Snelle levering! Vriendelijk mail contact

Ondanks enige vertraging zijn we heel tevreden!

Ondanks dat de kussens in eerste instantie met de stof binnenste buiten waren geleverd, is dit netjes verholpen en hebben we nu de kussens in huis. ze zitten prima en zijn nu helemaal goed!

Supergoed advies gekregen

Supergoed advies gekregen. Extra dikke zitkussens gekozen (14 cm). Ze zijn wel wat hard maar dat zal nog in moeten zitten denk ik. Voor de rugkussens heb ik gekozen voor plof in plaats van strak en dat is een goede keuze geweest.

Prima, tevreden

Product en contact prima, verzendverpakking kan beter en ik heb begrepen dat er aan gewerkt wordt dus zal dat ook goed komen. Duidelijke aanbeveling

Echt een aanrader!

Goede/prijs kwaliteit, prachtig afgewerkt, optimale communicatie, snelle levering, een kloppend product met waar ze voor staan.

Werd prima op de hoogte gehouden van�

Werd prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Keurige afhandeling.

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Lekker snel geleverd! Product ziet er mooi uit,

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle levering. Zeer tevreden met de kussens.

Goed advies, snelle service, mooi product

Hele goede service en kwaliteit.

Perfecte service

Perfecte service, wil je kussens? Zeker hier bestellen.

Na opdracht correct en prima werk�

Na opdracht correct en prima werk geleverd

Prima service en ongevraagd advies�

Prima service en ongevraagd advies tijdens aankoop

Zeer tevreden!

Fijne medewerking, snelle levering, mooi strak resultaat met kwalitatieve stof. Kortom ik ben zeer tevreden!

Keurig werk en supersnelle levering!

Keurig werk en supersnelle levering!

Goed service snelle levering

Goed service snelle levering

Prima service, prima product

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Zeer tevreden.

Top Winkel aanrader

snelle service... in 2 dagen binnen top service en echt kwaliteit product!!

top!

Levering stofstalen binnen ��n dag. Prettig telefonisch contact en vragen werden direct beantwoord. Snelle levering en per mail tips voor onderhoud etc. perfecte service.

De uiteindelijke producten zijn goed.

De uiteindelijke producten zijn goed. Echter het administratieve proces en telefonisch contact is een grote ramp.

Prima tevreden

Prima tevreden, kleur in het echt iets anders dan verwacht maar geen showstopper

Mooie kussens voor een duidelijke goeie�

Mooie kussens voor een duidelijke goeie prijs. Ik had wat andere maten dan alleen rechthoekig of vierkant, maar ook dat geen probleem en niet duur. Kussens bovendien sneller klaar dan verwacht. Aanrader

Prima kwaliteit en snel gemaakt

Prima kwaliteit en snel gemaakt, top kussens voor een ligdek op mijn boot. Dank :)

top service top kwaliteit

top service top kwaliteit, top prijs en dit is al de derde keer dat we bestellen

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught