De klant centraal!

Maatkussens.nl maakt zijn belofte waar. Het team van Nofruit levert een prima service in onderling overleg. Het resultaat mag er zijn en dat voor een alleszins redelijke prijs. Wij zijn blij dat we voor onze bootkussens met hen "in zee" zijn gegaan.

Mooi maatkussen voor mijn keukenbank

Leuke, frisse communicatie. Eerst stalen opgevraagd, dat was handig. Daarna gemakkelijk te bestellen met tips over de dikte. Snellere levering dan verwacht en erg mooi kussen. Blij mee en ik zou er zeker nog wat bestellen in de toekomst.

keurige afwerking en snelle levering

Nette kussens die goed zitten. Zelf iets te precies gemeten en daarom zitten kussens er nu echt ingeklemd. Ga zeker terug bij dit bedrijf voor de volgende set kussens voor bij de dinette

erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over de kussens, Zeer snel klaar en goed afgewerkt!! Zelfs de chauffeur die de kussens was erg aardig ! Kortom ,zullen wij beslist jullie adres aan andere doorgeven!! Grt. Jos� Brants

Mooie kussens

Mooie kussens, goed afgewerkt en snelle levering.

Prima service, goede site en leuke begeleiding

Prima service, duidelijke site met mogelijkheid snel verschillende designs te kunnen bekijken. prima kussen geleverd helemaal volgens verwachting. Sneller dan aanvankelijk gedacht. Leuk en goede pre- en aftersales.

zeer tevreden!

Hele bestelproces meer dan prima verlopen! Ik had eigen stof voor het kussen en afwijkende maten. Geen enkel probleem. Snel en netjes antwoord op de gestuurde mail. Verdere communicatie ook prima, niet te veel, wel allemaal zeer helder. De verwachte levertijd ook nagekomen en keurig afgeleverd door de koerier. En natuurlijk ook dik tevreden over het resultaat! Super!

Echt een aanrader. Snelle levering en kussen ziet er top uit.

Mooie producten en een supervriendelijke klantenservice. Duidelijke communicatie over de (snelle) levering. Ik heb meteen nog een bestelling geplaatst! :)

Top helemaal blij met de kussens! ??

De kussens zijn mooi afgewerkt. Levering was ook supersnel.

De kussens zien er geweldig uit!

Alle contacten waren erg prettig!

Snel, Goed, Maatwerk !!!!!

Beveel ik van harte aan !

lounge kussen

Fantastische ervaring. Na veel wikken en wegen, nadat mijn zoon en ik zelf een loungebank heb gemaakt. Moesten daar nog kussen in. We zjjn uitgekomen bij maatkussen .nl en heb de kussens besteld. Levertijd 2 weken. Een wat scherts onze verbazing na 4 dagen in huis en helemaal zoals wij het in ons hoofd hadden. Prachtig afgewerkt. Echt een aanrader. van ons mag de zon nu wel komen. Sabine en collega's bedankt

prachtige kussens

Wij zijn erg blij met de kussens zien er mooi uit

kussens voor bankstel in de keuken.

Zitbankkussen en rugleuning besteld. Zeer goede begeleiding bij de keuze van de diverse onderdelen zoals de stof en de vulling. Gratis stalen ontvangen. Binnen de 14 dagen werden de bestelde kussens geleverd. Zeer professioneel gemaakt. Perfect.

Super tevreden met het nieuwe kussen

Kussen past perfect en heeft een lekker stevige zit

Helemaal zoals besteld echte aanrader

Goed op maat gemaakt kussen zoals we wilde stalen kreeg je gratis kussen snel geleverd voor mooie prijzen

Prima product!

Het is een product van goede kwaliteit en communicatie van aankoop tot levering is uitstekend!

Kussen

Zeer tevreden over de snelle behandeling, levering en afhandeling.Tussentijds goed op de hoogte gehouden van de status en te verwachte levering. Kussen ziet er erg mooi uit.Wat mij betreft zeker een aanrader

Snel en goed product geleverd.

Makkelijk bestellen op de website. Veel keuze. Snelle levering en het ziet ziet er GOED uit.

Snel, netjes en goede kwaliteit

Makkelijke site, goed ge�nformeerd, snelle levering. Zou het zeker aanbevelen.

maatkussen

Ben gewoon heel tevreden goede service

Top service!

Kussens besteld voor een zelfgemaakte bank. Werden heel goed op de hoogte gehouden van het proces. Na ontvangst bleek dat we iets niet helemaal goed opgemeten hadden en na contact met de klantenservice konden we dit nog laten aanpassen voor een laag tarief.

Goede service, mooie kussens

Eenvoudig te bestellen, fijne helpdesk als er toch nog vragen zijn. Kussens snel geleverd.

Snel en kwaliteit

Industrieweg 3 D