zeer mooie kussens

zeer mooie kussens. perfect op maat gemaakt. Niet heel duur en makkelijk te bestellen.

Een dikke 5 sterren waard,

Een dikke 5 sterren waard,, Wat een Top zaak.. Zo tevreden ben ik op het door mij bestelde, De geleverde service van Maatkussens.nl , het vakmanschap en het geleverde eind product.. ! Een man, een man ,, Een woord , een woord ! zoals men vroeger zei.. Deze zaak is echt top. Eduardo

Voor No Fruit helaas enkele opmerkingen �

Voor No Fruit helaas enkele opmerkingen ten aanzien van de door ons bestelde plofkussens met denim patchwork: Selectiever te werk gaan met de Denim stof. Lichte slijtplekken kunnen in korte tijd een gaatje of gat worden. Daar zijn deze plofkussens te duur voor. Uitbesteed of niet, eindcontrole moet beter. Tevens zijn onze kussens in etappes geleverd. Eerst de hoezen en een dikke week later de vulling. Ook weer eindcontrole voor verzending. Eerder bestelde kussens hadden ook al kapotte stiknaden. Wel goed opgelost maar heeft bij elkaar erg lang geduurd. Advies letten op mails waar data in worden beloofd. Dit relaas is natuurlijk opbouwend bedoeld. De telefonische respons van de No Fruit medewerkers hebben we als positief ervaren. (met name van Lennaert)

Fantastisch!

Fantastische website om zelf je kussens samen te stellen, geweldige service en bijzonder snelle levering. Echt top!

Kussens voor hoekbank buiten

Kussens kwamen sneller dan in eerste instantie was aangegeven. Ze zijn mooi afgewerkt, precies op maat en prachtig van kleur.

Top afhandeling

Na een miscommunicatie rug kussen alsnog geleverd. Sluit naadloos aan, helemaal super! Bedankt voor het vinden voor een passende oplossing, dik tevreden en voor herhaling vatbaar, dikke 10!

Heel tevreden.,,

Heel tevreden met onze nieuwe kussens op onze bank bij de eetkamertafel. Prijs kwaliteit zeer tevreden. Snelle levering, goede klantenservice.

Wij zij zeer tevreden over ons �

Wij zij zeer tevreden over ons zitkussen voor onze lounch bank. Het kussen werd keurig op de verwachte datum geleverd. We werden ook keurig door emails op de hoogte gehouden van het hele proces. En ook nog op de beloofde tijden. Ik vond vooral jullie heerlijke taalgebruik bijzonder. Niet zo zakelijk, maar heel gezellig. En het aller belangrijkste, het kussen zit als gegoten en paste precies.Hij blijft ook mooi. Vlekken gaan er weer makkelijk uit. En fijn dat ik van tevoren gratis stalen kon bestellen voor de kleur en dat je het materiaal alvast kunt voelen.

top service

Door de fijne | overzichtelijke site wordt bestellen je echt makkelijk gemaakt. Zeker zo fijn is dat je vooraf stalen op kunt vragen! Als dan de kussens ook nog eens sneller geleverd worden dan verwacht en precies zijn zoals gehoopt, dan kan ik niet anders dan 5 sterren geven voor de beoordeling ??

Erg tevreden

Snelle service, alles perfect, alleen bij bezorging stonden ze verkeerd. Nr 1 ipv 1F. Gelukkig lette de chauffeur op bij wegrijden en is het goed gekomen. Als ze extra gebeld hadden, had ik die kunnen vertellen.

Topkussens

Topkussens, passen perfect!

Kussens volledig naar verwachting

Kussens volledig naar verwachting. Zeer tevreden. Goed op de hoogte gehouden mbt bestelstatus. Ook het wijzigen van het verzendadres nadat kenbaar werd gemaakt dat de kussens geleverd zouden worden, was geen enkel probleem en adequaat opgepakt. Dikke duim en een zeer tevreden klant. Kussens zijn van top kwaliteit !!

Kussens voor loungeset

We hadden zelf al polyether gekocht en hebben dit bij Nofruit laten bekleden. De hoezen waren binnen een week klaar en zagen er heel netjes uit! We zijn zeer tevreden :-)

Top !

1e keer besteld. Kussens netjes in plastic folie verpakt �n snel bezorgd. Afwerking van de kussens is zeer netjes. De moeite en het geld waard !!

Een uitmuntende beoordeling ,zonder �

Een uitmuntende beoordeling ,zonder meer; Qua opvolging,levering en tenslotte een hele goede blijk van waardering bij het in ontvangst nemen van de bestelde goederen (kussens). Beantwoordde helemaal aan de beloofde kwaliteit .

Top kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Snelle levering binnen de beloofde tijd. Prima kwaliteit en prettige communicatie (e-mail).

Super Er zat een fout in het kleur maar werd onmiddellijk opgelost

Mooie kussens

Mooie kussens, vakwerk. Goed om de stalen in huis te kunnen krijgen om de stof ook echt te zien

Snelle service, snel antwoord via whats app, ook in de avond.

Volledig maatwerk naar eigen smaak met �

Volledig maatwerk naar eigen smaak met heel veel keuze en een handige wizard.

Soepel bestelproces waarin alleen de �

Soepel bestelproces waarin alleen de grote hoeveelheid opties me aan het twijfelen bracht:) Tijdige levering.

Mooie kussens

Mooie kussens, snelle levertijd. Helemaal TOP. Erg tevreden.

Maatkussens

Kussens perfect, timing correct, een aanrader

Prima zaak

Prima zaak. Kussens zijn mooi en netjes afgewerkt. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de kussen klaar zijn.

Topkussens

Bij maatkussens gaat u voor kwaliteit en service. Snelle levering en alles verloopt volgens afspraak. Zeer leuk klantencontact en mocht de levering toch op een ander moment moeten plaatsvinden dan is het met ��n belletje zo geregeld. Ik zeg dan ook, "Maatkussens gevraagd altijd geslaagd".

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught