Goede kwaliteit, mooie afwerking.

Fijne kussens laten maken eerst even gebeld om te overleggen of ik wel juist gemeten had.

Door mijn eigen fout wat verkeerd gegaan, netjes opgelost!

Aankleedkussen voor op de commode.

Ik ben super tevreden met het kussen. Mijn dochter is gehandicapt en voor de verzorging gebruiken wij een grote commode. Wat een keuze en mogelijkheden bij NoFruit. Het programma om je eigen kussen te ontwerpen is makkelijk te doorlopen. Ik had eerst een paar staaltjes aangevraagd om de kleur te bepalen en om het materiaal te beoordelen. Daarna heb ik het aankleedkussen besteld en de levertijd was sneller dan verwacht. Over de levertijd en verzending wordt je overigens op de hoogte gehouden. Kortom: zeer tevreden en zeker een aanrader en oplossing voor als je op zoek bent naar een betaalbare kwaliteit-kussen op maat voor op de commode.

Goede kwaliteit en prima service

De eerste kussens die wij besteld hadden bleken in het echt geen goede keus te zijn. Gelukkig werd er door de mensen van No Fruit goed meegedacht over een oplossing. Uiteindelijk tot een goed voorstel gekomen en nu helemaal blij met het eindresultaat ??????Ook fijn dat je gratis kleurenstalen kunt bestellen en zo de materialen kunt zien en ervaren. Tip voor anderen: bij twijfel eerst overleggen en dan pas beslissen??

Alles top!

Mooie kussens en snelle levering! Hartelijk dank

Lounge kussens

Snelle levering, mooie kussen van goede kwaliteit, (Copacobana) Precies de juiste maat??

Lekker snel, betrouwbaar en goed!

Superteam, denkt mee, en levert wat ze zeggen! Betrouwbaar, nauwkeurig, goede prijs/kwaliteit.

mooi afgewerkte kussens

vriendelijke mensen die je correct helpen. snelle levering. prijs kwaliteit een dikke plus.

Als je fouten zo goed oplost ben je een kanjer van een bedrijf!

Prima ervaring met het laten maken van kussen voor twee fauteuils en 6 eetkamerstoelen. Gemaakt van zelf gekochte stof. Toen twee kussens niet helemaal volgens afspraak waren gemaakt, is dat binnen korte tijd hersteld. Daar herken je een betrouwbaar bedrijf in! Makkelijk in de communicatie en snel acterend.

Goede service en mooie kwaliteit!

Prettig contact en stoffen zijn erg mooi en blijven ook mooi. Ik zou ze zeker aanraden.

buiten verwachting

origineel stevig kussen met resultaat: MET EEN KUSSEN VAN 123NOFRRUIT OP DE BILLEN TABLETTEN OF LAPTOPPEN ZONDER NEKPIJN

Gewoon super!

Na het bestellen van gratis staaltjes, aan de slag gegaan op de heel gebruiksvriendelijke site. Rekening houdend met de tips (bv. enkele cm's meer nemen bij plofkussens) zijn onze kussens echt perfect op onze loungeset. Via mail is de klantendienst heel makkelijk te bereiken. Ze zijn heel behulpzaam, echt top!

2 (vaste)kussens op maat besteld voor in mijn Loyd Loom stoeltjes

Kreeg goed advies bij de keuzes die gemaakt moesten worden, werd perfect op de hoogte gehouden over de voortgang. Snelle service en een prachtig resultaat.

Heel fijn bedrijf om bij te bestellen

Website is verzorgd. Website is duidelijk en je kunt zo goede kussens ontwerpen. Ik heb stalen opgevraagd. Dit is zeker aanrader en wordt ook zeer verzorgd geleverd, zonder kosten. Mijn kussens zijn prachtig ??

Goede mooie degelijke kussens

Ben zeer tevreden met de service die ze leveren. Denken met je mee. Maar ook het product. Voelt degelijk en lekker aan. Zit ook goed. En de prijs is ook goed. Al om Al zeer tevreden. Mij zien ze de volgende keer weer terug.

Bankkussens

Ben zeer tevreden over de kussens van de tuinbank .

Product en leversnelheid dik in orde, maar vooral ook de communicatie!

Mooie, stevige kussens. Maar vooral ook onder de indruk van de klantvriendelijke website en aftersales. Zelden zo meegemaakt, erg goed en leuk.

Prima !!

Goede service, duidelijke communicatie en prima kussens.

Bankkussen op maat

Wij zijn erg blij met het op maat gemaakte tuinkussen voor de bank in de tuin. Het kussen zit goed en staat mooi! Dank voor de snelle service! Zelfs 1 week eerder dan eerst gepland was.

Een aanrader!

Eenvoudig samen te stellen dankzij de duidelijke website - vlotte en persoonlijke service - heel tevreden van de kwaliteit en afwerking

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Op vrijdag de kussens besteld en 7 dagen later al in huis. Ik heb de tuinbank daarna gemaakt, dus past altijd, maar ze waren precies op maat.

Goeie service

Dit was de eerste keer dat ik een kussen liet maken, via Maatkusens.nl Telefonische ben ik goed geholpen, toen ik op een punt kwam het even niet meer te weten, en uiteindelijk heb je een kussen zelf ontworpen, en uniek, want jij bent de enige!

Rieten stoel

Mijn favoriete rieten stoel is weer opgeleukt met het nieuwe kussen op maat.

Prima info en prestatie

Een prima informatie en begeleiding. Jammer dat de logistiek niet helemaal vlekkeloos verliep. Wel een snelle melding en excusses ontvangen.

bootkussen

perfekt op maat snel en vakkundig wellicht in de toekomst weer gebruik van maken

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught