Perfect gemaakt en senlee levering

De kussen zijn heel mooi gemaakt en snel en netjes afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee.

Ziet er netjes uit en de kleur komt �

Ziet er netjes uit en de kleur komt goed perfect overeen met de foto.??

Vriendelijke en snelle service

Vriendelijke en snelle service. De kussen zijn van mooie kwaliteit. Omdat je van te voren kleurstalen kunt aanvragen kun he een goede kleurkeuze maken.

Snelle levering, precies op maat gemaakt en hele goede kwaliteit. Fantastisch product

Hele leuke site!

Hele leuke site! Overzichtelijk en heel duidelijk, bij evt vragen zijn ze telefonisch goed bereikbaar en heel behulpzaam. Had eerst kleurstaaltjes besteld die de volgende dag al binnen waren. Het eindresultaat is super, sneller geleverd dan gedacht. Absoluut n aanrader.

Goede service, duidelijke communicatie en prachtige kussens geleverd gekregen.

Snelle levering, kwaliteit, betaalbaar

Snelle levering. Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Mooie kussens

Mooie kussens, snelle levering. We zijn heel tevreden!

volgens afspraak en snel geleverd.

volgens afspraak en snel geleverd.

Super service en snelle levering en �

Super service en snelle levering en altijd attent het zakje met koekjes voor de honden

Fijne website

Fijne website wat bestellen gemakkelijk maakt. En je geen fouten kunt maken. Ik had een groot zitkussen gekozen en kreeg de melding dat het misschien niet handig is om op te bergen. Goede tip. Na je bestelling krijg je keurig je mails met info welke op een leuke informele manier zijn geschreven wat ik persoonlijk erg kon waarderen. Ook tevreden over de levertijd.

Zeer snelle en accurate levering

Zeer snelle en accurate levering! Prachtkwaliteit!

Kussens paar dagen in gebruik

Kussens paar dagen in gebruik. Hele mooie kussens, netjes afgewerkt en op tijd geleerd.

Mooie kussens

Het is even goed nadenken en opmeten, maar dan is je zelf gemaakte hoekbank ook af. Voldoende keus in materiaal, kleuren en mogelijkheden.

Toen mijn bestelling vreemd overkwam op de dames namen ze contact op om te overleggen. Ik kreeg staaltjes opgestuurd en heb mijn bestelling aangepast. Heel fijn!

Super service

Super service

Maatkussens.nl

Duidelijke en vriendelijke communicatie, mogelijkheid om gratis staaltjes te krijgen, alles keurig verpakt en volgens afspraak. De kussens zijn prachtig.

zitkussens tuinbank te laat bezorgd

prima kussens, goede website en fijn dat je gratis kleurstalen van de stoffen kan bestellen. Alleen bij het bezorgproces zijn veel fouten gemaakt waardoor de kussens later en vervolgens niet op de afgesproken dag zijn bezorgd.

Snel goed en betrouwbaar

Goed contact Snelle Levering Veel keuze Goede site Perfect

????????????????????een tien

Goede prijs kwaliteit

100 punten!

De website is heel duidelijk! Je ontvangt wat je besteld. Mooie kwaliteit van zowel stof als vulling en afwerking. Heel fijn!

Goed product

Snelle en correcte levering. De kussen zitten heerlijk.

PERFECT !

Online bestelling, de levering, afwerking kussens ............alles perfect ! Zeer aan te bevelen !

Super!!

Duidelijk site! Goede en snelle communicatie via de mail. Snelle levering en het is precies zoals ik het heb besteld.

Tevreden

Kussen zit goed maar ik mis wel lussen om het kussen vast te maken aan m'n bankje zodat hij niet weg schuift

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught