goede ervaring

Kussens zien er prima uit en levering ging ook top !

TUINKUSSENS OP MAAT

Correcte service, correcte levering, helemaal zoals wij het wilden. Bedankt!

Fantastisch geholpen, denken mee! Zeer servicegericht!

Grandioze service, goede kwaliteit stoffen. Denken mee met de klant! Aanrader!

Er werd snel geschakeld en maatwerk van topkwaliteit geleverd! We hebben nu een hele gezellige en fijne leeshoek om met de kinderen in te zitten.

Super materiaal!

Kussens zijn keurig gemaakt en op de beloofde datum geleverd. We zijn er blij mee.

kussens voor op de bank

prima uitgevoerd en mooi!

Mooie kussens

Super service, mooie kussens en snel geleverd

Zeer tevreden over het zitkussen

Het is uitstekend en zou het bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Heerlijk loungen

De kussens zijn zitten heerlijk en redelijk snel thuis geleverd

Degelijke materialen en prima afwerking

Ik ben zelf naaister dus ik weet waar ik op moet letten. De kussens vallen 100% mee en werden sneller geleverd dan beloofd. Heel mooie, degelijke materialen. Toppie!

Snelle levering, kussens zijn van goede kwaliteit.

Kussens zijn zoals weergegeven op de site. De communicatie (email) verliep soepel, snelle levering. Kortom: zeer aan te raden!

super snel gemaakt en bezorgd.

Hele duidelijke site, goede opmerkingen en tips bij bijna alles wat je kies., Alleen met betalen een klein probleempje gehad maar met 1 telefoontje kwam het helemaal goed. De kussens werden zelfs eerder bezorgd dan gepland!!!! Mooi stofje, en mooi afgewerkt.

Super kussens

We hebben onze kussens nu een week, en we zijn er superblij mee. Niet alleen passen de kussens precies, dankzij de makkelijke website, gevolgd door prima persoonlijk contact om alle schuine kanten toch precies op maat te maken, maar de kleur past perfect in onze tuin. In korte tijd al veel complimenten gekregen!

Goed bezig !

hoogwaardig afgewerkt, snel geleverd, prima materiaal

Snellere levering dan verwacht en keurig gemaakt.

Hele makkelijke site. Snelle levering en zeer tevreden over wat geleverd is.

Zeer tevreden, goed advies en services.

Bel ze op, om het een en ander te overleggen. Zo krijg je weer andere inzichten in keuzes. Ben zeer tevreden.

Super tevreden!

Altijd spannend, op afstand je kussens laten maken. Maar als het resultaat ook nog eens exact overeen komt met jou ontwerp? Strak en precies door mij gemeten, strak en precies door Nofruit gemaakt! Ik ben super tevreden!!

Perfect!

Eenvoudige bestelling op de site, levering zoals besproken, en prachtige kwaliteit en afwerking

Eindelijk nieuwe lounge kussens

Witte kussens, oh jee. Helaas een enkele vlek op twee kussens. Hoop dat het er uit gaat. Maar in ieder geval zeer fraai afgewerkt met een bies. Ziet er keurig uit. Kan er weer een aantal jaar tegen.

super snel geweldig en vriendelijk

de titel zegt alles, meer woorden overbodig

Zeer positieve uitstraling, zowel product als bedrijf!

Uitstekend!

Prachtige kussens en goed advies

We zijn er blij met onze kussen. Daadwerkelijk goede kwaliteit stof en vulling en een zeer mooie afwerking. Echt vakmanschap!

Ze zijn perfect, super blij mee!

Ik heb twee lange kussens voor hoekbank in huis. Ze passen goed, stof is prima en ze zitten lekker! Ook de levering was sneller dan verwacht!

Kwaliteit, snel en persoonlijk

Hikte al heel lang aan tegen het bestellen van maatkussens voor onze tuinbanken: waar te bestellen? is het niet heel duur? en lukt me dat wel zelf online, is het niet lastig? Na online verschillende aanbieders bekeken te hebben, ben ik bij No Fruit uitgekomen. Wat een heerlijkheid!! Iets lastigs makkelijk gemaakt! Met het makkelijke stappenplan zit je zo bij het juiste materiaal en kun je eenvoudig de afmetingen Invoeren. NoFruit controleert je bestelling nog, of er geen rare dingen inzitten. Je kunt bellen en dan krijg je direct iemand aan de lijn doe je kan helpen. Na bestelling is het contact zeer persoonlijk: fijne mailtjes! En ze zijn snel!!! Binnen 2 weken zaten we op de prachtige kussens! Helemaal top!!!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught