Mooie kussen geleverd helemaal tevreden.

mooie kussens erfect op maat gemaakt

erg positieve ervaring voor onze bootkussens de maat was perfect binnen een afzienbare tijd geleverd voor een mooie prijs, Top!!

Uitstekende service

Ik ben erg tevreden over de geleverde stoelkussens. Ze zien er prachtig uit. Snelle levering en ik was erg blij met het advies om dunnere rugkussens te bestellen. Zeer vakkundig. Ik kan maatkussens aanbevelen.

geweldige service

Mooie nette kussens van goede kwaliteit, die in ons geval in 1 week klaar waren. We konden ze zelfs in het weekend ophalen, en mochten ook een proefkussen even mee naar huis nemen om te kijken of het stond. Prima service. Tip: ze hebben ook een kleine showroom met allerlei opties en mogelijkheden.

Mooi stevig kussen.

We hebben een stevig en mooi afgewerkt kussen van 2.50 meter lang ontvangen! Prima kwaliteit, helaas vinden de buurkatten dat ook...

Doet wat wordt beloofd

Uitstekende service ondanks dat alles gebeurd op afstand en via de mail. Geleverd product is wat je hebt besteld. Gewoon uitstekend

super

Mooie kussens geleverd. Prima service achteraf, toen er een naad los ging. Zonder probleem ( we hadden geen factuur meer ) is het kussen gerepareerd.

Super service maar nog beter product

Wij zijn erg blij en aangenaam verrast met de super kwaliteit. Vergeet ook niet de goede service!

Loungekussens besteld

Mooi loungekussens besteld. Eerst de stalen uitgezocht, door de vele kleuren toch maar 10 stuks besteld, en waren binnen 1 dag binnen. Daarnaast wat vragen gesteld per mail, ook binnen een aantal uur beantwoord. Daarna de definitieve keuze gemaakt en gelukkig waren ze net voor het mooie weer binnen (binnen 2 weken). Leuk, jong en spontaan bedrijf, maar vooral oprecht. Voor herhaling vatbaar, maar er zit zo lang garantie op ( eigen schuld :-p ) dus dat gaat even duren.

Prima kwalitijd en snelle levering

De site bezocht,en stalen aan gevraagd die wij mooi vonden.Daaruit hebben we er twee gekozen,maten ingevoerd op de site en besteld. Zo snel ging het,de levering heeft 3 weken geduurd en werd keurig verpakt bezorgt. Het past perfect en is top kwalitijd,wij zijn dik tevreden. Maatkussens krijgt van ons een dikke 10.

Vakmanschap

De kussen die we bestelden zijn perfect op maat en kwaliteitsvol gemaakt. We zijn zeer tevreden.

Snelle levering, goede communicatie en uitstekende kwaliteit van kussens.

!!!!

Steeds goed geholpen en duidelijk antwoord op al mijn vragen.

Perfecte kussens voor ons VW busje!

Ik ben helemaal tevreden , mijn bestelling ziet er prima uit, inclusief mijn extra bestelling. Prima op tijd geleverd, alles perfect.

Super gedaan

Wij zijn super tevreden Eerst stalen besteld die de volgende dag al binnen waren. Daarna de kussens goed advies gehad en eerder geleverd dan aan gegeven Katja en Sabine hartstikke bedankt

Top !

Correcte service, super mooi gedaan, zeer vriendelijk aan de telefoon,...

Goed bevallen, onze caravan is als nieuw...!

Zelfs een niet voor de hand liggende vorm kon worden nagemaakt. We hadden de vorm van het oude kussen overgetrokken op papier en dat op de post gedaan. Prima gegaan!

goede service, mooie kussens

3 kussens besteld met dubbele koord. vooraf samples ontvangen en dat was echt heel fijn, want anders had ik op het oog toch de verkeerde kleur gekozen. Bij aflevering toch wat klachten over de afwerking (koord liep niet overal recht, waardoor de strakke look een beetje rommelig werd). Kussen weer terug genomen en keurig opgelost. Omdat de kussens nu iets ruimer zijn gemaakt en het koord daardoor niet draad, is het gevolg wel dat ze iets plooien, maar dat is logisch. Bij kussen zonder dubbele koord heb je dit probleem denk ik niet. Verder heel tevreden en leuke communicatiewijze. Niet zo stijf allemaal, heerlijk. Goed hoor!

extra grote maatkussens

Ik was al een tijd op zoek naar tuinkussens op maat voor in de tuin. ik moest kussen van 140x110 hebben. Niet elke bedrijf kon deze leveren. Maatkussens wel en de ontwerp module is praktisch en overzichtelijk. Tevens spraken de voorwaarden mij aan. ik twijfelde over de toe te passen vulling. Je kan binnen een bepaalde periode (geloof 6 maanden) de vulling wijzingen voor alleen de meerkosten + verzendkosten. De gekozen vulling bevalt en is het dus niet nodig. maar dit maakt de afweging wel makkelijker. Al met al een no nonsense bedrijf wat kwaliteit levert voor een goede prijs en komt de gemaakte afspraken wat levering na.

Mooie kwaliteit, precies op maat

Makkelijk contact leggen van de Medewerkers van Nofruit. Het voldoet precies aan de verwachting!

Prima geregeld

In 1e instantie kreeg ik een bericht dat een kleur niet meer op voorraad was nadat ik had besteld en dat ik moest bijbetalen voor een andere kleur, maar uiteindelijk is het allemaal prima opgelost. Het zijn prachige kussens en waren binnen 2 weken geleverd. Het kost wat, maar dan heb je wel iets moois.

Super bedrijf

Een bedrijf dat meedenkt en gemaakte afspraken nakomt.

Super service!

Duidelijke communicatie over wanneer het afgeleverd wordt, zeer behulpzaam met vragen, mooie kwaliteit en een super service! Wij hebben onze kussens voor de loungeset besteld en toen deze geleverd waren, bleek dat ze net niet lekker genoeg zaten. Geen probleem! We konden ze terugbrengen en extra op laten vullen en ze zitten nu heerlijk! :)

Hele maal top

Het bestellen via de site gaat heel gemakkelijk en de service is echt perfect nog niet eerder mee gemaakt

Bootkussen

Netjes en snel afgewerkt maatkussen voor onze boot. Zelfs de kleur en het materiaal komen nagenoeg overeen. Flexibel in oplossing voor vastmaken van No Fruit

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught