Kussen is zeer netjes gemaakt

Kussen is zeer netjes gemaakt. De levering was twee weken sneller dan verwacht.

Perfecte service en kwaliteit

Perfecte service en kwalitatief materiaal!

Gewoon goed!

Gewoon goed! Niets op aan te merken.

mooie kussens snel en netjes geleverd

mooie kussens snel en netjes geleverd

Super handig om je eigen kussen op�

Super handig om je eigen kussen op maat, met ruime keuze uit stoffen en kleuren, te kunnen samenstellen. Verwerkingstijd van de order was buiten verwachting snel, soepele levering, resultaat perfect. Het kunnen bekijken van opgevraagde stalen is unieke service.

perfect uitgevoerd

perfect uitgevoerd, zeer goede service!

Lounge kussens

Voor mijn houten lounge bank kocht ik kussens bij No fruit. Doeltreffende opvolging op mijn vragen via mail, hulp gekregen bij het maken van de kussens op de �doe het zelf tool� . Snelle levering van de kleurstalen en van de kussens. Ben helemaal klaar voor de zomer

The order process online was really�

The order process online was really smooth, it was a good price, good quality and delivered faster than promised!

Hele leuke manier van communiceren

Hele leuke manier van communiceren, snelle levering (eerder dan verwacht!), mooie ruime keus aan stoffen, duidelijke instructies voor inmeten, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben fan!

Top!!

Goede ervaring, snelle service, flexibel. Produkt precies zoals gevraagd. Erg leuk klantcontact!!

In een woord, TOP!

Goede communicatie. Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Kussenhoes

Kussenhoes past precies. Makkelijk schoon te houden. Netjes afgewerkt.

Zeer goed product afgeleverd

Zeer goed product afgeleverd , mooi op tijd , een verbetering zou zijn om hand vaten op de zijkanten te kunnen plaatsen , tilt makkelijker , als optie natuurljk

Fijn bedrijf!

Fijn dat je de staaltjes met kleuren thuisgestuurd krijgt. Wij hebben onze tuinbank zelf gemaakt, de maatvoering heb ik met de mensen van Maatkussens besproken, er werd hierin goed met mij meegedacht. Ik hoopte mijn kussens voor mijn verjaardag te krijgen, daar hebben ze hun best voor gedaan en dit is ook nog gelukt. We zijn iedere dag enorm blij met onze bank en mooie tuinkussens! Een aanrader dus!

Super tevreden over de geleverde�

Super tevreden over de geleverde kussens! Heeft meteen een andere uitstraling!

Dank jullie wel voor de service mbt het�

Dank jullie wel voor de service mbt het meedenken van de bestelling en tijdig bezorgen van de kussens. Minder prettige ervaring was dat ik een tijdje heb moeten wachten op restitutie van een bedrag vanwege aanpassing van de hoeveelheid rugkussens. Het bedrag heb ik vorige week vrijdag mogen ontvangen en daarbij stonden excuses vermeld. Met vriendelijke groeten, Monique Oude Egberink

Super service!!

Super service. Makkelijke bestellen en snelle correcte levering.

Alsof het ervoor gemaakt is,!!

Alsof het ervoor gemaakt is,!! Helemaal blij!

Heel blij met resultaat!

Heel blij met resultaat! Makkelijk bruikbare site, leuke en goede communicatie, snelle levering en mooi product ontvangen

alles netjes in orde zelf vroeger�

alles netjes in orde zelf vroeger geleverd dan voorzien top !!

Zeer positieve ervaring

Duidelijke site. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Levering sneller dan verwacht en aangegeven in de eerste zeer enthousiaste mails. Een aanrader

super netjes, vriendelijke bahndeling en snelle levering

super netjes, vriendelijke bahndeling en snelle levering

Perfecte service

Perfecte service, mooie kussens!

Makkelijk kussens op maat laten maken

Makkelijk kussens op maat laten maken. Voor vragen konden we ook langskomen in de shop. Binnen 2 weken waren de kussens al binnen.

Prima kussens

Prima kussens, echter wegens kleine miscommunicatie transportbedrijf, 1 ster minder.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught