Maatkussens doet het prima!

Mooie kussen, ziet er allemaal perfect uit en de levering is vlot.

Een voorbeeld voor alle andere webwinkels

Er wordt veel op de website belooft, en het wordt allemaal waargemaakt! Een genot om hier kussens te bestellen. Absolute aanrader: Goede prijs, midden in het hoogseizoen ruim eerder geleverd dan toegezegd; past precies, zelfs met schuine kanten; keurig op de hoogtre gehouden van de voortgang van de bestelling.

TOP!

prima kussens vlotte levering goede service! TOP

Prachtig op maat gemaakt

Bestelde product is exact zoals het op de website wordt weergegeven, keurig afgewerkt en leuk met dat kleine label eraan (mooi detail) Besteld Copacobana white-taupe, hele leuke stof

Kortom top!

Snel gemaakt, vakwerk en ook nog eens snel geleverd! Ziet er mooi uit en goed afgewerkt.

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling op nofruit.nl. Prettige website, duidelijke informatie en goede status/updates, ook nog op een leuke manier gecommuniceerd. Levering ging ook sneller dan verwacht. En kussens zijn mooi geworden.

Uitstekende klantenservice, Perfect advies, Super kwaliteit kussens Snelle levering

Goede en snelle service, product top

Goede en snelle service, product top

Kwalitatief, goed en snel.

Eenvoudig te bestellen en je krijgt precies wat je vraagt. Zeer tevreden over de service.

prima kussens

je kan de kussen helemaal aanpassen zoals je wilt, ideaal

de levering is goed en netjes afgewerkt

ziet er heel mooi uit

Mooie kussens en strak op tijd

Wij hebben voor een loungeset (hoekbank + stoel) extra dikke, strakke all weather kussens besteld. Een fel kleurtje leek ons wel leuk, dus het werd de Aruba stof. Bestelproces is erg handig, de kleurstalen waren er de volgende dag al en keurig op tijd werden de kussens bezorgd. Prachtig materiaal, goed afgewerkt: we gaan er vast van genieten deze zomer.

super mooie kussens

super mooie kussens en goede kwaliteit en snel geleverd

Fantastische Service, heel vriendelijk en snelle levering

Toch een beetje Eng om zonder te kunnen voelen en proef zitten kussens te bestellen. Zit valt ook wat tegen. Veel te hard naar mijn zin. De maak, de stof en de levering waren top. Zeer vriendelijke mensen. Als bij het gebruik de kussens wat soepeler worden ben ik 100% tevreden.

super

een leuke side met zelf ontwerp van kussens snelle levering en ziet er goed uit top

Strak

De maten pasten precies, het eindeffect is een prachtig strakke tuinbank. En de vulling zit prima. De medium.

Kussens zijn net gemaakt lijk werd aangegeven. Kleur, grootte, dikte, vorm, zachtheid van stof........zeer tevreden!

Tevreden klant

Super! Prachtig kussen, perfecte afwerking en z��r vlugge levering!

Perfect kwaliteit en prijs; van harte aanbevolen!

Snel op maat gemaakt en bezorgd, doe graag weer zaken met dit bedrijf!

Het kussen past perfect

Ik heb een zelf gemaakte bank op maat Met een kussen wat perfect past

Prima service en mooie kussens

Wij hebben kussens voor onze banken onder het afdak laten maken. Zien er goed uit, zitten perfekt en passen precies. De kussens werden zelfs een week eerder geleverd dan in 1e instantie afgesproken. Hierdoor ging het mis met wat aanvullende vlokvulling die ik nodig voor poefjes. Maar dit werd gewoon kosteloos een week later geleverd. Wij zijn heel erg tevreden!

lounge kussens.

Snelle levering, perfecte maat. Zeer tevreden. ??????

Goede vriendelijke service

Goede en vriendelijke service

super

kussens zijn super en nog eerder geleverd dan aangegeven levertijd

Uistekende site om de geschikte keuze te maken voor een kussen

Op de site staat alles duidelijk uitgelegd om de juiste keuze van kussen te maken. Zo weet je welke vulling, stof ...je kan kiezen. Op aanvraag wordt er staaltjes stof opgestuurd zodat je zeker bent van de kleur. Wij waren ook tevreden van de kwaliteit van het kussen. Dus een dikke aanrader

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught