Plofkussens

Zeer tevreden. Makkelijke site, duidelijke informatie op site, over levering en over de kussens. Echt een aanrader

top service en top product

gemakkelijk te gebruiken website, veel keuze van stoffen, kussen is heel goed gemaakt . Super goede service! zou zeker en vast weer van hen bestellen

Snelle levering goed contact duidelijke website.!

Goed contact , werd nog gebeld voor een verbetering(advies) over de kussens. Snelle levering .

Snel, netjes, zakelijk, duidelijk!!!! Aaanraden aan iedereen!

loungebank kussen

mooie kussen goede kwaliteit snelle levertijd.

Mooie bootkussens en supersnelle service.

Mooie kussens precies zoals ik ze had opgegeven. Ook nog eens super snel geleverd. De kussens staan prachtig en zitten fijn. Vriendelijke mensen, absolute aanrader.

helemaal tevreden

Zeer goed geholpen, zelfs met spoedbestelling. Goede online performance.

prima geregeld

Deze kussens leveren direct verhoging van dagelijks levensgenot

Vriendelijk team. Dat mij zeer ter wille was om ondanks eerste afleverdatum een datum te halen voor Koningsdag. Die dag zijn de kussens behoorlijk ingewijd en door iedereen goedgekeurd. Punt van kritiek. De kussens zijn niet kaarsrecht gestikt. Dus trekken beetje krom. Daarbij zit er een touwtje tussen een rits, waardoor die net niet open of helemaal dicht gaat. Laatste moet te verhelpen zijn, maar is mij nog niet gelukt en dan ben ik bang dat ik de rits kapot trek.

perfekte tuinkussens!

Geweldige kussens, heel mooie afwerking en kleur. Onze kussens zijn ook lekker stevig qua vulling en dat was ook wat we hadden uitgekozen dus alles klopt. En we hadden ze veel sneller in huis dan verwacht. Wij weten in elk geval waar we iedereen heen zullen sturen die tuinkussens nodig heeft. En natuurlijk waar wij ze bestellen als we zelf nog eens kussens nodig mochten hebben!

Goed en snel verzorgd!

Prima service en mooie kussens.

Prima service!

Om te beginnen een prima website met duidelijke tips en module om je kussens zelf samen te stellen. De bestelde monsters van diverse stoffen hadden we binnen no time in huis. Vraag die ik bij bestelling s avonds had gesteld werd de volgende ochtend al beantwoord. Heel vriendelijk geholpen, met duidelijke antwoorden op mijn vragen. Afleveren ging keurig volgens afspraak en al binnen twee weken. En de kussens voldoen aan onze verwachtingen. Kortom: zou het iedereen aanbevelen!

leveren wat er besteld is

de eerste bestelling in 2013 was goed, in 2015 nog een bestelling gedaan de was snel en goed

Na de online bestelling werden we via mail er op gewezen dat we beter andere kussens namen omwille van de lengte die we besteld hadden, hierin werden we perfect geholpen. Na het definitief vastleggen van de kussen werden konden ze zelfs een week vroeger geleverd worden dan voorzien. Bleek dat we na een weekendje uit onze kussen zelf konden oppikken en dat werd zonder problemen geregeld en werd er zonder problemen afgezien van de verzendkosten die verrekend werden. Topervaring en ik zou zeggen doe zo verder.

Ik ben zeer goed geholpen. via internet ging alles heel makkelijk. De maat was lastig maar na telefonisch overleg ben ik er goed uit gekomen. Ook het krijgen van de kleurstalen ging heel snel. En toe de bestelling eenmaal geplaatst was had ik 1 week later de kussens in huis echt supersnel. Ik zit nu een week op mijn mooie nieuwe kussens en het zit heerlijk, en uiteraard ziet het er heel mooi uit. Mijn dank gaat speciaal uit naar Sabine die overal heel snel op reageerde echt super bedank.

geweldig

Goede service, snel klaar erg flexibel.

In een woord geweldig

De kussen werd 1 week eerder geleverd dan opgegeven ,voldeed precies aan de eisen die wij hadden uit gekozen in een woord perfect (Een aanrader)

prachtige kussens!

#NAAM?

Snel en goed

Snel en goed geleverd en precies op maat!

top service

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie. Goede website, bezorging in orde en duidelijk.

Fijne services

Super geholpen. Overzichtelijke website en toen ik twijfelde heb ik nog even gebeld. Aan de telefoon werd ik echt super geholpen. Wij zijn super blij met onze mooie kussens.

Zeer tevreden met het resultaat en communicatie van de medewerkers Maatkussens

Top !! en bij vragen bel je ze gewoon op!! Johan Reitsma

Perfect gemaakte kussens

Na 10x inmeten en tussendoor verschillende malen goed advies gekregen van medewerkers Nofruit de kussens besteld. Vriendelijke en duidelijke communicatie per mail en telefonisch. Het blijft altijd spannend via Internet bestellen. Was een grote bestelling, ziet het er wel zo uit als dat je in je hoofd hebt? Nu meer dan dat. De kussens zijn prachtig, zitten erg goed, mooie kwaliteit en erg mooi gemaakt. Snelle levering, zelfs sneller dan aangegeven. Wij kunnen al heerlijk genieten van de kussens in de loungebank buiten.

fantastische service

Er wordt meegedacht over de bestelling en er is aan ons een zinnig advies gegeven. Kortom wij zijn zeer tevreden. Ook snelle levering!

Fantastisch mooie kussens!

We vonden het een grote gok om online nieuwe kussens voor onze loungeset te bestellen, maar we zijn meer dan tevreden. We zijn super goed geholpen en kregen onder andere een paar proefstofjes toegestuurd. Hier zat zelfs een stofje bij wat nog niet op de website stond, die we uiteindelijk gekozen hebben. De kussen zijn mooi afgewerkt en ze zitten zelfs veel lekkerder dan de originele kussens!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught