Superklantvriendelijk!

Snelle en persoonlijke reactie op vragen, snelle levering, goede uitleg+fijne tone of voice in de mailtjes. Superklantvriendelijk dus!

Bestellen is heel erg duidelijk en gemakkelijk.Levering was veel sneller dan verwacht. Super blij met het resultaat.

Alles goed verlopen! Eerder geleverd als gepland Goede prijs kwaliteit verhouding

Klantenservice is echt top!

Klantenservice is echt top! Je geeft je wensen en de maten door en zij geven je eerlijk advies waarna zij de bestelling in jouw winkelmandje plaatsen. Zelfs kort na de betaling toch nog een wijziging kunnen doorvoeren. De kussens zijn van hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en zeer naar wens!

Goede communicatie!�

Goede communicatie en telefonisch perfect geholpen door de dames. Aanrader!

De pas vorm is perfect ik had de hoes�

De pas vorm is perfect ik had de hoes besteld voor een bestaand tempur matras. Gemaakt van kunstleer in de zelfde kleur als mijn bank.

Good communication and perfect delivery.

Good communication and perfect delivery.

Mooie kussens en goede kwaliteit

Mooie kussens en goede kwaliteit Kleur was wel lichter ten opzichte van de kleur bij het bestellen: minpunt

Zeer tevreden met het hele proces!

Het bestellen van de maatkussens gaat probleemloos met de richtlijnen bij het stappenplan. Mooi afgewerkte kussens die zeer goed zitten en zelfs vroeger geleverd dan aangekondigde datum. Ben zeer tevreden!!

Super tevreden!

Er bestaan dus nog bedrijven waar je bij vragen gewoon contact kunt hebben met een �cht mens i.p.v. een chatbot! Wat een verademing! De communicatie liep vlot, evenals de levering. Wij hebben de kussen nu ruim een maand en zijn heel erg tevreden met het resultaat. De kussens zijn mooi, zitten fijn en verkleuren niet door de zon.

Mooi en goede kwaliteit

Mooi, kwalitatief prima, geweldige kussens. Vriendelijke en behulpzame mensen. Heb twee kussens besteld. Snelle levering. Ben er blij mee. Trudy Winnen

uitermate tevreden.

Heel mooi product afgeleverd. Keurig op tijd zoals aangegeven. Zeker een aanrader om hier je kussens op maat te bestellen.

Hele mooie kussens

Hele mooie kussens, goed kwaliteit en zitten heerlijk. Voor de derde keer hier besteld. De eerste kussens al 10 jaar geleden en zijn nog steeds erg mooi en stevig. Zelfs de kleur is hetzelfde gebleven als de kussens die we vorige maand geleverd hebben gekregen.

Persoonlijke aandacht en communicatie

Persoonlijke aandacht en communicatie, gratis stalen van een aantal stoffen waar je tussen twijfelt en advies voor het correct inmeten van je bestelling. Super klantvriendelijk en correct en snel geleverd.

Goede behandeling van mijn order

Goede behandeling van mijn order, jammer dat er een paar onderdelen niet geleverd werden. Na melden werd dit wel vlot hersteld.

Perfecte dienstverlening

Perfecte dienstverlening. Gratis staaltjes werden vlot geleverd. Bestelling was helemaal juist; correcte maten, stof volledig identiek aan de staaltjes en alles netjes verpakt en geleverd.

Meerdere keren sparren

Het kunnen overleggen over je ontwerp en de maatvoering was heel fijn. Ook het vooraf staaltjes krijgen van de stof is top. Vervolgens zijn de kussens heel mooi gemaakt, binnen de afgesproken tijd en zorgvuldig ingepakt per koerier verzonden. En ze zitten lekker joh! Kost wat, maar dan heb je ook wat! Ik kan weer jaren vooruit.

Heel blij mee!

Ik vond het heel spannend om te bestellen. �Zou ik de goede maten wel hebben ingevuld, heb ik de juiste keuze gemaakt tussen alle mogelijkheden� speelde steeds door mijn hoofd. De website is gelukkig super duidelijk. Van begin tot het eind alles duidelijk gecommuniceerd. En de kussens zitten fantastisch. Maat is perfect en dankzij de kleurstalen een goede keuze kunnen maken.

Super service als het even niet goed is...

Een aantal kussen werden met de verkeerde stof geleverd. Na contact werd er direct gehandeld en meegedacht hoe we het voor beide partijen zo snel en netjes mogelijk kon worden opgelost. Super service. Heel blij met de kussens, kwaliteit van stof en kussens zijn goed.

Supersnel en passend product geleverd.

Supersnel en passend product geleverd.

De informatie op de site is erg goed en�

De informatie op de site is erg goed en behulpzaam. De stofstalen waren binnen twee dagen in huis. De bestelling binnen twee/drie weken. Kortom: een aanrader

Goede adviezen en keurig werk�

Goede adviezen en keurig werk opgeleverd binnen redelijke termijn.

Geweldig product en super service!

In een woord: Geweldig!!! Wat een super service, makkelijk zelf op te meten en geruststellend dat als je het misschien toch fout doet jullie altijd naar n oplossing zoeken. Erg blij met de hoezen !

Ervaring

Keurige afhandeling!

Perfecte service

Perfecte service. Kussenovertrek zou wat strakker mogen. Voor de rest top job !

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught