Geweldige service!

Eindeloze mogelijkheden, goede prijs-kwaliteitverhouding, mooie producten, vriendelijke en persoonlijke communicatie, geweldige service!

Prima service, er wordt goed meegedacht. Super fijn. En snelle levering, top!

Prachtige kussens

Prachtige kussens, netjes afgewerkt en goede materialen. Super kwaliteit!!

Supersnelle service

Supersnelle service

Aanrader

Een aanrader, perfecte service en een perfect op maat gemaakt kussen.

Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan�ieder die iets moois wil, iets aparts, dat ene dat niet iedereen al heeft.

Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen!! Maar zeker gebruik voor het aanvragen van 'proef-staaltjes' zodat de kleuren exact kloppen met je verwachtingen! Geweldige kwaliteit, de kussens zitten heerlijk en ik ben heel tevreden met de snelle service! Nu hebben we ��k in de tuin iets unieks, iets aparts, kleurrijks, iets persoonlijks en �cht precies dat ene dat zo bij ons past.

mooi gemaakt en snel geleverd.

De kussens zijn mooi op maat gemaakt en snel, zonder problemen, geleverd.

Super blij met de kussens

Super blij met de kussens, goede service en snelle levering, volgende project zijn we al weer aan het bedenken :)

Zeer tevreden!

Zeer prettige ervaring. Het stappenplan geeft voldoende handvatten om de kussens op de juiste maat te bestellen. Ik was blij dat ik foto's kon bekijken van eerdere projecten zodat ik een goede keuze kon maken. Na het bestellen van de kussens werd ik keurig op de hoogte gehouden van de leverdatum. Toen het zelfs nog een week eerder werd kon mijn geluk al bijna niet meer op! Nu heb ik prachtige kussens op mijn fantastische loungebank liggen en kunnen we heerlijk gaan genieten! Hartelijk bedankt!

Echt fantastisch!!

Echt fantastisch!!! Zo verschrikkelijk blij mee. Geweldig geholpen en zo blij met het resultaat. Ziet er gewoon gelikt uit. Eindelijk lekker zitten in de tuin. Super snel geleverd trouwens ook. Zou het iedereen aanraden.

Uitstekend!

Zeer tevreden over de service en kwaliteit van de kussens! Dank je wel.

Voor de derde keer kussens besteld voor�

Voor de derde keer kussens besteld voor een tuinset. De levering was altijd eerder dan ik had verwacht en het resultaat is elke keer ook super! Netjes afgewerkt.

Aanrader!

Naast uitgebreide mogelijkheden op de website is er ook ruimte voor persoonlijk advies en maatwerk. Afspraken worden keurig nagekomen, levering snel en conform afspraak, goede kwaliteit.

Snelle service. Toen de kussens binnen kwamen bleken een aantal stiksels niet goed te zijn ( machine-fout ). Ik kon dit zelf oplossen maar bij een betere controle voor verzending hadden ze het zelf kunnen zien.

Super mooie kussens

Super mooie kussens! En wat snel geleverd! Laat de zomer maar komen!

Heerlijk

De kussens zitten heerlijk en zien er goed uit!

Zeer snelle levering en heel mooie en�

Zeer snelle levering en heel mooie en kwaliteitsvolle kussens. Schitterende prijs/kwaliteit!

Zeer tevreden over Nofruit!

Ik heb een paar kussens voor binnen en buiten laten maken op maat. Er is zeer veel keuze in stoffen en bij het kiezen is er alle geduld en goed advies. Ik vind de prijs/kwaliteitverhouding erg goed. Dit is nu de tweede keer dat ik bestel bij Nofruit en ik ben erg tevreden.

Kussens zijn eerder geleverd dan�

Kussens zijn eerder geleverd dan verwacht en de kussens zijn helemaal naar verwachting! Dikke prima

Super goede service en leuke�

Super goede service en leuke communicatie!

supersnelle levering

supersnelle levering, perfect op maat gemaakt en precies wat we verwacht hadden.

Top service, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Producten zijn van top kwaliteit.

Het werd keurig op tijd afgeleverd

Het werd keurig op tijd afgeleverd. Ook werd er van tevoren gebeld met de vraag of de maten wel klopten. Wij hadden hierbij een fout gemaakt. Fijn dat jullie dit niet klakkeloos over hebben genomen. Het geheel ziet er fraai uit.

Mooi en duidelijk

Mooi en duidelijk

Goede service, mooi resultaat. Aanrader dus!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught