Loungebank

Mooie en informatieve site, prettig contact en een prima resultaat!

Prima communicatie

Prima communicatie, alles volgend afspraak. Super tevreden over de kwaliteit. Top aanrader

Genieten!

Het zijn mooie kussens. Het bestellen gaat erg makkelijk. Top dank jullie wel!

Netjes!

Kussens van de boot. Zien er keurig uit. Netjes afgeleverd. Top!!!

Simpel bestellen,snelle levering van �

Simpel bestellen,snelle levering van prachtige kussens precies zoals ik in gedachten had! Kortom prima service en zeker een aanrader

Super tevreden

Super tevreden! Ontvangen wat ik gevraagd heb. Het kussen past goed en is zeer mooi afgewerkt. Goede kwaliteit! Bedankt hiervoor en ik bestel zeker nog bij jullie.

De kleur is prima

De kleur is prima

Mooie kussens

Mooie kussens, snelle levering!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, goed product.

Alles perfect gegaan, bestelling netjes en volgens afspraak geleverd.

een zeer mooi kussen voor een mooie �

een zeer mooi kussen voor een mooie prijs

Super Firma met super kwaliteit, communicatie en service!

Vorig jaar kochten we een (goedkope) grote loungeset met 20 zitplaatsen. al bij al viel die goed mee, alleen de kussens waren erg pover. Daarom beslisten we om andere kussens te bestellen. Via Google kwam ik terecht op de website van Nofruit. Ik vond de online wizard voor bestellingen heel handig en overzichtelijk. dus ik aan de slag. Maar eeuwige twijfelaar en perfectionist, bleef ik maar nameten en checken of alles wel in orde was. Uiteindelijk de knoop doorgehakt (had al stofstalen ontvangen) en de bestelling geplaatst. De communicatie met de firma was perfect, ik werd mooi op de hoogte gehouden van de status en de levering was precies op tijd. Vol verwachting begon ik alle kussens te installeren ... en wat bleek? De rug- plof kussens bleken veel te groot te zijn. Wat een teleurstelling ... Ik onmiddellijk naar mijn bestelbon gaan kijken, nogmaals gaan nameten. Op de website stond dat je bij plofkussens ts de 3 en 5cm moest bijtellen. Ik had er 3 bijgeteld, maar de kussens waren veel groter. Ik heb toen onmiddellijk contact opgenomen met nofruit en de melding gemaakt. Daar waar ik (naar gewoonte) de start van een discussie verwachtte, werd me gewoon gevraagd enkele foto's door te sturen. Geen probleem. Onmiddellijk kreeg ik bericht dat dit inderdaad niet kon en dat ik alle rugkussens mocht terugsturen (op hun kosten). Een goede week later werden mijn aangepaste kussens geleverd! PRACHTIG! Maar bovenal: wat een service! Deze mensen hebben zonder morren, de kussens opgehaald, aangepast, opnieuw geleverd en dit alles zonder meerkost! Ik doe heel vaak online bestellingen, maar deze service kom je absoluut niet vaak tegen. Ik weet van mezelf dat ik een heel kritisch persoon ben, maar ik kan IEDEREEN aanraden om hier je bestelling te plaatsen: kwaliteit is zoals beloofd, service is top, communicatie is super. Enkel en alleen lof over deze firma! Proficiat NoFruit!!!

Pro actieve service

Pro actieve service, en een uitstekend eindresultaat. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.

Kussens weer opnieuw passend gemaakt

Ik ben heel blij met de gewldige service die ik heb gekregen Heel vriendelijk behandeld en ben zeer tevreden Hr gr Ans v,d,Putte

Fantastische service

Fantastische service. Er wordt met je meegedacht. Er wordt contact met je opgenomen wanneer ze denken dat je iets beter anders kan doen (waar ze dan gelijk in hebben). En het zijn echt prachtige kussens geworden.

Mooie maatkussens

Mooie maatkussens, snel geleverd tegen een prima prijs

TOP !!!

Had enkele jaren geleden ook al kussens besteld ... dat was toen heel goed en dat is het nog steeds ! Mooie kwaliteit en goede informatie over de productie en levering. Kortom ... TOP !!!

uitstekend!

uitstekend!

Aanrader

Duidelijk website, het team is meedenkend en over de kwaliteit van de geleverde kussens ben ik zeer tevreden!

goede service

Snel - correcte afmetingen - goede opvolging - aanrader !

goede communicatie

goede communicatie, op tijd geleverd, en mooi afgewerkt

prima kwaliteit

prima kwaliteit, perfecte service

Heel erg tevreden

Het bestellen was handig en je kreeg daarbij goede tips. Vervolgens werd ik super goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het maak- en bestellingsproces. Geweldig. De kussens zijn mooi en de afwerking is keurig. Na aflevering kreeg ik nog heel veel tips over onderhoud. Zoveel goede aandacht krijg je bijna nergens meer tegenwoordig. Dus TOP!

Een geweldige kussen

Een mooie kussen op maat. Goed te wassen. Heerlijke vol en goed kunnen genieten van de zon.

Mooie kussens

Mooie kussens, netjes gemaakt, conform afspraak geleverd. Tevreden dus

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught