Blij met de maatkussens!!

Website is heel duidelijk en je ziet direct ook de prijzen. Mocht je toch een foutje maken....geen enkel probleem....neem even contact op en je wordt op een zeer klantvriendelijke manier verder geholpen. De kussens werden zelfs nog een week eerder geleverd dan aangegeven! Laat de zomer maar komen. Ik zit op kwalitatief geweldige, en ook nog eens mooie kussens.

Supersnelle levering en mooi zitkussen

Kussen kwam veel eerder dan gepland. Zag er netjes uit. Zit ook prima!

Goede service, mooi resultaat!

Goede service, goede kwaliteit en snelle levering! Vriendelijke en behulpzame telefoniste. Ik was onder de indruk. Erg blij met de mooie kussens. ??

snelle service en vriendelijk

kussens zijn strak gemaakt. zitten perfect en we zijn goed geholpen met onze keuzes.

super

snelle levering en precies op maat thx

prima in orde

Kussen netjes afgewerkt, op tijd geleverd. Men belde zelfs om het bestelde door te spreken.

zeer goede kussens

De maat van 1 kussen was te klein en zonder problemen heb ik de goede maat door gegeven en er werd gelijk een nieuwe kussen bezorg. De service was heel goed!

Prima tevreden!

Eenvoudig bestelprogramma en snelle levering! Van tevoren even stofstorm besteld, die gratis en snel verzonden zijn.

Netjes gemaakt en keurig afgewerkt

goede prijs/kwaliteit

Super service ik heb de kussens besteld op 1 april. Ze werden 8 april al bezorgd. Ze zien er super goed uit bedankt nogmaals.

zoals aangegeven is het kussen perfect geleverd.

prima kussen maten kloppen snelle levering.

Klantgericht en goede kwaliteit!

Erg klantgericht en goede kwaliteit kussens! Zeer tevreden.

Materiaal zoals beschreven,snelle levering, gewoon perfect aanrader.

Snelle levering en nette prijs

Snelle levering goed contact en overleg zeer tevreden

Toppie!

Simpel bestellen en vlot in huis. Mooie kussens.

Prima kussens, precies op maat en zitten heerlijk

Eenvoudig in te vullen en volop keuze mogelijkheden ??

Bij twijfel, doen!

Wat een leuk bedrijf, ik werd al vrolijk van de e-mailtjes. Supersnelle levering en zeer tevreden over de kussens.

Top bedrijf met mooi resultaat.

Zijn erg tevreden. Alle tijd bij het uitzoeken van de kussens. Een goed en mooi resultaat. De kussen waren ook nog eerder dan beloofd. Super bedankt!

Goede service!

Goede service. Nemen de tijd en komen hun afspraken na. Top!

Mooi kussen

Het bankkussen dat ik besteld heb, is mooi en netjes gemaakt. En het werd op tijd geleverd.

prachtige kussens

de kussens zijn precies op maat, de zit is prima en de kleuren als op het beeldscherm.

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit stof van de kussen en ze passen perfect. Ook over de snelle levering zijn we positief.

Top kussens !!

De kussens voor onze lounge bank zitten heerlijk en zijn erg mooi.

Snel geleverd, prima service, mooi product.

Makkelijke site en scherpe prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding De iets luxere zitkussens gekozen maar die zitten toch nog erg hard. Dat is t nadeel van online natuurlijk. Levering lekker vlot en mooi eindresultaat. Bestelmenu overigens ook zeer toegankelijk en simpel.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught