super snelle levering

super snelle levering. netjes afgewerkt. alleen jammer dat ik niet had gelezen[ ja toen het te laat was] dat je een rug plofkussen beter niet 120 breed kan maken i.v.m. inzakken. had er om 3 gevraagd en ook gekregen. dat je daar dan niet even op gewezen wordt.

Perfecte levering

Perfecte levering, geen klachten!

We hebben de kussens geruild omdat de �

We hebben de kussens geruild omdat de vulling te hard was. Heel fijn dat het na een jaar toch nog mogelijk was.

We zijn zeer tevreden over de levering �

We zijn zeer tevreden over de levering van onze maatkussens -zeer persoonlijke hulp bij berekening en bij bestelling -het was zeker zo mooi als van te voren beloofd -de kussens kwamen ruim voor de beloofde datum binnen

Fijne site om op maat kussens te bestellen

Het op maat bestellen en het kiezen van de kleuren ging erg gemakkelijk op de site. Goede uitleg en voorlichting. Ook was het erg fijn om vooraf kleurenstaaltjes thuis te kunnen beoordelen. Nadat ik telefonisch overleg had gehad over welke kleuren het beste bij elkaar zouden passen. Ik ben erg blij met mijn kussens.

De kussens passen perfect en zijn mooi �

De kussens passen perfect en zijn mooi van kleur. De 'standaard' vulling is wel vrij hard, maar als je even zit of ligt is het prima. Snelle en vriendelijke service!

Snelle levering, je wordt tussentijds perfect op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Mijn kussen was te dik (was mijn eigen schuld) dit werd meteen opgelost

Makkelijk op internet te ontwerpen

Makkelijk op internet te ontwerpen. Voldoende keuze qua kleuren en formaat. eer snelle levering, netjes verpakt en ze zitten heerlijk!

De kussens voor ons keukenbankje zijn �

De kussens voor ons keukenbankje zijn helemaal geworden zoals we gehoopt hadden in onze nieuwe keuken. Vrolijk, fris, gezellig, warm en kleurig. Helemaal tevreden!

Zeer snelle levering en super mooie �

Zeer snelle levering en super mooie resultaat!

Goede uitleg op de site bij het bestellen van de juiste afmetingen en kleur van de kussens. Ook een snelle levering. Top!

Mooi werk gelevered

Heel goed op maat werk geleverd. Enige 'verbeter' punt zou zijn dat het lastig is om de zachtheid van de stof online te beoordelen. Misschien is daar wat aan te doen. Wel kan je gebruik maken van hun prachtig online tool om het design samen te stellen.

Snel geleverd wat we besteld hadden

Snel geleverd wat we besteld hadden. Tevreden dus!

Snelle levering, mooie prijs/kwaliteit

er waren problemen met de rugkussens �

er waren problemen met de rugkussens waar het water toch insijpelde, dit werd probleemloos opgelost door waterdichte voeringen achteraf op te sturen.

We zijn tevreden met kussen.

We zijn tevreden met kussen. We zijn op 'n prettige manier geholpen met het uitzoeken van de kussens.

Goede kwaliteit, levering op tijd, goede service. Prima!

Snelle levering en de kussens zien er �

Snelle levering en de kussens zien er goed uit. Ze zitten heerlijk.

Vlot geleverd

Vlot geleverd, eerder dan verwacht. Kwaliteit kussens is prima. Ziet er professioneel gemaakt uit.

Top kwaliteit en super goed contact met �

Top kwaliteit en super goed contact met het bedrijf!

Voor de tweede keer mijn buitenkussens �

Voor de tweede keer mijn buitenkussens op maat besteld bij dit bedrijf. Wederom weer super tevreden. Snelle levering en de kussens zijn prachtig. Ze blijven ook na lange tijd, heel mooi.. is mijn ervaring van onze eerder bestelde kussens.

Na bestelling van het kussen wordt je �

Na bestelling van het kussen wordt je netjes en regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en vorderingen van je bestelling. Het resultaat is al net zo mooi en verzorgd. Top!

prima service en kwaliteit

Erg tevreden met de kussens

Echt een TOP bedrijf!!

Echt een TOP bedrijf!!! Fijn om de proefstaaltjes thuis te krijgen zodat je goed kunt kijken wat je het beste vind, dan makkelijk online te bestellen en dan ook nog een snelle levering....WOW wat wil je nog meer!!! Ja en dan thuis lekker genieten van een heerlijk,Mooi kussen ????!!

Vrolijke en hulpvaardige contacten

Vrolijke en hulpvaardige contacten Snelle levering prima kwaliteit

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught