Mooie kussen, netjes afgewerkt, goede pasvorm

Ik ben erg tevreden over de kussen. Mooie stof, fijn ook dat we eerst allerlei proeflapje kregen voor de kleur. De kussens passen prima.

Over heel de lijn: super!

Ik ben m��r dan tevreden! Super service, vriendelijke mails, gratis stalen stof aan huis geleverd, zodat het kiezen en voelen, thuis in het interieur kan gebeuren met het hele gezin. Een heel snelle, vlotte levering, na 2 weken werden mijn kussens al aan huis geleverd, in Belgi� weliswaar! Ik vertel iedereen over mijn fantastische ervaring met jullie. Want dit vinden we hier in Belgi� jammer genoeg niet: prijs/kwaliteit �n aan huis geleverd. De kussens passen perfect! We genieten er elke dag van.

geweldig bedrijf, correct, klantvriendelijk en klantgericht

goede site om je keuzes te maken, duidelijk, helder en overzichtelijk. een kind kan de was doen.

prima gedaan en goede communicatie

Super tevreden.

Snelle en correcte afhandeling en levering.

PERFECT WAT WE IN GEDACHTEN HADDEN

We zijn supertevreden over de kussens die we bestelden via No Fruit. Goede kwaliteit, mooi afgewerkt! Ze zijn ook heel klantvriendelijk. Fijn dat we bij vragen direct verder geholpen werden. De kussens waren binnen de week klaar en geleverd. Een aanrader :o)

goede service en betrokkenheid

Goed bedrijf wat goed leest en oordeelt wat je besteld.top

Mooi stevig kussen die volledig aan de verwachtingen voldoet. Zeker na ontvangst van de gratis stalen.

Alleen de bezorging kon beter door transportbedrijf, veel te laat en geen reactie op vragen die alleen via de mail kunnen worden gesteld.

Bestellen kussen tbv bank erker

Wij hebben wederom een kussen besteld bij Maatkussens.nl. Dit keer een kussen voor een bank in de erker. Deze heeft een behoorlijke afwijkende maatvoering. Dit was geen probleem en met de juiste aanwijzingen en advies maakt het onze bank in de erker helemaal af.

Vriendelijk team, fijne service, snelle levering en top kussens!

Geweldige service

Na mijn bestelling van zes kussens, nam Nofruit | Maatkussens.nl gelijk contact met me op. Ze vroegen zich af, of ik de kussens niet te dik had besteld waardoor ik mogelijk een te hoge zithouding zou krijgen. Daarnaast had ik aangegeven dat ik de kussens kwam ophalen. Echter de afstand is nogal groot.... De vraag was dus of ik ze niet liever liet bezorgen. Wauw wat een proactieve houding van deze webwinkel. Dit is een serviceniveau waar vele andere webwinkels nog wat van kunnen leren

Uitstekende service

We zijn super blij en tevreden met onze kussenhoezen. Van te voren hadden we veel vragen, maar Katja was altijd geduldig en vriendelijk. We werden heel goed geholpen. Onze kussens waren snel klaar en ze zijn uitstekend afgewerkt. In maart nemen we ze naar Spanje, dan kunnen we het eind resultaat zien. We komen zeker nog terug voor de tuinkussens. :-)

Kussen is zijn naam waardig

Ha, Waar heb je een kussen voor nodig ? Oh ja, om op te slapen, op te zitten, mee te lezen en als frommelmaatje. Kwaliteit van het gekochte is uitstekend. De website is goed van opzet, de bestelling duidelijk en de levering prima, nog sneller dan van te voren aangegeven. Wat wil je nog meer ??? Prima, pluim dus !!

Geweldige kussens

Voor de tweede maal een kussen met een bijzondere maat laten maken. Super snel klaar en zeer netjes afgewerkt en geleverd. Helemaal tevreden met ons kussen!

Spontane actie met een fantastische resultaat. Binnen een paar dagen kon ik heerlijk op mijn nieuwe kussen zitten. Dank voor de tip tussendoor om de naad anders te doen. Top!

Uitstekende sevice

Uitstekende service, waarbij met de klant wordt meegedacht. Zeer snelle levering en prima afwerking.

Goede service, snelle levering

Wij zij. Super blij met ons op maar gemaakte kussen. En het is heel snel bezorgd.

Geweldig en betrouwbaar

We zitten nu al weer zo'n half jaar op de perfect gemaakte kussen van NOFRUIT. Wij hebben ondanks een kleine vergissing (die overigens perfect opgelost is) geweldige ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijke mensen die doen wat ze zeggen, goed advies geven en ook nog kwaliteit leveren.

Heel tevreden!

Goeie prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

Korrekte afwerking

Alles was zoals we graagd hadden. Groeten

Service en product top!

Zowel de service en het product absoluut top. Ondanks dat je er niet om vraagt word er met je meegedacht en netjes persoonlijk telefonisch contact. Betalen doe je gewoon netjes achteraf als product geleverd is. Super!!

Uitstekende service.

Kussens zijn mooi gemaakt. Nofruit kwam zelf met het voorstel om de kussens in twee gedeelten te maken in verband met het niet zo standaard ontwerp van de bank. De aflevering was prima geregeld en op de afgesproken tijd.

Snelle levering en fijn product

Kussens met een bijzondere vorm en maat zijn super geleverd. Kwaliteit is goed en de service ook! Erg fijne partij om zaken mee te doen.

Wederom een prima levering!

Goed verpakt, de juiste info voor, tijdens en na, gewoon goed!

Goede, persoonlijke service, mooie kussens

Omdat ik nogal afwijkende maten kussens bestelde (voor een hobbyprojectje waar ik iets passends in wilde hebben) kreeg ik een e-mail met de vraag of ik zeker wist dat ik die maten wilde hebben. Bevestigend beantwoord en daarna waren de kussens al heel snel klaar en geleverd. In mijn geval binnen een week al. Ze zien er mooi strak uit en de stof (de goedkoopste en gewoon zwart) oogt best luxe. Jammer eigenlijk dat ze in mijn hobbyproject nauwelijks te zien zijn!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught