Mijn kussen ziet er perfect uit

Mijn kussen ziet er perfect uit. Juiste maat, kleur en dikte. Bovendien werd er zeer snel geleverd. Ook de communicatie per mail heb ik als zeer prettig ervaren!

Super mooi resultaat en snelle levering!

Super mooi resultaat en snelle levering!

strak en goed in communicatie een paar �

strak en goed in communicatie een paar schoonheidsfoutjes maar snel en goed opgelost,

Goede service, mooi afgewerkt en nog best snel geleverd. Jammer alleen dat het kussen net een centimeter lengte miste. Toch iets te conservatief opgemeten wellicht? Niet de makers iets te verwijten, maar doet we een klein beetje af aan het gevoel dat het zitkussen anders helemaal perfect was geweest.

Super gemakkelijk te bestellen!

Super gemakkelijk te bestellen! En daarbij nog eens een hele snelle levering. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kussens!

Binnen de afgesproken tijd en kussen is �

Binnen de afgesproken tijd en kussen is exact wat ik verwachtte

prima ervaring

prima ervaring! Duidelijk ontwerp mogelijkheden en uiteindelijk precies gekregen uiteindelijk wat ik wenste!

Wat een service!!

Wat een service!!! TOP communicatie en klantvriendelijkheid. Onze bestelde kussen waren er sneller dan verwacht en zijn van een mooie kwaliteit en afwerking. Echt een aanrader

Ruime keuze in stoffen

Ruime keuze in stoffen. Prima duidelijke internet site.Telefonisch goed geholpen op eventuele vragen. Snelle service. Klantvriendelijk. Prima kwaliteit/prijsverhouding. Foto's volgen nog.

Super service en klantcontact

Super service en klantcontact. Kussens zijn precies zoals vantevoren aangegeven. Staaltjes binnen 1 dag binnen.

Super service

Super service, snel geleverd en mooi product!

snel en goed!

snel en goed!! top

Uitstekend ! Prima kwaliteit , mooie afwerking! Een aanrader!!

Uitstekend!

Gebruiksvriendelijke site, uitstekende service, goede commicatie, snelle levering, prachtig eindreultaat!

Snel

Snel, helder, prima kwaliteit en helemaal duidelijk gecommuniceerd.

Zeer tevreden!

Eenvoudig bestellen, snel geleverd en top product! Zeer tevreden met resultaat

Vlotte levering van kwaliteitsproduct

Heel snelle levering, mooi en goed maatkussen

snelle levering en mooie kussens!

snelle levering en mooie kussens!

Zeer goede service goede kwaliteit

Zeer goede service goede kwaliteit

Keurig gedaan en sneller dan verwacht!

Keurig gedaan en sneller dan verwacht! Ook een uitstekende communicatie.

Heel goed snelle service naar Dit was �

Heel goed snelle service naar Dit was ik aan het kijken

Kussen netjes op maat en goede kwaliteit, we hebben het kussen een paar weken in bezit. Na de bestelling werd nog nagevraagd of ze maten kloppen en het is snel geleverd.

Zeer betrokken

Zeer betrokken, en luisteren goed naar je wensen. Het enige wat ik persoonlijk jammer vond, is dat de levertijd uitliep, is nooit een probleem maar wel als je er zelf achteraan moet bellen, Maar verder alles prima tegenover goeie prijzen!

Makkelijk bestelprogramma & goede communicatie

Makkelijk bestelprogramma Goede communicatie over de bestelling Veel sneller afgeleverd dan verwacht Ik kan Nofruit maatkussens.nl aanbevelen, het kussen zag er mooi uit!

Top service, snel en to the point met een ingewikkeld verhaal.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught