Zeer snelle en goede service. De kussens zien er prachtig uit!

De zon begint weer te schijnen

De kussens zijn top!! snel, goede kwaliteit en service

Vakwerk en maatwerk in een zin

Vakwerk en maatwerk Zonder ge***

Wat een communicatie. Fantastisch op de hoogte gehouden van de vorderingen. En een mooi product geleverd. HG van een zeer tevreden klant Astrid

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit geleverd en netjes binnen de aangegeven termijn

Leuke, correcte, snelle verwerking en topproduct!

Echt een aanrader! Op maat gemaakt kussen voor een klepbank besteld. Fijne module op de website om je kussen helemaal op maat te maken, waarbij je per stap goed advies krijgt, zodat je de juiste keuzes maakt. Bedrijf is enorm klantvriendelijk en dienstverlenend ingesteld. Goede informatie over levertijd, veel sneller dan in eerste instantie verwacht en daarover ook weer netjes ge�nformeerd. En het belangrijkste: een topproduct met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding ontvangen!

zitkussen mooi op maat.

Gemakkelijk te bestellen, zitkussen ziet er goed uit. Snelle levering.

Heel blij met de snelheid, service en kwaliteit van de op maat gemaakte kussens.

Eerst staaltjes uitgekozen, heel snel ontvangen en een keus gemaakt. Na nog wat vragen die snel beantwoord werden via mail heb ik de kussens besteld via de overzichtelijke website. Ik kreeg leuke mails tussendoor dat ze met mijn bestelling bezig waren en er werd super snel geleverd. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ook de prijs is prima. Wilde het eerst zelf maken om kosten te besparen maar het verschil was zo klein dat ik het toch heb laten maken. Scheelde me een hoop werk en waarschijnlijk frustratie. Ik kan NoFruit zeker aanbevelen en zal er absoluut nog eens iets bestellen.

Overtrekken tuinkussens

Onze overtrekken waren sneller geleverd dan besproken, netjes te volgen. Mooi afgewerkt, juiste maten!

Prachtig resultaat

De bestelling en de levering is heel vlot verlopen ... en het resultaat is gewoon prachtig!

Super !

Super mooi, netjes en heel snel! Zeker een aanrader.

perfect

goed product, eerder geleverd dan beloofd voldoet volledig aan de verwachting.

Perfect op maat gemaakt!

Perfect op maat gemaakt! Kleur ook overeenkomstig op website.

siekussens Cartenza

we zijn tevreden met de geleverde kussenhoezen. De kleuren vallen goed mee en zoals gevraagd was de binnenkant ook netjes afgewerkt

Lounge kussens buiten

Super blij met nieuwe buiten kussens.. Erg mooi afgewerkt en helemaal zoals ik het wilde.. Hele goede begeleiding aan telefoon.. Kortom zou iedereen Nofruit kunnen aanbevelen...

waanzinnig toffe kussens

Voor onze tuinbank waren we op zoek naar iets apart en uniek op maat gemaakt. Bij het zoeken online zijn we bij maatkussen.nl terecht gekomen en het resultaat is top. De navigatie op de site omtrent het samenstellen van je kussen(s) is tot in het kleinste detail uitgewerkt en zeer eenvoudig te bedienen. De communicatie en levering nadien verliepen zeer vlot en dus mag je zeker zijn dat we hier nog gaan bestellen in de toekomst.

Ben er heel blij mee. Groetjes fam. Kreunen

Super goede communicatie, snelle afhandeling en prima product. Ben er heel blij mee. Vr. Gr. Fam Kreunen Bedankt!

Supersnelle service,leuke producten

De stap voor stap ontwerptool is heel gebruiksvriendelijjk. De staaltjes waren ook vliegensvlug bij ons en van degelijk formaat,zodat je het echt kon zien,voelen. De communicatie over het verloop van de bestelling heel goed en enthousiast. Helaas bleken onze rugkussens toch te dik voor de zitbank,waardoor je het gevoel hebt van de bank te worden geduwd. Dat gaan we anders moeten oplossen.

Fijne website, klantvriendelijke (en snelle) klantenservice! Eindresultaat is prachtig! Geen op- of aanmerkingen.

Precies wat beloofd wordt, netjes uitgevoerd, keurig verpakt bezorgd

Vlot Kussen

Makkelijk zelf bestellen, snel geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit, mooi kussen, vlotte communicatie, Alles OK!

Prettige, luchtige maar to the point afhandeling en service gerichte instelling.

Heldere website, leuke inspiratie, goede kwaliteit, snelle service.

Een aanrader, ruime keus, gratis stofstaaltjes snel in huis, duidelijk stappenplan bij de bestelling, prima prijzen.

Top service en snel geleverd!

Erg blij met de goede service. Na een week werden de nieuwe kussens al geleverd. Ze zien er prima uit, de kussens zijn wel iets harder als we verwacht hadden maar voldoen prima.

Geweldige service

We hebben kussens laten maken voor in ons tuinhuis. Ze zijn geweldig geworden. Mooi materiaal, perfect gemaakt. En ook de service was opvallend vriendelijk. Aanrader!!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught