Mooie kussens

Alles volgens plan verlopen. Zeer mooie kussens en een heel vriendelijk en snel mailcontact. Een aanrader! Martine

Zeer goede communicatie via fb Messenger

Veel gevraagd via Facebook Messenger en op elk gewenst moment snel antwoord terug gekregen zelfs na 21:00 . De kussen thuis gekregen volgens de afgesproken tijd. Alles top Ik zou zo weer kussen's bij hun bestellen als ik deze weer nodig heb in de toekomst.

Fijne verkoper en mooie nette afgewerkte kussen

Fijne verkoper,geeft duidelijke uitleg. Kussens zijn geleverd en wij hebben eral flink van kunnen genieten. De kussen zien er keurig en netjes afgewerkt uit. Een aanbeveling naar als je nieuwe kussens op maat zoekt Ans en Jan

Prima kussens. Alleen jammer dat van beide zitkussens de hoezen verkeerd waren gemaakt. Gelukkig wel binnen een week de goeie hoezen!

top!

Makkelijk te volgen site, snelle levering!

Degelijk, kwaliteit en op tijd

Levering op korte termijn. Kwalitatief op hoog niveau. Persoonlijk mail vooraf en achteraf. Juiste communicatie en zekerheid.

Makkelijk systeem voor bestellen - Zeer adequate customer service (ik maakte een foutje in de kleur en deze dame vroeg na of dit wel correct was) - Onverwacht snelle service - Perfecte levering - Alles mooi op maat en top kwaliteit! Kortom: Enorm tevreden

Alles super geregeld! Heel blij met het resultaat!

Prima,

Goede service en mooi resultaat.

mooi afgewerkt, prima!

Prima gemaakt, lekker stevige stof met een mooi randje afgewerkt. Netjes verpakt aangeleverd. ivm vakantie duurde het wel wat langer voordat het kussen geleverd werd.

mooi afgewerkt , past goed

zeer goed kussen

goede maat-en uitvoering, snelle levering

Veel keuze, maatvoering correct, goed afgewerkt.

Fijne service

De communicatie met nofruit is heel prettig, alle vragen worden snel beantwoordt en mijn kussen werd uiteindelijk eerder geleverd. Het,kussen is mooi en precies zoals beloofd. Alleen de afwerking was hier en daar een heel klein beetje slordig, maar daar zie je ook aan dat het handwerk is, dus dat vind ik niet zo erg. Ik ga zeker nog meer kussens bestellen.

Perfecte service en snelle levering

Binnen een paar dagen hadden we de bestelde kussens al in huis. Zeer tevreden. We hadden verkeerde rugkussens besteld, dit is via de mail aan ons doorgegeven, waarna we vervolgens andere rugkussens hebben besteld. Fijn dat er met je wordt meegedacht! Perfecte service!

Heel helder en klantgericht.

Een voor mij super communicatief en klantgericht bedrijf. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ze mij als klant zagen en respecteerde. Gedurende het hele traject van ontwerp tot na levering was er een heldere en persoonlijke communicatie. Top en blij met de geleverde kussens op maat.

Een heerlijke lounge hoek

We maakten zelf de zitbank in steigerhout en wilden deze personaliseren met kwaliteitsvolle kussens die tegen een stootje kunnen. Zelf voelden we ons niet geroepen om bij elke dreigende regenbui de kussens binnen te halen. We zochten dus mooie kleuren, maatwerk, sterke stoffen die hun kleur bewaren en vuil en vochtwerend zijn. De website van Nofruit zette ons al flink op weg om de juiste keuzes en samenstelling te maken, we hebben probleemloos 2x kleurstalen opgevraagd en onze bestelling doorgegeven. Via email stelden we enkele bijvragen en werd er van gedachten gewisseld over juiste maten enz. Alles verliep vlekkeloos en de bestelling arriveerde op de beloofde dag.Deze zithoek wordt meteen ingenomen door elke bezoeker en krijgt veel positieve waardering....wij zijn tevreden over ons project en de klantvriendelijke behandeling door Nofruit.

Mooie comfortabele kussens en goede service

Wij hebben mooie, zachte en comfortable kussens ontvangen die perfect pasten wat de maat betreft. Wij zijn erg tevreden van de kwaliteit en de service! De kleur van onze kussens was een beetje een verrassing dus een staal aanvragen is zeker ook een aanrader.

Zeer mooie kussens ,top kwaliteit, snelle service

Top kwaliteit

Blij mee!

Goede en prettige communicatie via de mail. Zeer tevreden met kwaliteit van de kussens. Blij mee!

Top bedrijf!

Goed en vriendelijk geholpen en snel geleverd en goede service toen bleek dat er iets niet klopte. Keurig afgehandeld. Ik zou dit bedrijf echt aanbevelen bij andere.

Prijs, kwaliteit zijn naar verwachting. Enige minpuntje was de lange levertijd i.v.m. vakantie periode.

prachtig kussen

Als klant word je geweldig op de hoogte gehouden van het hele proces. Ons bestelde kussen is prachtig gemaakt en afgewerkt en zit prima. Een aanrader voor iedereen die mooie kussens zoekt.

perfecte opvolging

dit was een perfect verhaal : duidelijke prijsvorming, correcte leverings-info , .. een aanrader .

vriendelijke communicatie per mail en snelle levering!

Vriendelijke communicatie per mail en snelle levering!

Goede, snelle en persoonlijke afhandeling

Vanaf het begin zijn we persoonlijk en snel behandeld. De bestelling/levering ging snel en ongecompliceerd. Wij zouden hier in ieder geval weer kussens etc. bestellen.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught