Prima kussens!

Prima kussens en alles ging vlot.

Duidelijke website en duidelijke afspraken waar het bedrijf zich aan houdt.

Klasse!

Zeer mooie afwerking zelfs aan de binnenkant! De stof is van topkwaliteit! Deze kussens zijn een echte aanrader.

Loungekussen

Precies wat wij wilden goede kleur netjes afgewerk! Top!

Ze maken waar wat ze beloven! Daar houd ik van

Super tevreden!

Maatkussens.nl / Nofruit heeft een geweldige gebruiksvriendelijke site. Via de site stofstaaltjes aangevraagd. Binnen een paar dagen ontvangen. Post van Nofruit ontvangen is een cadeautje. Zo leuk verpakt en met aandacht verzorgd. Ik heb ook via de mail en telefoon contact gehad met Sabine en Lennaert. Vriendelijke, meedenkende mensen. We hebben een bezoek gebracht aan de showroom in Vugt. Veel soorten en maten kussens en stoffen zijn daar te bezichtigen. Heel fijn om het zelf te kunnen zien voor je beslist. Lennaert heeft met ons meegedacht en daardoor hebben we nu een andere set kussens gekocht die veel mooier, kleurrijker en spannender is dan dat we zelf bedacht hadden. Inmiddels volgens afspraak de kussens ontvangen en ze zijn geweldig!! De kussens zitten heerlijk, zijn keurig afgewerkt en de complimenten zijn niet van de lucht. Grote complimenten voor Katja, Sabine en Lennaert. Jullie hebben een fantastisch bedrijf. In klantvriendelijkheid een voorbeeld voor velen! Enne.... Nee ik heb geen aandelen in dit bedrijf. Helaas!!!!! Vriendelijke groet, Saskia van Klij

Goede website en leuke klantgerichte benadering.

Allereerst een mooie en praktische website en goede adviezen als je telefonisch contact opneemt. De mailing verloopt boven verwachting; klantgericht en vriendelijk met veel humor! De bestelling binnen gestelde termijn afgeleverd zodat we met het warme weer konden gaan genieten van de mooie loungekussens. Prachtig strak afgewerkt, dus wij zijn een tevreden klant.

tevreden, maar........

Mooi maatwerk, rugkussens erg stijf opgevuld, je zakt er niet echt in weg

In 1 woord top!

Snelle levering, handige site en "persoonlijke" mails. Als je een op maat gemaakt kussen wil bestellen zou ik het hier doen!

Prima product

Prima product

Mooie lounge kussens

Goed op tijd geleverd zoals beloofd en past tot op de miliemeter precies. Ziet er heel goed uit. Zijn tevreden

Verrassend goed

Zeer professioneel en super vriendelijk bedrijf. Heb je een vraag, wordt deze correct behandeld. Het is best spannend om zelf alle maten te meten en door te geven. Deze mensen voelen dat haarfijn aan en kunnen je op een vriendelijke manier geruststellen. Fantastisch!!!!! Wij zijn zeer tevreden en ben blij dat ik m'n kussens bij jullie heb besteld! TOP!

Mooie kussens. Leuk bedrijf

Heb ooit stalen besteld. Meteen gekregen. Niet meer lastig gevallen daarna. Maanden later kussens besteld. Goeie site, super service. Leuk mail contact met deze mensen. Ze zijn trots op hun product. En daar hebben ze alle recht voor. Zeer mooie kussens. Bedankt.

Top service & kwalitiet

Netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling en leverdata. Kussen zijn keurig afgewerkt, zitten heerlijk en passenperfect.

Gave kussens

Ik wilde graag op maat gemaakte kussens voor onze tuinset maar ik had eerst wat vraagjes, het was 10 uur savonds en er stond op de site dat ze direct messaging hadden dus ik heb gelijk maar mijn vraag gesteld en dacht, nou ja morgenvroeg zie ik wel wanneer ze antwoorden. Maar tot mijn grote verassing kreeg ik 2 minuten later al antwoord en heb een zeer fijn gesprek gevoerd waarbij al mijn vragen zijn beantwoord. Ik heb ook nog een paar grappige mail uitwisseling gehad met deze mensen omdat ik probeerde mijn kussens iets eerder te krijgen wat helaas niet mogenlijk was (maar vol begrip hiervoor) maar de mensen hier hebben duidelijk humor. We hebben nu de kussens gekregen en ze zitten fijn, zijn makkelijk schoon te maken, hele mooie kleuren en we vinden het all around gewoon hele gave kussens! En blijkbaar zijn ze ook behoorlijk kat-proof, wat wij heel erg fijn vinden met drie katten.

Met enige twijfel toch kussens besteld bij maatkussens.nl gezien de prijs van de kussens. De kussens zijn van uitstekende kwaliteit en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. 2 x kleurstalen gekregen omdat ik nogal twijfelde over de kleur maar uiteindelijk er toch uitgekomen. Blij met de kussens en zou zeker hier de volgende keer weer bestellen.

Goede begeleiding met mooi resultaat

Ik heb een hele grote tuinbank gemaakt, en de bijpassende kussens uitzoeken is een hele opgave, ook financieel. Via de website kon ik precies de kussens uitzoeken die onze bank en onze situatie passen. De kussens zijn volgens afspraak geleverd, en we zijn heel tevreden. De kussens blijven in de zomer buiten, en kunnen tegen een buitje. Na een hoosbui is de binnenkant wel wat nat, via de ritssluiting. Heeft dan toch wel enige aandacht nodig.

mooi

Mooi strak en goed passend kussen. Zit goed. Prima service en levertijd.

Netjes en op tijd geleverd

Kussens besteld en tijdig op de hoogte gehouden van de levering. Op tijd en keurig afgeleverd. Fijn bedrijf en mooie kussens.

Perfect!

Stipte levering van kwaliteitskussen. Ze liggen heerlijk!

Perfect product. Goed en snel geholpen bij het kussen met een aparte vorm. Levering ging goed en ze zitten perfect.

Hele goede ervaring met Nofruit! Kussens zijn perfect! Ze houden je op de hoogte per email en heel fijn dat het bedrijf wat de kussens leverde 10 minuten na de aangegeven 'vanaf' tijd op de stoep stond. Op naar de mooie dagen om te kunnen genieten van de kussens

Heerlijk dikke kussens

De kussens zijn heerlijk dik om in te relaxen. Mooie kwaliteit. Goede En duidelijke service voor het leveren.

Maatkussen voldoet volledig aan de verwachting.

Correcte levering, uiterst tevreden.

Mooie kussens voor een goede prijs

Ik heb recent prachtige kussens ontvangen. Ik werd vriendelijk en enthousiast op de hoogte gehouden betreffende de vorderingen van mijn bestelling. Eerder dan afgesproken zijn de kussens geleverd en dat is natuurlijk heel prettig. Kortom mocht ik nodig andere kussens (ik verwacht niet dat de pas aangeschafte kussen snel versleten zullen zijn) nodig hebben dan zal ik deze zeker bij Nofruit bestellen.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught