Super kwaliteit!

Super kwaliteit!! Erg snelle levering en ben bijzonder tevreden! Voldoet geheel (en meer) aan de verwachting!

Tweede bestelling bij dit bedrijf�

Tweede bestelling bij dit bedrijf gedaan om dat ik zelf per abuis 1 kussen te weinig had besteld. Prima product

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling, goede informatievoorziening van de status/voortgang maar vooral het meedenken met de klant om het product zo te krijgen zoals je het wenst. De bereikbaarheid per telefoon, geen gedoe met mailtjes etc. En dat tegen billijke prijzen. Top!

Zeer prettige meedenkende en creatieve�

Zeer prettige meedenkende en creatieve medewerkers ??????

Reageren snel en leveren vak werk

Reageren snel en leveren vak werk

Uitstekende kwaliteit en supersnel�

Uitstekende kwaliteit en supersnel gemaakt en geleverd.

Gewoon top

Gewoon top! Fijne website, goed contact en snel geleverd

Prima geholpen

Prima geholpen Tevreden over de kussens

Heel tevreden!

4 kussenhoezen laten maken op maat. Allereerst snelle levering van de proefstoffen en eenmaal besteld waren ze na een week al binnen! Mooie kwaliteit, goede prijs en top service.

top bedrijf

Zeer vriendelijke afhandeling en gemakkelijke bestel mogelijkheden en correcte levering. Bijbestellen was geen enkel probleem

Snelle, correcte levering. Perfect kussen!

Top kwaliteit

Ze controleren de afmetingen, als ze iets afwijkends zien doen ze eerst mail. Snelle service, ruime keuze voor een goede prijs. Top kwaliteit.

Alles goed afgewerkt met de juiste�

Alles goed afgewerkt met de juiste maten.Goed van een telefoon vooraf om de maten goed te checken. Als kleine randopmerking zou ik de mogelijk tot plofkussen zonder ritssluiting van de website halen daar die altijd met rits geleverd wordt.

Werderom fantastische service

Werderom fantastische service. Geweldig product geen valse beloftes top

Fantastische service en geweldig�

Fantastische service en geweldig produckt

Aanrader

Goed klant contact en meedenken en advies. Fijn dat er stofstaaltje aangevraagd kunnen worden. Wij hadden ook een snelle levering. Zeker een aanrader.

Netjes gemaakt

Netjes gemaakt, geen verrassingen

Perfect product

Perfect product. Rugkussen op plank.

Dit bedrijf is een voorbeeld voor velen

Dit bedrijf is een voorbeeld voor velen. Meedenken, attent, betrokken en persoonlijk. Allemaal leuke mensen die lol hebben in hun werk. Ga zo door. Erg blij met onze camper kussens....

Top kussens!

Top kussens!

Top service! Denken mee.

Top bedrijf van A tot Z

Fijne klantendienst, prachtig maatwerk van goede kwaliteit goed verpakt en met zorg gebracht. Voor ons geen ander meer!

De service en hulp met het bepalen van�

De service en hulp met het bepalen van welk type kussens en de maten was super. De kussens kwamen ook nog eens eerder dus dat was geweldig. De kussens zien er super uit en zijn van een goede kwaliteit. Ben er erg blij mee. Had ik jaren eerder moeten doen.

Supertevreden

Supertevreden - vandaag zit- en rugkussens voor onze loungezetel ontvangen en zijn perfect op maat - ook snelle levering - en supervriendelijke chauffeur !

Supper service

Zeer goede en vriendelijk aan de telefoon. Correcte aflevering van bestelling. Zou iedereen aanbevelen bij jullie aan te kopen .

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught