Een hele tevreden klant!

Fijne site waar je gemakkelijk je kussen kunt bestellen. Je krijgt er goede tips bij en het eindresultaat is super!! Ik kan normaal niet goed kiezen, maar hier ging alles als vanzelf!

Duidelijke site

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Fijn ook om proefstaaltjes op te kunnen vragen. Zeer accurate communicatie.

Mooie kussens en goede service

Fijn dat je stoffen eerst kan opvragen, dit heeft ons geholpen bij het kiezen. Ook op andere vragen werd snel en met goede adviezen gereageerd waardoor we met een gerust gevoel de kussens voor onze loungebank bestelden. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Je word netjes op de hoogte gehouden �

Je word netjes op de hoogte gehouden over wanneer jou bestelling thuis bezorgd word. De kussens zijn allemaal in ��n keer goed geleverd, erg fijn. Kwaliteit van kussens en stof ook erg goed. Super.

De kussens passen perfect

De kussens passen perfect. Ik heb alle tips die tijdens het bestellen langskwamen ter harte genomen en het klopt. Bij het bestellen van de rugkussens niet vergeten de hoogte van het zitkussen er af te trekken, bedacht ik me op het laatst nog. Ik vind jullie service geweldig, met de gratis sample stofjes kon ik echt goed inschatten wat het resultaat zou worden.

Fantastische service en prima kwaliteit �

Fantastische service en prima kwaliteit van de kussens. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Ook hun website is zeer consumentvriendelijk en maakt het uitzoeken van kleuren etc. een feest.

Kussens pallet lounge!

Ik heb hier kussens besteld voor mijn pallet lounge. De site laat toe om een kussen volledig naar jou behoeften te ontwerpen. Eerst heb ik enkele stalen van stof laten opsturen opdat ik zeker zou zijn van mijn keuze. 2 weken later werden deze al afgeleverd, dus een zeer snelle service. De kussens zijn perfect op maat en van topkwaliteit! Absoluut aanrader! ;)

Mooie producten en vlotte afhandeling!

Mooie producten en vlotte afhandeling!

Fijne communicatie en prima afhandeling �

Fijne communicatie en prima afhandeling van bestelling. Toen ik een kussen te weinig besteld had, was hierover ook prima overleg en ik kon er snel een bijbestellen waarbij Nofruit de verzendkosten voor haar rekening nam. Ik kan het iedereen aanraden!

Wij zijn zeer tevreden over de correcte �

Wij zijn zeer tevreden over de correcte afhandeling van onze bestelling van NL naar Curacao. De kussens voor onze loungeset zijn geheel in overeenstemming met onze verwachtingen, ook exact de kleur die wij voor ogen hadden. Bedankt en tot de volgende keer!

Onze kussen zijn helemaal perfect �

Onze kussen zijn helemaal perfect geworden. Ze passen precies, de stof is de kleur zoals afgebeld, goede afwerking van de naden en de rits. Echt hun geld waard. En de stijl van communicatie is ook erg leuk

Ondanks dat de bestelling via het �

Ondanks dat de bestelling via het internet gaat heb je het gevoel dat het op een persoonlijke manier wordt afgehandeld. Dit geeft veel vertrouwen. De kussens voldeden volledig aan onze verwachting. We zijn erg blij en tevreden.

Website goed en duidelijk en het kussen �

Website goed en duidelijk en het kussen is perfect! Bedankt, we gaan ervan genieten deze zomer!

Super tevreden.

Prettige website met veel informatie. Normaal zou ik nooit zomaar maatkussens bestellen maar de maattips en de duidelijk uitleg overtuigde mij het toch te doen. De volgende dag meteen een reactie en binnen 2 weken geleverd. Helemaal top. We zijn er blij mee. De kussens zitten heerlijk en de kwaliteit is prima.

snelle service

snelle service

mooie kussens

mooie kussens . Altijd spannend omdat je resultaat pas kunt zien als je ze hebt ?? Zeer tevreden met resultaat

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Heel blij mee!

De kussens en hoezen zijn helemaal geweldig en voldoen zeker aan mijn verwachtingen qua kleur en uitvoering. Service was ook uitstekend. Enige lastige was kleuren beoordelen op het scherm maar de mogelijkheid om kleurstalen te ontvangen is geweldig. Maakt het veel duidelijker. Levertijd was precies drie weken. Nu even wachten op mooi weer en dan verhuis ik van kantoor naar de loungebank buiten met mijn laptop.

Kussens zijn perfect op maat gemaakt

Kussens zijn perfect op maat gemaakt. De kleur was ook zoals deze op de website eruit zag.

Mooie afwerking

Mooie afwerking

Toffe website

Het programma is heel duidelijk en makkelijk in gebruik. Snelle service! Echt een aanrader. Toffe mailtjes die je krijgt als je bestelt.

Top stoffeerders

Heel mooi gemaakt, mijn volgend opdracht ligt al klaar, maar is een hele andere uitdaging voor Maatkussens.nl Mij benieuwen!

Heel prettig bedrijf

Prachtige kussens en ontzettende aardige mensen die je op een Prettige manier te woord staan en meedenken!

Prima goede service met 2 weken hadden �

Prima goede service met 2 weken hadden we de kussens binnen. Ze zitten heerlijk, netjes gemaakt en mooie kleuren.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught