Topbedrijf, kwaliteit en service buitengewoon goed!
De kussens van onze loungeset waren aan vervanging toe. Ik heb de maten opgenomen en via de website nieuwe stof en uitvoering van de kussens bekeken. Allereerst was de website uiterst toegankelijk, veel keuze in stoffen en kwaliteiten, voor ieder wat wils. De bestelling ging dan ook van een leien dakje. Toen kwam het.. 'Het bedrijf had de week erna vakantie en mijn bestelling zou na de vakantie opgenomen worden'. Na het sturen van een mailtje met de vraag het alsjeblieft toch nog voor de vakantie te maken en verzenden, zijn ze aan de slag gegaan voor ons. Nog geen 5 dagen later hadden we de kussens thuis. De maatvoering, de kwaliteit van de stof evenals het maatwerk.. Tot in de puntjes afgewerkt. Ik heb voor een goede kwaliteit stof gekozen omdat mijn loungeset het hele jaar door buiten staat met de kussens erop, wel onder een veranda, maar vochtig wordt het toch wel iets, en de zon schijnt in de winter ook onder de veranda door. Bovendien hebben wij twee whippets die heel graag hoog en comfortabel liggen en dus altijd bij ons op de loungebank liggen, dus de stofkwaliteit was belangrijk voor ons. De kussens liggen nu ruim 6 weken, en zijn intensief gebruikt. Hoewel de stof vrij licht van kleur is is deze makkelijk schoon te houden. De haren zuig je er zo af met de stofzuiger of een handveger en verder hechten er op wonderbaarlijke wijze geen vlekken aan hoewel de honden soms vanuit de tuin rechtstreeks op de bank springen met zand aan de poten. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de stof, maar ook van het maakwerk. Ik ben vroeger zelf coupeuse geweest en hecht veel belang aan perfectionisme. Dat krijg je hier! Geen scheef naadje te bespeuren ondanks dat het een streepjesstof is en scheve naadjes meteen in het oog springen. Daarnaast ben ik heel erg onder de indruk van de klantgerichtheid van dit bedrijf. In deze tijd, in deze economie weten zij de klant te behagen. En te houden wat mij betreft. Wanneer onze camper aan nieuwe kussens toe is zal ik zeker weer hier bestellen. Superbedankt Katja en Sabine van Nofruit!!