Prima communicatie, snelle levering

prachtige kussens, professioneel bedrijf

Topservice!

We hebben de service als erg goed ervaren, zowel op internet als bij het bedrijf zelf. De bezorging en communicatie verkliep vlekkeloos en de kussens zijn echt van topkwaliteit!

Fraaie kussens, prima en vlotte service

Wij bestelden een zitkussen voor onze tuinbank. Na de bestelling nam ik contact op om te vragen of ik de juiste kwaliteit had besteld. Daarop kwamen vlot goede opties: nietsdoen of een betere kwaliteit kiezen tegen een geringe prijsverhoging. De productie en levering gingen daarna vlot door: in totaal een week voor een prachtig maatwerkproduct. Ik zou zeggen: good work and keep it up!

Prima service ,snelle afhandeling.

Via een gemakkelijke site kon ik mijn kussen op maat zelf samenstellen. Levertijd was meteen duidelijk en achteraf kwam deze zelfs een week eerder binnen dan de planning was! Juiste afhandeling zonder moeilijk gedoe. (Het is voor veel mensen waarschijnlijk wel slim en bestel een proef staaltje, ook mijn kleur week vrij fors af van de kleur die de site liet zien. Voor mij niet erg in dit geval maar toch....een gewaarschuwd mens....)

Heel tevreden!

Ik ben erg tevreden met de kussens. Nadat ik deze besteld had, wilde ik nog iets wijzigen. Dit heb ik gedaan via mail en alles is prima uitgewerkt. Binnen 3 weken geleverd! Heel blij mee.

goed geholpen en klantvriendelijk

Onze ervaring met No Fruit is zeer goed, wij zijn echt tevreden over de gang van zaken. Aangezien wij een "moeilijke"maat bank hebben en andere kussens in gedachten hadden denken jullie echt mee en geven advies waar je iets aan hebt. Daarbij werd het zeer snel geleverd. Bedankt voor de goede service. En in de toekomst zal ik jullie zeker aanbevelen aan andere mensen. Mvg Pierre en Mariska Schakenraad

perfect

snel geleverd ,volgens afspraak alles netjes geregeld.

Levering prima verlopen

Kussens zien er goed uit. Binnen 3 weken geleverd. Helemaal niets op aan te merken !

Online en Persoonlijk geholpen.

Naast de online tool was het ook heel makkelijk om een afwijkende vorm te bestellen. Werd goed en persoonlijk geholpen via email / telefoon. Aanrader!

Buiten loungen wordt nog fijner: Ik maakte de hoekbank, zij de heerlijke kussens!

Erg tevreden over het contact! Vlot en kreeg zelfs nog een goede tip voor een wijziging!

Perfect!

Alles prima verlopen, van bestelling tot levering een zeer vlotte service, mooi produkt! Kussens passen perfect en zijn zeer mooi afgewerkt, topkwaliteit!

super

Geweldig, heel goed meegedacht en ook afgeleverd.

Klasse

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, keurige schriftelijke informatie over voortgang levering.

Goede kwaliteit, snelle levering, prijs-kwaliteit verhouding goed.

goede en nette service

Keurig en mooi gemaakte kussens. Ook erg fijn dat je niet vooraf hoeft te betalen. Tevens snelle levering en niet duur voor maat werk. Top!

Mooie kussens

De kussens zijn mooi, hoge kwaliteit. Snelle levering. Kleur valt alleen tegen

Handige site, zeer goede service

De site is heel handig en overzichtelijk. Na het doen van de bestelling werd er nog goed meegedacht. Contact via e-mail was heel vriendelijk en snel! De kussens werden veel sneller dan verwacht geleverd. Blij met onze mooie kussens! Top!

Perfecte service en levering

Via Google op deze site terecht gekomen. Maten voor de bestelling zijn achteraf aangepast op hun ervaring. Snelle levering, bijna tot op de minuut traceerbaar. En perfecte kussens voor een goede prijs, wat wil je nog meer? Supertevreden

Geweldige service!

Na mijn online bestelling, via de email een tip gekregen om de bestelling beter passend te maken. Duidelijke uitleg waarom dit handiger was en behulpzame reactie in het meedenken naar een oplossing. Snelle en complete antwoorden op mijn vragen en geen vertraging op de levertijd ook al is de hele bestelling omgegooid en ging hier enige tijd van mijn kant overheen. Uiteindelijk zelfs nog een week eerder geleverd en keurig overleg wanneer de levering plaats zou vinden. Kortom; GEWELDIGE SERVICE!!!

Overzichtelijke website, snelle levering

Ik had met spoed meerdere kussens nodig. Werd vriendelijk te woord gestaan en geholpen met kiezen van de juiste maten. Alles werd snel en naar tevredenheid uitgeleverd.

Bestelling samenstellen super handig, alles prima geregeld, mooie kussens

Via de site kussenset samegesteld. Zeer handige manier om alle gegevens in te voeren. Kusssns zien er zeer netjes uit en zitten heerlijk. Bij eerste levering klein foutje bij 1 kussen. Werd zonder vragen en gedoe binnen 1 week opgelost door een nieuw kussen te leveren. Super dus, vanaf bestellen tot leveren keurig verzorgd.

Super goede service

We hebben in eerste instantie een prima advies gekregen voor de maatvoering van de kussens. Toen er bij onze bestelling een klein dingetje niet helemaal in orde was is dit keurig opgelost. We zijn zeer te spreken over de goede service. Ze denken goed mee en zijn oplossingsgericht. De kussens zien er mooi uit en zitten heerlijk!

Prima service. Snel en klantvriendelijk te woord gestaan.

Snel, goed en kundig.

Goede service en perfect product

we hebben kussens besteld voor de loungebank. We kregen direct een reactie over de maten. Alles snel gegaan en levering binnen 2 weken. Kussens zijn echt super!

Top kussen

Fijne website leuk dat je de kleuren la van te voren kan zien. Kussen voldoen predies aan de verwachting. Ze werden keurig afgeleverd ondanks dat we nogal achteraf wonen.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught