Goede service en vertrouwen in de klant.

Goede service en vertrouwen in de klant.

Ik ben heel tevreden wat kleur en model �

Ik ben heel tevreden wat kleur en model aangaat. De staaltjes dat ik op voorhand gevraagd had zijn echt nodig. De afwerking van de kussen zijn top. Nu wat het eindresultaat aangaat is meer dan de kussens. Mijn banken zijn niet van de nieuwste maar ik hou van hun model en voor dezelfde nieuw te bekomen zou ik heel wat meer geld moeten uitgeven. Maar de ouderdom maakt dat de vering verslapt is en dat de plofkussen aangenaam zacht zijn met als resultaat we efkens te diep doorzaken op de zitplaats. Ik denk van nog een ander strakker en platter kussen tussen mijn bank en de plofkussen te leggen om meer stevigheid te bekomen maar ik moet goed nadenken om het geheel mooi te houden. Hartelijk dank. Chantal

Heel tevreden zien er perfect uit !!

Heel tevreden zien er perfect uit !! En snel geleverd ....

Zeer tevreden over het kussen; goede kwaliteit, stevig en nette afwerking. Goede prijs- kwaliteit verhouding

Snelle levering. Duidelijke afspraken. Kwaliteitsvol materiaal. Gemakkelijk om maten in te geven, kleuren en materialen te kiezen.

Goede service duidelijke communicatie �

Goede service duidelijke communicatie via mail en goede website de volgende keer bestel ik weer bij jullie

Prima kussens

Prima kussens

Heb kussens besteld op 1 mei en deze �

Heb kussens besteld op 1 mei en deze zijn op 12 mei geleverd, dus zeer snel. Ben er super tevreden mee en heb al bij verschillende mensen aangegeven als zij kussens nodig hebben om ze bij nofruit te bestellen.

goede kwaliteit en goede levering.

goede kwaliteit en goede levering. Ik bestel nog bij jullie

Snel en correct!

Snel en correct!

Super service

#NAAM?

Top service!

Top service! Kussens van prima kwaliteit!

Super (klant)vriendelijk

Super (klant)vriendelijk, goed advies, snelle levering en goede kwaliteit!

Harstikke goed

Harstikke goed. De maat die is op gegeven is goed. Afwerking prima in orde

Helemaal blij met mijn mooie kussens!!

Super geholpen en vriendelijk personeel en kussens prima op maat gemaakt.

Kussen past precies

Kussen past precies, afmetingen volgens verwachtingen. De kleur was iets anders dan ik me had voorgesteld. Het beige was iets bruiner. Aangezien kleuren op een scherm altijd afwijkend zijn dan in het echt, keur ik 'm goed.

Kussens voor mijn steigerhout tuinset

Heldere uitleg over bestelwijze op de site. Goede communicatie. Vlotte levering en zeer tevreden met mijn nieuwe kussens voor mijn tuinset

Superblij met onze kussens

Superblij met onze kussens! mooie kwaliteit en razendsnelle levering!

Prima kussens. Uitstekende service.

Ik heb de kussens online besteld en ter plaatse gaan afhalen. Alles verliep vlekkeloos.

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk, duidelijk en op tijd! En de kussens staan precies zoals bedacht!!

Goede kwaliteit en netjes afgewerkt, snelle levering

Op de website worden adviezen gegeven vwb diktes van de kussens en stofkeuzes, deze adviezen hebben we aangehouden bij onze bestelling en we zijn erg tevreden. De kussens zijn prima qua stevigheid en netjes afgewerkt. Ze passen prima zelfs in de hoek van de bank met 2 schuine rugleuningen. Bovendien snel gemaakt en thuis bezorgd.

Superblij met kwaliteit, prijs, levering en klantenservice!

Ontzettende fijne communicatie en natuurlijk een goede prijs. Al met al hele nette kussens geleverd, zelfs nog eerder dan van te voren werd aangegeven. Zeer tevreden!!!!!!!

Geweldig materiaal afgeleverd

Geweldig materiaal afgeleverd. Ze denken mee als je maten opgeeft welke bij hun vraagtekens oproept.Dan krijg je een mailtje om er zeker van te zijn. Verder wordt je niet lastig gevallen en moet je gewoon +/- 3 weekjes geduld hebben op een schitterend resultaat. Is het geld dubbel en dwars waard.

Superknap produkt

Mijn maatkussens voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ook de communicatie omtrent mijn bestelling vond ik zeer goed verlopen, wat niet altijd het geval is bij online bestellingen. Zeker aan te raden!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught