Top!!

Erg tevreden over zowel de service de beloofde levertijd en het product. Vriendelijk te woord gestaan. Mensen denken graag met je mee.

Nieuwe kussens in een bestaande loungeset

Wij hebben besloten om onze loungeset nieuwe kussens te geven. De loungeset was nog prima maar de kussens vertoonden slijtage en zaten niet lekker meer. Nu hebben we besloten om maatkussens te nemen. Via een goede site en een stap voor stap hulp bij de keuze hebben we een bestelling gedaan. De levering was bijzonder snel. En het resultaat: ze zitten nog lekkerder dan de vorige kussens. Laat nu het mooie weer maar komen.

Verwachtingen geheel waargemaakt!

De kussens zijn precies zoals verwacht en de levering was inderdaad zo'n 2 weken. Snelle, fijne communicatie ook! Dankjulliewel!

Snel, goed en prima kwaliteit!

Kiezen van kussens op maat gaat hier zeer eenvoudig. Ruime keus, zeer goede kwaliteit en snelle levering. Aanrader!

De site is super makkelijk en toegankelijk voor iedereen. De communicatie tussen klant en maatkussens.nl is keurig. Gelijk reactie via mail. Kort en duidelijk. Geen vragen doordat alles duidelijk staat vermeld. En nog mooier is dat wij blij zijn met het resultaat!!! Staat prachtig in onze tuin, laat de zomer maar komen. Met schoonmaak tips. Bedankt!

Fast and friendly service

I got very fast and friendly reactions on requests and questions. I got a fixed quote, however they later reduced the quote because they didn't need as much time as anticipated! Quality in good relation with the delivered product.

snel nettjes correct en vriendelijk

Ondanks onjuiste maat zonder probleem nieuwe kussens geleverd. Bijzonder vriendelijk en kant gericht. Aan te bevelen

Goede afwerking!

Zeer mooie kussens! Het was goed opletten bij het invullen van de maten, wij hebben kussens met schuine kanten laten maken. 1 kussen was fout gemaakt maar de oplossing was super goed. Er werd helemaal niet moeilijk gedaan! Kussen wordt opgehaald en daarna weer geleverd! Nu kunnen we volop genieten van onze loungeset!

Enthousiast bedrijf met een geweldige service!

Van dit bedrijf word je echt vrolijk! Het contact is leuk, de service is top en de levering is goed. Ben ontzettend tevreden met mijn kussens! Ik heb nog meer kussens nodig en die ga ik zeker weer bij maatkussens.nl bestellen.

Aanpassen kussens

Prima service!

Prima kussen, goede service en duidelijke en handige site.

Mooie degelijke kussens, mooie stof. Een week eerder geleverd dan verwacht en flexibele opstelling in de afleverdatum.

Zeer professioneel, uitstekende kwaliteit

Zeer professionele en vooral heel duidelijke site waar je stap voor stap je gewenste product besteld. Hoogstaande kwaliteit die ik in bv tuincentra niet ben tegengekomen. Service 9+ door direct contact over de voortgang van de bestellingen. Zeer tevreden over het eindresultaat!

Prima kussens en service!

De site helpt je vakkundig je kussens samen te stellen en als je er niet uitkomt is er direct antwoord per mail. De kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend. Levering op de beloofde tijd. Ik ben ontzettend blij met mijn lounge hoek met maatkussens. Ik kan maatkussens.nl (nofruit) aan iedereen aanraden!

Goede kwaliteit, correcte levering

De kussens heb ik via de site besteld voor mijn op maat gemaakt houten loungeset. Makkelijk zelf via de configurator samen te stellen. Levering was prima te volgen en geleverd. Dus aanrader voor je kussens op maat :-)

Werkelijk alles nog beter dan gehoopt en verwacht

Twee jaar geleden heb ik tuinkussens besteld van sunbrella stof. Deze liggen zomer en winter buiten. Ze blijven mooi, je spuit ze zo schoon met de tuinslang of neemt ze af met een doek. Je ziet er niets op. Nu, na twee jaar heb ik wat sierkussens in dezelfde stof bijbesteld. En je ziet geen verschil. De oude stof ziet er nog uit als nieuw, ondanks dat de hond er iedere keer op gaat liggen, de kinderen knoeien, de kussens kleddernat worden van sneeuw en regen enz. enz. Ook de contacten via mail zijn erg goed. Leuke mails waar je wat aan hebt. Heel snel en persoonlijk antwoord.

Uitstekend!

Goede website, veel keuzemogelijkheden, heel snelle levering en kussens geleverd zonder fouten. Kwaliteit van de kussens is uitstekend. Eigenlijk 1 kleine kanttekening: te snel leveren kan ook onhandig zijn vooral als dat pas heel kort van tevoren per onverwachte email wordt aangekondigd.

Perfect maatwerk

deze mensen zijn zeer vriendelijk en super klantgericht! Alles werd keurig op tijd geleverd en perfect op maat! Kan ik iedereen aanbevelen.

Gemakkelijk en snel

Her bestellen is heel gemakkelijk en de verdere afwikkeling is super. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en het wordt op tijd geleverd. De kussens passen perfect en zijn netjes afgewerkt. Kleur heb ik bepaald door eerst een paar monstertjes te bestellen. We zijn erg tevreden.

Prima product en levering

De kussens zien er prima uit en geleverd volgens afspraak

Gewoon goed!

Helder en duidelijk bestellen. Communicatie na bestellen ook prima!

De kussen is prima om maat gemaakt, en kwaliteit is ook goed. Heb een kunstleren buiten kussen besteld.

Ik had zelf de maat niet goed doorgegeven via het net. Ik werd daar op gewezen. ( ik dacht al wat goedkoop) Want het formaat wat ik wilde was veel groter. Ik kon kiezen of geld terug of bijbetalen. Heb bijbetaald omdat ik toch een kussen nodig had voor buiten. Ben tevreden over de afhandeling en service.

Helemaal blij met de nieuwe kussens

Wat ik besteld heb, heb ik exact ook gekregen. Fijne kussens voor mijn loungebank. Eerder geleverd dan de indicatie aangaf

uitsetekend

Geen klachten, prima kussens, snel geleverd, prima service

Op tijd, correct en wat we wilden hebben

De titel zegt het allemaal. We zijn in Vught langs geweest om e.e.a. uit te zoeken en te bespreken. Volgens afspraak was men aanwezig en werden wij snel en goed geholpen. Daarna kregen we mails om e.e.a. te bevestigen en om de voortgang mede te delen. Op de afgesproken dag was alles klaar en hebben wij e.e.a. opgehaald. Het was eigenlijk gewoon wat je zou verwachten, maar het is toch prettig als het dan ook zo gebeurt.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught