Uitstekend!

Via de website zelf een kussen op maat laten maken. Zou 3 weken duren. Maar na 1.5 week was die er al. Werd duidelijk aangegeven wanneer die geleverd zou worden. Werd 5 minuten van te voren nog gebeld of ik thuis was. Top service, en een prima kussen voor in mij salon.

Super goed bedrijf

Hele heldere website, snelle levering, je wordt keurig op de hoogte gehouden. Prachtige kussens, dik tevreden !

Loungebank

Ik ben erg blij met het kussen voor onze loungebank in de voortuin en binnenkort bestel ik er weer 1 voor in de achtertuin

Snelle goede service en exact naar wens

Het bestelde kussen werd snel afgeleverd, we werden ook goed op de hoogte gehouden van het hele proces vanaf de bestelling t/m aflevering. Het kussen was heel netjes afgewerkt en exact zoals we het wilden. Ik vond het lastig om de kleur van de stof te bepalen op de website maar het heeft goed uitgepakt.

super!

Heel toegankelijk bedrijf met geweldige service en vlotte levering zelfs 2 weken eerder als de planning was!

Goede kwaliteit, service en uitvoering

Goede kwaliteit, service en uitvoering

Super service en prachtige kussens??

Je wordt heel fijn geholpen en de kussens zijn prachtig. Ben blij dat we ze hier besteld hebben.

tevreden

vlotte levering, gemakkelijke bestelling, kussen is iets harder dan de bedoeling is ( middenklasse)

ziet er keurig uit, hartelijk dank voor de mooie kussens!

uitstekend, ziet er keurig uit, hartelijk dank voor de mooie kussens!

Niet twijfelen, koop je tuinkussens via Maatkussens.nl

Ruime keuze! Zelf gekozen voor de betere stoffen en vulling en daarmee zijn wij zeer, ZEER tevreden!

Snel, goed en erg vriendelijk.

Ik ben super tevreden met de kussens van Nofruit. Super snel en kwalitatief 100%. Een verdiende 5 Sterren van mij. Ivo Leijten

ziet er prima uit, vlotte levering, vriendelijke en duidelijke hulp

Het eindresultaat is precies wat ik ervan hoopte en de begeleiding naar de bestelling was persoonlijk en goed.

Mooie kwaliteit kussens en snelle levering - topbedrijf

Zeer snelle levering en goede kwaliteit kussens. Duidelijke stappen met bestellen en goed een keuze kunnen maken door de ook snel geleverde stofmonsters. Ben zeer tevreden.

Goede adviezen en super snelle levering.

Vriendelijk geholpen in Vught; Ik kon de stoffen rustig bekijken en uitzoeken. Binnen 1,5 week werd de bestelling (in totaal 11 loungekussens ) thuis afgeleverd. Chapeau!

Snel, op maat en persoonlijk een kussen naar wens!

Wat im heel fijn vond was dat ik de kleurstaaltje zo snel in huis gad. Ook op mijn mail met vragen over bevestiging , kreeg ik heel snel en persoonlijk antwoord. We hebben de kussen nu een week en zijn heel tevreden. Mooie afwerking en goede zit!

Super tevreden over de hele lijn.

De geleverde overtrekken voor onze kussens zijn prima. Ze passen perfect, zijn van uitstekende kwaliteit en zeer mooi. De leveringstermijn was heel snel. Kortom heel tevreden!

tevreden

Supersnelle service, prima advies en keurig gemaakt en precies zo als wij ze wilden....dik tevreden...

Super service en kwaliteit!

Geweldig! Een makkelijke site om zelf je kussens te ontwerpen. Deze kussens kosten een fatsoenlijke prijs en van goede kwaliteit. Had het snel in huis. In een woord: geweldig!

voldoet helemaal aan verwachting

een e-mail, een telefoontje gaven vertrouwen. de kleurstalen belangrijk voor de juiste kleurkeus. het resultaat is top.

Mooie kussens

Superblij met m'n strakke zitkussens. Werd nog gemaild om te vragen of de rits wel op de juiste plek zat. Fijn dat ze met je meedenken. Pluim voor de persoonlijke aandacht! Snelle levering, top, aanrader, lekker zitten :-)

Mooie kussens, snel geleverd, en meedenken.

Even bellen vantevoren was een aanrader: vriendelijke dame wist precies wat ik bedoelde en wist daar gelijk de juiste technische specificaties zoals dikte en type schuim aan te koppelen. En nu zit ik prinsheerlijk op de kussens van mijn eetbank deze review te typen.

Duidelijke website, en goede kwaliteit

Kussens zijn makkelijk en duidelijk samen te stellen op de website. Levering was snel, en goede kwaliteit. Aanrader!

Zeer leuk concept. Er is een mooie begeleiding online voor het ontwerpen van de kussens en heeft men toch nog vragen wordt men zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Mooie afwerking van de kussens. Dank voor een top-service.

Supermooi kussen geleverd met een zeer klantvriendelijke mailwisseling!

De site om het kussen te maken is zeer gebruiksvriendelijk! De wijze waarop de opdracht verder afgehandeld werd was bijzonder: met zeer vriendelijke mails werd ik op de hoogte gehouden van het productie- en afleverproces. Het kussen was zoals beloofd: mooie kwaliteit en staat prachtig op onze bank! De prijs is het meer dan waard! Dank jullie wel!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught