Al diverse keren besteld en telkens �

Al diverse keren besteld en telkens zeer tevreden

Een echte aanrader.

Het ontwerpen en samenstellen gaat super makkelijk ,we hebben het mail en tel. contact als zeer prettig ervaren. Het resultaat mag er dan ook zijn toppie!!

Zeer aan te raden!

Gebruiksvriendelijke website, het ontwerpen is erg leuk en goed begeleid. Zeer vlotte communicatie, heel behulpzame medewerkers, snelle levering. Het eindresultaat bevalt ons heel erg, we kunnen maatkussens.nl alleen maar aanraden!

Snelle levering prima kwaliteit

Een aanrader!

Geweldige mensen en service en een prachtig product als resultaat!

Super tevreden

Als ervaren besteller kan ik zeggen: dit bedrijf doet het voor mij op alle fronten goed. Op de overzichtelijke website bestelde ik in een paar stappen precies de kussens die ik wilde tegen de prijs die ik helder zag. Ik zag meteen wat de levertijd was, werd tussentijds ge�nformeerd en ontving de kussens veel eerder dan beloofd. W�t een bedrijf. Ik ben fan!

Prachtig product en geweldige service! Dikke aanrader!

Prachtig product en geweldige service

zer snelle levering

zer snelle levering

Een site waar je gelijk erg blij van wordt.

Een site waar je gelijk erg blij van wordt. Zeer verhelderend in het maken van keuzes. De communicatie is in ��n woord geweldig, het team is zeer enthousiast en geeft gelijk vertrouwen. De geleverde kussens zijn van een mooie en uitstekende kwaliteit en zeer netjes afgewerkt. De levering was onverwachts snel. Het team mag trots op zichzelf zijn en zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen.

Geweldige service en mooie kussens!

Geweldige service en mooie kussens!

mooi materiaal

mooi materiaal, goed op maat, snel geleverd. tevreden klant

Snelle levering. Goede kwaliteit. Snelle reacties op mails. No nonsens bedrijf. Ik zie geen verbeterpunten

Het kussen maakt de verwachtingen �

Het kussen maakt de verwachtingen helemaal waar. Levering perfect. Aanrader.

Geweldige service/advies en zeer �

Geweldige service/advies en zeer tevreden over het product.

Goede service, snelle leveringen en goede producten. Helemaal tevreden.

Gewoon doen!

Goede service, snelle levering en perfecte kwaliteit.

Uitstekende service

Uitstekende service, zeer snelle levering en kussen van zeer goede kwaliteit. Kussen is precies geworden zoals we gehoopt hadden.

Super service en erg behulpzaam!

Super service! Goede hulp bij het bestellen. Heel klantvriendelijk en erg behulpzaam! Resultaat was erg mooi en goede stevige kwaliteit!

mooie lounge kussens snel geleverd voor �

mooie lounge kussens snel geleverd voor een prima prijs ! zijn lekker dik ( niet geschikt voor binnenbank!!)

Zeer snel geleverd en goed gemaakt.

Zeer snel geleverd en goed gemaakt.

Caravan rugkussens vervangen (Van Rondzit naar Vierhoekzit)

Onze rondzit in de caravan beviel niet. De ronde hoeken nemen veel ruimte in beslag, en je kunt niet lekker in de hoek zetten met benen languit op de bank. Daarom hebben we nieuwe kussens besteld online. Erg goed en vriendelijk geholpen. Vanwege de speciale maatvoering nog overleg per telefoon en email gehad. Het resultaat is TOP !

Binnen no time het kussen binnen

Binnen no time het kussen binnen. De kwaliteit was zelfs beter dan we verwacht hadden voor de prijs die we betaalden.

Mooi kussen voor op onze eetbank met �

Mooi kussen voor op onze eetbank met een heerlijk zitcomfort! Zelfs sneller in huis dan de verwachte datum. Wij zijn er blij mee!??

Supersnelle levering van zowel stalen �

Supersnelle levering van zowel stalen als kussen. Goeie kwaliteit! Aan alles is gedacht, zelfs een mailtje met tips op moment van levering. Geweldig!!

Mooie kussens

Duidelijke website, snelle levering en mooie kwaliteit kussens!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught