Goede service, goede kwaliteit Hoge leveringskosten

Supergemakkelijk , kwalitatief en snel

Bestelling gaat heel vlot via de super gemakkelijke website. Je weet direct de totaalprijs. Er zit ook een heel apparaat achter die je informeert ivm je bestelling, de levering, en zelfs nadien nog met tips en weetjes ivm het onderhoud van je kussens.

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. En super goede service en gebruik van goede kwaliteit materiaal

Perfecte service

Perfecte service, goede kwaliteit.

Mooi!

Snel, correct, fris... Vol doet aan alle verwachtingen

Superhandige website waar met een �

Superhandige website waar met een duidelijke uitleg eenvoudig onze lounge kussens besteld konden worden. Via een wizzard zijn alle kussens makkelijk samen te stellen. Binnen een paar weken de kussens al in huis en passen perfect! Super tevreden met Maatkussens.nl!

Helemaal blij met onze op maat gemaakte �

Helemaal blij met onze op maat gemaakte kussens. Mooie stof en keurig afgewerkt. Contact was netjes en snel!

Eenvoudig in het bestellen

Eenvoudig in het bestellen, mooie resultaat! Snelle en nette levering.

makkelijke site en goede prijs!

Bij t zoeken naar kussens op maat via Google, al snel op jullie site terecht gekomen, en vergeleken, maar jullie hebben een erg fijne makkelijke site en een goede prijs! Dus keuze was snel gemaakt voor jullie. De service was ook erg goed en heel handig dat je via de app je vraag snel kan stellen. Ik zou jullie iedereen aanbevelen..

Mooie kussens, levertijd goed en flexibel

Duidelijke en snelle communicatie. Binnen de verwachte levertijd klaar. Flexibel in bezorgmoment, kussens zien er goed uit.

Prima service en kussens, maar...

Prima service en de kussen zijn uitstekend. Ik heb alleen wel het idee dat ik na deze bestelling veel meer spam krijg via e-mail. Dat maakt deze site wel verdacht....

Nofruit is top!

Erg enthousiast team! Leuke benadering, zeer toegankelijk en zoveel keus dat alles mogelijk is. Top service dus kan niet beter!

Kussens zijn perfect en helemaal wat ik �

Kussens zijn perfect en helemaal wat ik ervan gehoopt had.

Heel eenvoudig om kussen te laten maken!

Heel eenvoudig om zelf je kussens samen te stellen. Goede kwaliteit en mooie dikke stof. De plofkussens waren alleen een stuk hoger dan we dachten. De hoogte kon je niet doorgeven en we hadden gegokt op een cm of 10-15, was toch 20. Opgelost door een pallet onder onze tuinbank weg te halen. Verder super tevreden!

Duidelijk site goede uitleg en

Duidelijk site goede uitleg en, daarna mooie stevige kussens geleverd. Zoals we ze op de site hadden ingevoerd. Super gewoon

vlot en snel en bereikbaar

vlot en snel en bereikbaar

ben heel tevreden over de kussens die �

ben heel tevreden over de kussens die ik besteld heb,ik zal jullie zeker aanbevelen in mijn vriendenkring

Wij zijn zeer tevreden over onze �lounge kussens

Wij zijn zeer tevreden over onze kussens. Goede kwaliteit, zit heerlijk en je kan net bestellen wat je wilt. Alles is netjes afgewerkt. Contact via de email is goed verlopen en ook de levering. Ik zou het zeker aanbevelen om hier de kussens te bestellen. Een topbedrijf!

Supertoffe lichtgrijze kussens �

Supertoffe lichtgrijze kussens besteld. Zit heerlijk. Duurt ff maar dan heb je wel wat!!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service! Niet duur. Zeer tevreden!

Super! Mega easy process, reasonable prices, extremely helpful support if you need tips and perfect pillows! They are even more beautiful than we had hoped for. Thumbs up - all my future pillows will be done by you :)

Zeer goede en snelle service!

Zeer goede en snelle service. We verzochten snel te leveren ivm een aanstaand tuinfeest. Dit gebeurde! Super!

wederom top kwaliteit geleverd

wederom top kwaliteit geleverd

Snelle levering, the best!

Staaltjes aanvragen en dag nadien al aangekregen, kussens bestellen en een week vroeger geleverd dan voorzien, het kan niet stuk bij nofruit! Zo blij met het resultaat ook! Voor herhaling vatbaar.

Tijdens de levertijd weet je precies wat de status is van je bestelling

Tijdens de levertijd word je continu op de hoogte gehouden van het proces. Dat is fijn. Zo weet je waar je aan toe bent.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught