tevreden over maatkussens

Wij zijn helemaal tevreden over de producten en service van deze firma . Kan iedereen aan bevelen hier maatkussens te kopen

Super service en kwaliteit

Super service en communicatie! Kussens eerder geleverd dan aangegeven en heel netjes afgewerkt!

Te vrede klant

Te vrede klant

Geweldige service

Geweldige service! Ze geven vrijblijvend advies, de website is eenvoudig in gebruik en de producten worden super netjes afgeleverd! Zeker een aanrader om je kussens te bestellen!!

Een tevreden klant

Overzichtelijke website, gratis stofstalen, mooi afgewerkte kussens en snelle levering. Een prima service dus en een tevreden klant!

Zeer goede service en een geweldige �

Zeer goede service en een geweldige online keuze tool! Een aanrader.

Een zeer tevreden klant!

Onze eerste ervaring met maatkussens.nl is super goed! Wij ontvingen tuinbankkussens van zeer hoge kwaliteit, prachtig gemaakt en binnen de beloofde levertijd.

Snelle levering en uitstekende service!

Snelle levering en uitstekende service!

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, je wordt goed door de opties en keuzes heengeleid en krijgt precies de kussens thuis geleverd die je besteld hebt.

Mooie kussens

Keurige afhandeling en levering, mooie kussens

Prachtige kussens,vakwerk

Prachtige kussens,vakwerk

H��l tevreden

H��l tevreden. Duidelijke website, gemakkelijk om een bestelling in te geven, aangename correspondentie, correcte levering, prima afwerking..... dus : h���l tevreden

Kussens ok levering slecht

De kussens zijn prima, maar de levering van de kussens is gedaan in beschadigd plastic waardoor de kussen t.p.v. de beschadigingen vies waren geworden.

dik in orde!!!

dik in orde!!!

goed bedrijf

helemaal top niks aan te merken goede comedicatie Misschien een klein puntje. (geld niet voor mij ) Mocht je niet goed zijn in meten en maten door geven dat iemand het van het bedrijf kan in meten tegen een vergoeding natuurlijk

Jullie zijn echt ongelofelijk!!

Jullie zijn echt ongelofelijk!!! Top gecommuniceerd, toch nog voor de vakantie geleverd en prachtige kussens! Dat is nog eens 'verwachtingsmanagement': echt boven verwachting....Echt een hele blije klant!!!

Eenvoudig, vlot, prima kwaliteit

Op de site konden we de kussens eenvoudig 'maken'. Vlotte reactie over de mail terug, met verwachte levertijd. Vlotter dan verwacht geleverd. Prima kussens!

Snelle levering, perfecte afwerking.

Snelle levering, prima kwaliteit kussen.

Erg blij met mijn op maat gemaakte �

Erg blij met mijn op maat gemaakte kussens! Levertijd super snel ondanks de vakantiedrukte! En erg klantvriendelijk!

Topper

Alles volgens afspraak snel en netjes Super blij!

Heel tevreden met onze bestelling!

De kussens voor onze tuinbank zijn prima gemaakt! Ook de levering was snel en vlekkeloos! De communicatie met het bedrijf verloopt ook vlot! We zijn heel tevreden met onze aankoop!

Super!!!

Snelle levering, fijn mailcontact, perfect op maat, kortom super tevreden. Heel erg blij met onze kussens.

Prima! Meer dan 10 tekens ...

Zeer vlotte site, goede en snelle levering en mooi resultaat

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught