Goede stofkeuze en alles mooi op de�

Goede stofkeuze en alles mooi op de afgesproken tijd!

Mijn fout kostenloos hersteld.

Ik had een kussen verkeerd ingemeten (stom, ik weet het...), maar het kussen is heel netjes vermaakt. Fijn bedrijf, waar je ook netjes behandeld wordt als je alleen maar geld kost ;-)

Supermooie kussens.

Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geadviseerd over de mogelijkheden. De kussens die ik ontving waren heel erg mooi en kwalitatief. Top!

Op maat laten maken super makkelijk

Overzichtelijke website, gemakkelijk om kussens op maat te bestellen. Levering was sneller dan verwacht, wordt tijdens proces steeds op hoogte gehouden qua levering. Kussens zijn mooi geworden, goede kwaliteit, zitten lekker, staan vrolijk. Erg blij mee.

goede service

Goede service en snelle levering

Top kussens

De kussens zien er super goed uit Mooie stof,netjes genaaid en de maat perfect. Snelle levertijd.

Blij verrast

De website was duidelijk waardoor het niet moeilijk was om de kussens te bestellen. Ik ben goed op de hoogte gehouden van het verloop van het proces. Ik kon makkelijk van dag wisselen omdat het leveren mij niet uit kwam. En uiteindelijk zijn de kussens, zorgvuldig ingepakt, op het juiste moment geleverd. Ze zijn precies geworden wat ik in gedachte had.

3e bestelling!

Dit is de 3e keer dat ik bij jullie heb besteld. Zowel voor de caravan als de tuin kussens besteld. Steeds goed (herbruikbaar) verpakt en snel verstuurd. De stof is stevig en blijft netjes. Tussen mijn set uit 2014 en de aanvulling die ik nu besteld heb zit absoluut geen kleur verschil. Jullie zien mij zeker nog een keertje terug voor een poefje. Wij dekken wel 's avonds de kussens af en in de winter liggen ze binnen.

duidelijke website en uitstekende�

duidelijke website en uitstekende materialen

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf. Goede (leuke) communicatie. Goed af te spreken wanneer wat wordt geleverd. Maar ondanks alle zorg door Maatkussens maak je toch nog een (reken, denk) fout. DUS! Advies is alles goed nameten voor je op verzenden drukt!

Super fijn en goed contact met Nofruit medewerkers omtrent levering

Vriendelijke medewerkers. Goed ge�nformeerd over de status van de bestelling en de uiteindelijke leverdatum. Geleverde kussen zien er super uit, helemaal volgens verwachting!

Super service

Super service, heel vriendelijk en correct!

Kussens besteld

Kussens besteld, maar na een paar weken kregen we ze binnen, helaas de verkeerde kleur. Met ��n belletje geregeld, na twee weken de goede kussens geleverd. Zijn er blij mee, top van nofruit!

Zeer goede kwaliteit

De stoffen zijn van zeer goede kwaliteit, ook de vulling. Vlotte levering, aanrader.

Proper gedaan en heel snel geleverd

Proper gedaan en heel snel geleverd. Helemaal zoals het moet zijn.

Zeer goede communicatie

Zeer goede communicatie. Behulpzaam en snelle levering.

Schitterende kwaliteits kussens.

Dit was een goede ervaring omdat we de kussens zoals we ze besteld hadden ook thuis kregen, alles was goed de maat en kleur was goed, de algehele kwaliteit van de kussens is echt super, heel mooi gemaakt. De verhouding prijs en kwaliteit is een juiste. Zitten echt heel lekker. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik gaan maken van dit bedrijf.

Goede communicatie.

Goede communicatie.

Sterke kwaliteits kussen en snel geleverd

Overzichtelijke website met goede begeleiding hoe de kussenmaat te berekenen. Vervolgens duidelijk over de levering en sneller in huis dan verwacht. Kussen is mooi strak afgewerkt.

Nieuwe lounge kussens

Een heel fijn bedrijf. Het uitzoeken was zeer duidelijk. Welke stof , welke eigenschappen. Hele secure controle van de geplaatste order en precies op tijd geleverd. Echt top. Voor herhaling vatbaar. En wij zullen reclame maken!!!

Duidelijke en makkelijke webshop

Duidelijke en makkelijke webshop Behulpzame en vriendelijke Klantenservic Super goed geholpen en zeer mooie kwaliteit kussens gekregen

Snelle nette levering

Snelle nette levering, kussens netjes en goed op maat gemaakt

Super service

Super service, klantvriendelijk en snelle levering

Zeer goede service levering binnen de�

Zeer goede service levering binnen de opgegeven tijd dank u wel wij zijn zeer tevreden

Top service, perfect op maat

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught