Vlotte enthousiaste afhandeling van een niet standaard bestelling!

Een aanrader!

Super service!

De gekozen budget stof was niet meer voorraadig, waarna ze deze zo maar vervongen voor de duurdere stof, zonder bij betaling. Perfect opgelost en de kussens zitten lekker.

Super tevreden

De kussens waren perfect op maat gemaakt voor onze bankset, prachtige kwaliteit, goede service, wij hebben zin in de zomer!

geweldig

alles van het begin tot de levering prima. eerst een stukje van de stof voor de juiste kleur ontvangen en daarna besteld met de aangegeven voorbeelden voor de berekening. levering snel en goed. heel tevreden

uitstekende service

maatkussens.nl dacht erg mee en had nadat ik had besteld nog een paar tips voor wijzigingen, die heb ik opgevolgd en ben ik erg blij mee. zeer tevreden: 1 opmerking: de kleur van de kussens blijkt best anders te zijn dan weergegeven op de site. in mijn geval niet zo erg, maar toch een waarschuwing voor toekomstige bestellers!

Zitten, liggen en nu ...nog de zon !

Maatkussens waren correct qua opgegeven maten, kleuren en kwaliteit. Hebben er nog even langer op moeten wachten toen de stof niet meer voorradig was, maar het was het waard ! Tevreden klanten.

Goede hulp en ondersteuning bij vragen!

keurig geholpen , levering binnen de afgesproken termijn en kwaliteit lijkt goed! Na levering betalen, daar spreekt ook vertrouwen uit. Prima service.

Het geld en wachten waard

Site is eenvoudig te bedienen en er zijn ontelbaar mogelijkheden. Kussens zien er kwalitatief goed uit en zijn erg netjes afgewerkt.

Top kussens & service

Erg behulpzame medewerkers, duidelijke communicatie, korte lijntjes en kussens zijn perfect!

Vriendelijk en flexibel bedrijf, jouw wens is hun missie

Prima service en hulpvaardig

Prima product

Uitvoering volledig volgens wensen. Mooie kussens,keurig op maat

Mooi strak kussen

Alles conform afspraak

Super service super kwaliteit

Wij hebben als meubelmakerij met diverse bedrijven gewerkt betreft tuin/woon en bootkussen. Dit x kussens besteld via nofruit en wij vinden het top kwaliteit en voor een betaalbare prijs.

Prima, geen woorden meer nodig

Prima kussens, kwaliteit -prijs is keurig. Geen nieuws is goed nieuws toch?

goede persoonlijke service en snelle levering. Kussens zien er top uit!

prima bedrijf

Prachtig maatwerk en perfecte service: TOP!

Toch een beetje met een bang hart wachtten we de komst van onze op maat gemaakte kussens af, maar de hoge verwachtingen werden volledig ingelost. Vragen werden onmiddellijk beantwoord via mail, een klein leverprobleem werd direct opgelost en wat het belangrijkste is: de kussens zijn prachtig afgewerkt en het resultaat is megaknap! Echt TOP!

Uitstekend, op alle vlak zeer goede service

Uitstekend, kwalitatief goed, zeer klantvriendelijk, vriendelijk, behulpzaam en adviserend. m.a.w. Een echte aanrader

Deskundige en snelle hulp

Al onze vragen werden razendsnel en kundig beantwoord. Ook het eigen systeem van Maatkussens.nl werkt erg prettig. Het eind resultaat werd snel en compleet geleverd. Alles was zoals afgesproken en perfect op maat. Een mooie stof waarbij je zelf niets hoeft te regelen en alles precies op maat was. Goeie service.

kussens lounge

top service! perfect afgewerkt product!

Mooie kussens, goede kwaliteit

De kussens zijn geleverd volgens de levertijd op de site. Nadat ik de kussens had besteld kwam ik de dag erna achter dat ik 1 kussen was vergeten. Mailtje gestuurd en het werd geregeld. Wel stonden in een aantal mailtje de verkeerde maat waardoor de facturen ook niet klopte. Maar dit werd allemaal rechtgezet en ondanks die vertraging kregen we toch alle kussens tegelijk geleverd. Ik moest wel de leverdag aanpassen. Dat ging bij 1 bestelling goed, de andere werd helaas niet door ze meegenomen. Ik heb zelf contact gezocht met de bezorger om ervoor te zorgen dat die bezorgdag ook werg verplaatst. Dit ging zonder problemen. Per email zijnaar ze goed bereikbaar en reageren snel. Ik heb 1 keer geprobeerd te bellen en kreeg een centrale die mijn boodschap noteerde maar ben nooit teruggebeld. Dit betrof het verzetten van de tweede levering dat ik ondertussen zelf geregeld had. De kussen zijn perfect op maat. De plofkussen was voor ons wat te dik. Dus daar hebben we heel gemakkelijk wat vulling uit gehaald. Dat bewaren we voor als de kussen evt weer te dun worden. Kortom positief, telefonisch bereikbaarheid kan beter.

Ik keer tevreden terug

Tevreden over de op maat gemaakte producten, en van de afgesproken levering !

de kussens zijn wel heel hard ,jammer dat wij deze niet van te voren hebben uitgeprobeerd ,hopelijk worden ze nog iets slapper

zie boven ,de kussens zijn wel erg stevig ,

KUSSENS VOOR ZITLOUNGE TERRAS

GOEDE EN CORRECTE AFHANDELING VAN DE BESTELLING TOT AAN DE LEVERING,ALLES HEEL VLOT VERLOPEN EN RESULTAAT ZOALS IN GEDACHTE,OOK DAT IS TOP. VOOR MENSEN DIE NOG OP ZOEK ZIJN OM NIEUWE KUSSENS OF OM EEN LOUNGE OPNIEUW TE PIMPEN, TOP ADRES

Kussen zijn erg stevig en zitten heerlijk

Het is gemakkelijk op de site om een goede keuze te maken.

Heerlijke poefjes

Ook de tweede bestelling verliep perfect. Goed meegedacht. Ze werden mooi op tijd geleverd en keurig afgewerkt.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught