Tevreden met de nieuwe kussens!

In eerste instantie zaten er haaltjes in 1 van de 2 bestelde kussens maar is netjes hersteld. Tevreden met mijn nieuwe kussens!

product van goede kwaliteit en levering �

product van goede kwaliteit en levering geschiedde volgens plan.

Snel afgeleverd plus perfect afgewerkt!

Snel afgeleverd plus perfect afgewerkt!

Goede service!

Goede service!

Maken waar wat zij zeggen!

Kussen precies zoals verwacht en ontworpen! Het kussen is netjes afgewerkt en zit erg goed. Het wordt netjes geleverd, service is prima! Klantvriendelijk en zeker een aanrader!

Uitstekende service en feedback over �

Uitstekende service en feedback over stand van zaken.

prima en snel

prima en snel

Zitting die aanbevolen is is wat aan de �

Zitting die aanbevolen is is wat aan de harde kant. Verder ziet het er prachtig uit, mooi afgewerkt!

Kussens voor loungebank.

De kussens zijn prachtig. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Zeer tevreden over het product en de �

Zeer tevreden over het product en de communicatie met de medewerkers!

Wij zijn zeer tevreden over de loungekussens

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestellingen. Ingeslopen afwijkingen in vooraf gemaakte afspraken zijn vol vertrouwen opgepakt en naar wens hersteld. De kussen zijn prachtig. Qua kleur vooraf perfect in geadviseerd, zitcomfort is uitstekend. Prijs - Kwaliteit verhouding is hiermee in balans. Onze Ibiza veranda heeft hiermee de finishing touch gekregen, ontspanning alom, waar het hele gezin, ook nu in het najaar, nog dagelijks van geniet!

Goeie duidelijke site

Goeie duidelijke site, snelle service!

Heel mooi kussen voor op onze eetkamer �

Heel mooi kussen voor op onze eetkamer bank.Mooie stof ,leuke en duidelijke website.Helpt je met het maken van de juiste keuze.Nette samples en een heel leuke communicatie via de mail.Kortom ...heel tevreden!!

Maatkussens.nl zitten heerlijk

Maatkussens.nl zitten heerlijk De website was ons aangeraden en terecht! Veel keus, goede service en er is precies geleverd wat we wilden, sneller dan gedacht.

veel keuze

veel keuze, goede kwaliteit, veel mogelijkheden, goed telefonisch advies, doordat we voorbeeldstalen konden bestellen, hebben we precies de goede keuze kunnen maken, de kussens werden sneller geleverd dan verwacht

Verkeerde kussens

Helaas 2x de verkeerde kussens geleverd maar uiteindelijk hebben ze het heel netjes opgelost en de kussens zijn prachtig.

Goed product,goede dienstverlening

Goed product,goede dienstverlening. Leuk contact en snelle levering allemaal in 1 bedrijf :)

Vlugge levering en precies wat ik wou

Vlugge levering en precies wat ik wou

Alles goed ontvangen en sneller dan verwacht. Enkel de verzendkosten waren aan de iets hoge kant!

goede stof en zitkussens/matige rugkussens

Goede communicatie; zeer hulpvaardig Snelle en nette levering Stof en afwerking kussen is keurig. Zit kussen prima kwaliteit De kwaliteit van de rugkussens valt echter tegen. Erg hard voor wat lekkere zachte plofkussens hadden moeten zijn.

Net nog aanbevolen aan mijn Nicht

Net nog aanbevolen aan mijn Nicht! Super!

Snel en adequate communicatie

Snel en adequate communicatie. Mooie duurzame producten. Heel blij mee!

Super professioneel !

Super professioneel !

Super blij met mijn kussens

Super blij met mijn kussens

Heerlijke kussens

Super mooie kussens en ze zitten heel erg lekker!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught