Snel gemaakt en geleverd

Mooi resultaat van goed online systeem. Zoals ik enigsinds had verwacht is het kleur in realiteit wat anders dan je op het scherm ziet. Kunnen toevoegen van iets van bevestigigsstrips in klittenband (vb lusstrook gestikt aan kussen en haak tegenstrook die belijmd is) zou implementatie als bank op houten ondergrond veel gemakkelijker maken. www alfatex be

Uitstekend van A tot Z

Van bij bestelling tot levering tot het product zelf heel tevreden.

Correcte afhandeling en levering.

Correcte afhandeling en levering. Goede communicatie met de verkoper.

perfect!

Mooie stof, mooi gemaakt, en snel geleverd.... helemaal tevreden.

De kussens zijn zeer mooi gemaakt en precies volgens de opgegeven maten. Zeer snelle service en levering. Patrik Dams

Helder advies, prachtig product en levering volgens afspraak.

Helder advies, prachtig product en levering volgens afspraak.

Geweldig product en een super service!

Absoluut een aanrader! Zowel zakelijk als priv� hebben wij verschillende producten bij Nofruit afgenomen. En ze hebben ons nog nog nooit teleurgesteld!

alles was perfect

zeer goede kwaliteit en service

goede communicatie, vragen direct beantwoord, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Als je stof of complete kussens nodig hebt, een aanrader.

WAW!!!!!

Duidelijke website met zeer goede keuzemogelijkheden in afmetingen en kwaliteit. Vriendelijke, snelle en behulpzame correspondentie. Snelle levering . Een ECHTE aanrade

Superblij mee

Heel blij ben ik met ons nieuwe kussen voor op onze bank aan de eettafel. De maat van 220cm is vrij lang maar het zitkussen is geheel naar wens en werd ook nog snel geleverd. Erg blij was ik ook met de stof samples vooraf, hierdoor kan je toch vooraf voelen en zien wat je online koopt. Bedankt!

Erg tevreden

De bestelling op de website liep vlot en bij het vragen naar meer info kreeg ik onmiddellijk en effici�nt de juiste feedback. Dit leidde tot een zeer snelle levering van perfecte maatkussens voor mijn project.

Top team duidelijk en doen waar ze voor staan

Fijne site.duidelijk overzichtelijk vriendelijk snelle levertijd goede kwaliteit .

De service is goed, prettig om updates te krijgen van de bestelling!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Bestellen via site heel eenvoudig. Supersnelle levering. Ik vond de communicatiemails omtrent de bestelling en levering top. Zouden meer bedrijven op die manier moeten doen.

In alles top!

De communicatie met de mensen van maatkussen.nl is echt heel bijzonder. Ze denken met je mee, geven je advies zelfs als daardoor het kussen goedkoper wordt. Ben zo blij met mijn kussen. Wanneer je een kussen nodig hebt, surf niet verder op internet maar ga voor Maatkussens.nl.

Top top top

Internet aankopen is soms tricky en lastig maar bij nofruit ging alles perfect en vlot. Service was top inclusief flexibiliteit bij assistentie. Zeer tevreden en een echte aanrader. Van het product ben ik alsook mega tevreden ! Echt perfect maatwerk. Ook als het voor iets anders is dan de standaarden :). Mijn kussenovertrek was bedoeld voor een zetel/matras van 120 op 200 op 8. Alles behalve een kussen. :) Mvg Angelo

Super tevreden!

Na het plaatsen van mijn bestelling via de site werd ik gecontacteerd voor enkele opmerkingen omtrent mijn keuze van samenstelling. Gelukkig worden de bestellingen eerst goed nagekeken op haalbaarheid, want als gewone klant ken je enkel je eigen wensen maar geen technische details. Dankzij het deskundig advies van Sabine heb ik de kussens voor onze keukenzitbank gekregen die ik wilde maar in eerste instantie niet besteld had in de webshop. Een prima service als je het mij vraagt!

Top! Deze site gaan we onthouden.

Handige online configurator, goede prijs, leuke mails en een top eindresultaat! Wij gaan maatkussens.nl echt onthouden!

mooie kwaliteit kussens

super simpel en makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Snel en correct.

Supersnelle levering en netjes. Alleen de kleur wijkt wel erg af van hoe ik dit op het scherm had ingeschat.

goede keuze

We hebben een bank waarvan de zitting beschadigd is, maar die verder goed is. Herstel met verven en dergelijke onderzocht, maar het leek ons niks. We hebben een dun kussen over de hele lengte gekozen. Dat bevalt goed. Wij kunnen het kussen klemmen onder rug- en zijkussens, anders moet je misschien een anti-slip voorziening aanbrengen. De kleur moet je kiezen via een monster, niet via de site. Ze zien er goed uit en werden in 2 weken geleverd.

goede kwaliteit en service

Reeds meerdere malen hebben wij kussen besteld bij Maatkussens .nl deze mensen zijn bezig met hun vak ! top ! doe zo verder !

Super tevreden

Het kussen past perfect en werd keurig afgeleverd in een stevige verpakking.

Goede keuze

Kussens voldoen aan onze verwachtingen. Traject van bestellen tot aflevering onze lof, prima.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught