Mooi gemaakte kussens en snel geleverd

Mooi gemaakte kussens en snel geleverd. Top

Soepel bestellen, briljante aftersales?

Soepel bestellen en alles netjes op tijd maar vooral heel goede aftersales en snel en enthousiast antwoord op moeilijke vragen. Echt leuke plek om al je kussens te bestellen!

Met een beetje bang in het hart

Met een beetje bang in het hart, toch maar besteld en ze zijn supermooi en passen perfect !!!

Keurig verzorgde kussen hoezen en snel �

Keurig verzorgde kussen hoezen en snel binnen!

Geweldige service �n begeleiding van mijn order

Ik heb een compleet nieuwe set kussens voor mijn lounge bank �n aparte stoelen via NoFruit besteld en ik ben er zo content mee! Niet alleen de begeleiding van de dames achter de schermen -die ik kon bellen en mailen- ook de kwaliteit van de kussens is perfect! Binnenkort stuur ik jullie de foto's toe hoe het is geworden. Hartelijk bedankt en ik ben een h��l tevreden klant. Ik herrinner mij ineens een oude slogan van bierbrouwer Grolsch: Vakmanschap is Meesterschap. Volledig op NoFruit van toepassing! Hans Siewe

Duidelijke informatie op de website

Duidelijke informatie op de website, uitleg bij het bestellen van de kussens. Snelle levering, leverdatum makkelijk aan te passen. Mooie kussens. Kortom: ik ben zeer tevreden!

wij zijn zeer tevreden over onze �

wij zijn zeer tevreden over onze kussens maar ook over de manier waarop we geholpen zijn. Complimenten voor de goede communicatie

Mooie kussens die onze loungebank compleet maken.

Fijne website, die je gemakkelijk door het bestel proces leidt. Klantvriendelijk mail correspondentie. Snelle levering. En blij met de mooi afgewerkte en keurig op maat geleverde kussens. Kortom helemaal tevreden.

alles is super gegaan van website tot �

alles is super gegaan van website tot het grote pak in de gang!

Meer dan ik had verwacht ....

Bootkussens maken is altijd een lastige klus. Na 3x opmeten durfde ik de bestelling in te geven. Diezelfde dag nog een mailtje van Nofruit. Of het klopte dat de achterkant van het kussen korter was dan de voorkant. Ik heb haar toen een fotootje gestuurd. Ze suggereerde een mal te maken van de ronde hoek. Ik zei prima maar de boot ligt in Frankrijk :( Ik heb toen gevraagd om de hoek van het kussen rond te maken in plaats van schuin. Ze durfde het aan en op de afgesproken dag werden alle kussens geleverd. Ze zien er fantastisch uit (met ronde hoek en al). Morgen vertrekken we naar de boot en de kussens gaan mee. Ik neem een foto als ze eenmaal liggen op de daarvoor aangewezen plek. Super!

mooie kwaliteitskussens met service �

Hele mooie en kwalitatief goede tuinkussens laten maken. En ook super goede service! Als er iets is staan ze meteen voor je klaar met een oplossing! Bedankt Team van NoFruit!

heel mooie kussens

Het is allemaal super !!!!!!! Ik ben zeer tevreden over de kussens en de kleur van de stof is ook prima ,de levering is ook vlot zat . Mijn volgende kussens ga ik zeker niet ergens anders kopen , toppers!

Super! Goede kwaliteit en heel snel geleverd. Via de site stap voor stap goed te zien welke materialen en lengtes en breedte. Echt heel blij mee.

mooie kussens helemaal naar ons zin

mooie kussens helemaal naar ons zin

Maakt belofte waar! :-)

Zomaar toevallig bij NoFruit terecht gekomen. Handige tool! En fijn om wat stofstalen te kunnen opvragen. Dat, samen met de creatieve aanpak, maakten dat we onze kussens hier besteld hebben. Toch altijd even spannend als ze dan geleverd worden. Dat was niet nodig: ze zijn precies geworden zoals we hoopten. Helemaal blij mee, een aanrader voor iedereen.

Stoel weer als nieuw door prachtige kussens

Zelf stof aangeleverd voor het maken van twee kussens voor een oude rookstoel. Dit ging zonder problemen en erg makkelijk. Communicatie verloopt soepel. En het resultaat is prachtig!

Fijne communicatie, mooie prijs en prachtige kussens. Bedankt!

Wat een topsevice

Wat een topsevice! Alles snel en goed geregeld

Product voldoet perfect aan de �

Product voldoet perfect aan de verwachting. Alleen verzending duurde lang door logistiek dienstverlener.

NoFruit kussen. Perfect!

Fijn kussen. Goede kwaliteit. Perfecte klantenservice. Gekozen voor ophalen wat perfect beviel.

snelle levering en kussens zijn erg �

snelle levering en kussens zijn erg mooi. blij mee!

Klantvriendelijk en snel geleverd

Klantvriendelijk en snel geleverd. Ziet er top uit

Vlotte levering en de kussens zijn �

Vlotte levering en de kussens zijn precies op maat en keurig afgewerkt!

Had het op zondag besteld

Had het op zondag besteld, de vrijdag erop al bericht dat het geleverd zou worden. Helemaal top! Kwaliteit is ook heel goed :)

Gewoon goed

Gewoon goed! Netjes, strak in de hoes en een eenvoudig programma om het mee te ontwerpen. Levering kon ook verschoven worden middels 1 telefoontje. Top!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught