeleiding online over het soort kussen dat je wil.Vlotte levering en de kussens gaan makkelijk in de hoezen.

Blij met onze mooie kussens

Goede site om de kussens te ontwerpen. Communicatie was duidelijk en we zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kussens.

Klantvriendelijk goede communicatie en�

Klantvriendelijk goede communicatie en snel geleverd! Dus perfect!

Zeer goed en deskundig advies.

Zeer goed en deskundig advies. Alles keurig volgens afspraak geleverd

Makkelijk en snelle levering

Makkelijk en snelle levering

Prima service en super snel

Fijne en overzichtelijke site om kussens te bestellen. Super snelle reactie op mijn bestelling en heel snel geleverd. Ik eerd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Eindresultaat is ook heel mooi. Mijn tuinbankje ziet er weer mooi uit!

Super tevreden over het advies en de�

Super tevreden over het advies en de kussens

Wij zijn super tevreden????

Wij zijn super tevreden, de site maakt het goed mogelijk om alles naar eigen wens te ontwerpen. De instructie filmpjes zijn duidelijk waardoor zelf opmeten geen probleem is. De mailwisseling is zeer klantvriendelijk. Er wordt direct een uiterste bezorgdatum aangegeven. Wat heerlijk als de kussens dan eerder komen dan verwacht. Wij zijn heel erg blij met het resultaat.

Goede, persoonlijke service en snelle levering!

Goede, persoonlijke service en snelle levering!

Fijne en makkelijke site

Fijne en makkelijke site. Goede kwaliteit, prima levering.

Gebruiksvriendelijke site, snelle levering en de kussens zijn super! Een aanrader

Aanrader!

Goede communicatie, levering veel sneller dan verwacht. Kussens zien er prachtig uit en zitten bovenal goed!

Super website

Super leuke producten en alles is mogelijk. Echt maatwerk. Super website en het kussen is van een hele mooie kwaliteit.

Top bedrijf!

Zelden zo'n goede, maar vooral ook prettig bedrijf ervaren. Alles klopte, communicatie geruststellend en positief. Echt een fijne leuke ervaring. Ik beveel no-fruit iedereen aan!

Kussen is perfect gemaakt na opgave van�

Kussen is perfect gemaakt na opgave van onze wensen.

Geweldige, spontane medewerkers die op een leuke manier communiceren. Problemen kennen ze niet want die worden opgelost. Bestelde (loungebank-) kussens zijn boven verwachting!

helemaal top

duidelijke site, snelle levering, het kussen zag er keurig uit. top!

Fantastische kussens

Fantastische kussens! Fijn dat we vooraf de kleurstalen kregen om de juiste keuze te maken! Goede uitleg en instructies via de website waardoor het opmeten makkelijk ging. We hebben de kussens meteen in gebruik genomen en gaan er nog veel plezier van hebben.

Goeie en snelle service.

Goeie en snelle service. Mooi afgewerkte opberghoes voor onze lounge kussens ontvangen, en dat sneller dan aanvankelijk aangegeven.

prima product gekregen

prima product gekregen

H��rlijke kussens

Bestellen ging super eenvoudig met het stappenplan. Ik had een ongewone combinatie besteld en werd hierdoor de volgende dag gemaild om na te gaan of dit kloppend was, voordat ze aan de gang zouden gaan. Vervolgens overleg gehad en de order aangepast, dit was geen enkel probleem. Ik ben natuurlijk een Nederlander en wilde de kussens snel hebben, ook hierbij geluk gehad want na ongeveer twee weken in huis. Goed verpakt geleverd en ze voldeden aan de specificaties. Ze zitten heerlijk en zien er top uit. Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen en wat mij betreft een aanrader voor iedereen.

Goede service, snelle levertijd!

Uitstekende kwaliteit

Maatkussens.nl communiceert uitstekend. Gebruiksvriendelijke software voor het ontwerp van de kussens en snelle levering exact volgens de opgegeven specificaties. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Zeker een aanrader!

Heel erg tevreden met de kussens. Mooi afgewerkt en zitten goed/stevig. Levering was veel sneller dan in eerste instantie aangegeven (kussens werden binnen een week al geleverd in plaats van 2 a 3 weken). Daarnaast zijn ze ook heel servicegericht, ze reageren snel op mailtjes/vragen en doen dat ook op een leuke en persoonlijke manier. Zeker een aanrader dus! :)

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught