Goed en snel

Betrouwbaar en de rest zie hier boven

Betrouwbaar en goed

Fijne website, goed persoonlijk advies, goede dienstverlening m.b.t. toesturen van stalen, snelle en nette aflevering.

makkelijk online een maatkussen maken

Erg blij met de snelle service en levering!

Zeer tevreden!

Prima communicatie over het verloop van de bestelling. Goed telefonisch bereikbaar en ben klantgericht te woord gestaan. Mooi kussen, ziet eruit zoals verwacht! Ik zou wederom bij maatkussen.nl bestellen in de toekomt.

Topkwaliteit

Topkwaliteit. Alleen het online bestellen, je moet steeds heel de procedure doorlopen ook als je varianten van je vorige kussen wil bestellen..

Goede kwaliteit

Let the summer begin!

Duidelijke en simpele bestelprocedure, mooi materiaal en goede levering. Dik tevreden, let the summer begin!

super

goed contact snelle levering helemaal tevreden

Ontzettend fijne ervaring! Website is heel gebruiksvriendelijk voor een leek als ik. Alles werd goed uitgelegd en door middel van het stappenplan was het gemakkelijk om kussens naar wens te bestellen. Ook heel fijn dat er de mogelijkheid is om eerst stalen te bestellen om de stoffen te bekijken. Dit is gratis, goede service! Na een aantal dagen informeerde men of de stalen naar wens waren, maar ik had de stalen nog niet ontvangen. Er werd direct een nieuwe poging gewaagd en twee dagen later had ik de stalen in huis. Super vriendelijke mensen en heel behulpzaam en ge�nteresseerd. Alles volgens afspraak, werd via de mail steeds goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Mijn bestelling werd geleverd op de afgesproken dag, en werd daar goed over ge�nformeerd. Kussens zelf zijn prachtig gestikt, en zitten fantastisch, helemaal naar wens. Geen enkele tegenvaller ervaren!

Prachtige kussens!

Super blij met onze op maat gemaakte kussens. Duidelijk om instructies te volgen en de juiste keuzes te maken bij het ingeven van de order. Daardoor een prachtig resultaat. Snelle legering met leuke tussentijdse informatie over verloop van de order!

Super tevreden met onze kussens!

Wij zijn erg tevreden van de kwaliteit en afwerking van onze kussens die we bestelden voor onze palettenlounge! Een aanrader!

Uitstekende service goede kwaliteit

Mijn man heeft voor mij een bankje speciaal op maat gemaakt zodat ik er met mn beperking makkelijk in kan zitten maar vooral ook erg belangrijk uit kan komen. Hierdoor passen de standaard kussens niet. Dus kussens op maat besteld. Kreeg netjes gelijk een mail terug dat 1 kussen voor mn rug wat ik wilde niet slim was met goed geargumenteerde reden waarom niet advies 2 kussens ervan maken. En dat hebben we dus opgevolgd. Voor de rugleunig plofkussens voor de zitting een strakke en super afgewerkt. Zelfs een mooie anti sliplaag onder het zitkussen. Binnen 14 dagen netjes geleverd en wow wat zijn ze mooi. Super afgewerk. Al met al een aanrader als je mooie kussens zoekt en niet de standaard wil.

Mooie kussens in oranje en taupe

We hebben ze nog niet veel kunnen testen omdat we ze juist kregen toen we op reis waren. Ze zaten goed en de lengte, hoogte en diepte zat goed. Ze matchen mooi met ons tuinhuisje en bloempotten. Proficiat doe zo voort

Wat wij besteld hebben zo is het geleverd.

Alles is prima geregeld.

Wederom mooie kussens ontvangen. Zelfs een wijziging na het bestellen was geen probleem en bezorging volgens afspraak. Super!!

super mooie lounge kussen!

Een dure aankoop doen via internet is altijd spannend. Dat vonden wij ook, maar met alle hulp en duidelijke instructies kon het niet mis gaan. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. We kunnen het iedereen aanraden om via deze site kussen te bestellen, fijne communicatie, snelle levering!

Prima kussens, precies wat we wilden!!

Van begin tot eind goed geholpen bij het bestellen van onze tuinkussens. Fijn geholpen, vriendelijk te woord gestaan. Keurig netjes geleverd en de kussens waren precies zoals we gehoopt hadden. Team No-Fruit, bedankt!!

goed hoor!

simpel - duidelijk - redelijke prijs - perfecte verwerking

Goede service, mooie kussens

Erg blij met de kussens op maat van NoFruit. De klantenservice denkt met je mee en is snel en flexibel. Als ik een minpuntje moet noemen is het de afwerking. De stiksels hebben een andere kleur dan de stof en draad hangt nog los.

service is top

Service is in ��n woord TOP

Correcte uitvoering van de bestelling en vlotte levering.

Een aanrader.

Lounge kussens

Lounge kussens zijn prachtig, mooi afgewerkt en erg stevig! Ben er super blij mee!!

Fantastisch bedrijf.

Zelden meegemaakt, wat een aandacht en service. Compliment.

Top geregeld!

Goede, duidelijke en overzichtelijke website. Veel keuze. Snelle levering, en een regelmatige update over de stand van zaken en een heel mooi product. In een woord geweldig, ik ben helemaal blij met mijn zelf ontworpen kussen!

lounchebank kussens

Kwaliteit van het werk is goed. Enkel werden de kussens een week later geleverd

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught