Prima kussens, razendsnel geleverd en voor een alleszins redelijke prijs

In eerste instantie even wat verbazing toen er (na bestelling en betaling) een mailtje kwam dat de kussens voor een nette afwerking � 50 extra moesten gaan kosten. Dit i.v.m. een kennelijk n�t niet helemaal handige maat die we ons volgens die mail zelf hadden kunnen of moeten realiseren (terwijl het bestelproces op de website er geen enkele melding over maakt). Een beetje verrassend voor een maatwerkleverancier. Wij hebben als leken slechts de gevraagde meubelmaten en gewenste afwerking ingevoerd en de totaalprijs bekeken. Zelf hebben we nul verstand van stofbreedtes en (de relatie met of consequenties van) breedte- en/of dieptematen en dergelijke. Hier tegenover staat dat, bij nader inzien, de kussens zonder veel discussie en zonder die extra kosten werden geleverd met een vanwege de kennelijk bijzondere maat wat andere (en luxere) afwerking dan de door ons via de website ingevoerde keuze. Over het eindresultaat zijn we bijzonder tevreden. De kussens zijn echt prachtig afgewerkt en binnen slechts een week geleverd. En op basis van de snelle en prettige reacties op gestuurde mailtjes verwacht ik dat het bovengenoemde puntje een leermomentje is geweest dat toekomstige bestellers niet meer zullen ervaren (c.q. tot een nog verdere verbetering van het op zich prima bestelproces op de website zal leiden). Absoluut aan te bevelen!

Prachtig!

De kussens passen perfect en zitten goed inelkaar en wij hebben de budget variant. Ze zitten prima, over de duurzaamheid kan ik volgend jaar pas oordelen. Communicatie en levering is ook top! Bedankt!

Geweldige service en kwaliteit

Wat een geweldige mensen werken hier. Denken en zoeken mee naar alternatieven en delen kennis en geven goed advies. Helemaal tevreden met het resultaat. Mooie kleuren en goed materiaal. Echt een aanrader! Levertijd was ook een week sneller als gepland!

Het kussen is geweldig!

Het kussen is precies gemaakt zoals beloofd en van goede kwaliteit. De hulp die ik van (Katja) per mail heb mogen ontvangen was geweldig. Ik zal zeker (als ik weer wat gespaard heb) de kussens van mijn rookstoel laten maken door jullie.

Info, bestelling, betaling, levering ... geen aanmerkingen

Zowel produkt als service = OK

tevreden

snel en tevreden

Geweldige kwaliteit

De kussens zijn perfect op maat en geven een geheel nieuwe en luxe look aan onze tuin. Daarbij zitten ze ook nog heerlijk !!

prima prijs-kwaliteit verhouding

Bij maatkussens.nl kun je goed je kussens bestellen. Via de telefoon uitstekende hulp in geval je twijfelt over de afmetingen of wat je verder moet kiezen. Snelle levering. En het belangrijkste: mooie kussens! Zit goed en liggen heerlijk;-)

Snel en goed

De kussens voor de rookstoel hebben we binnen een week ontvangen! Dat is sneller dan de gestelde levertermijn. Andere grote plus is dat een medewerker contact heeft opgenomen om de opgegeven maten te controleren. Het was wel goed, maar toch fijn dat ze de moeite namen om het te controleren. Een echte aanrader, want de stoel is er echt van opgeknapt!

Goede prijs, snelle service, goede kwaliteit

Goede service & goede kwaliteit

We zijn zeer tevreden over nofruit. Tijdens ons bezoek aan de showroom hebben we goed advies gekregen (de kleurstaaltjes waren erg handig!). Ook bestellen, afleveren etc was goed geregeld. En we zijn erg blij met het eindresultaat!

Mooie kussens precies wat we verwacht hadden.

Bij maatkussens.nl hebben we kussens besteld voor onze steigerhouten loungebanken. Mooie kwaliteit en goed geprijsd. We zijn er erg blij mee.

goede kwaliteit, prettige communicatie en service.

Bij een zelfontworpen tuinbank ook de kussen zelf ontworpen bij Nofruit. Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Ontwerp werd gecontroleerd en we kregen suggesties ter verbetering. Levering geheel binnen afspraken, Prima service!

Voldoed aan verwachtingen

Voldoet aan verwachtingen. Communicatie over levering was uitstekend.

Een echte aanrader

Nu voor de tweede keer een bestelling gedaan. Eerste keer was helemaal goed. De tweede keer klopte echter de maten niet met wat ik had besteld, maar er wordt zeer service gericht gehandeld. Top!!!!! Tevens ben ik nog steeds erg tevreden over mijn eerste bestelling van 2 jaar geleden!

maatwerk, betrokkenheid, hulpvaardig en snel!

Beste mederwerkers, Ik had n dom meetfoutje gemaakt maar met jullie hulp had ik binnen n werkweek het juiste stel kussens op mijn bank! En die andere twee pasten perfect op mijn mijn hockers :)

Wat een geweldig bedrijf!

Na lang wachten, vanwege de kosten, hadden we eindelijk onze kussens besteld voor twee grote hoekbanken in de tuin. Na drie keer nameten hebben we de bestelling doorgedrukt. Bij aflevering bleek dat we toch nog vergeten waren dat we de dikte van de zitkussens van de hoogte van de rugkussens af moesten halen, dus de rugkussens waren veel te hoog. Ik was er ziek van. Toen ik NoFruit belde werd ik zo vriendelijk geholpen en gerustgesteld dat het echt wel goed zou komen. Voor �25 werden de kussens weer opgehaald en vermaakt. Nu zijn ze weer terug; ze passen perfect en zitten heerlijk. Een bedrijf dat zulke service levert, dat vind ik uitzonderlijk!

Goede zorg, kwaliteit, vriendelijk en nazorg.

Erg mooie kussens en een heel goede service!

Correcte en snelle levering!

Op advies van vrienden hebben wij via maatkussens.nl kussens voor onze loungebank besteld. De kussens zien er goed afgewerkt uit en werden heel snel geleverd.

Goede kwaliteit kussens, nauwkeurige tijdsaanduiding van levering.

Fan-tas-tisch!

Dit is echt een aanrader!! Superheldere site, prettige helpdesk die laagdrempelig bereikbaar is voor advies en ondersteuning en vooral een schitterend resultaat! Het kost wel wat, maar het is het dubbelendik waard!

SERVICE met hoofdletters!!

Ik ben helemaal tevreden met de kussens van NoFruit, ze zijn precies zoals gehoopt en de service (snel antwoord op emails, meedenken, communicatie over levering), je zou bijna vergeten dat het ook zo kan!

Prima kussens

De door ons bestelde loungebank-kussens voldoen aan alle verwachtingen. De zitkussens en rugkussens zijn van prima kwaliteit en zijn keurig afgewerkt. We zijn dik tevreden.

Super klantvriendelijk, persoonlijk en flexibel

Na aflevering van de eerste bestelling bleek ik een denkfout gemaakt te hebben en 1 kussen te weinig besteld. 1 e-mail en alles werd in gang gezet om mij te helpen. Inmiddels heb ik de 2de bestelling in huis en deze is helemaal naar wens. Alle gegevens waren nog beschikbaar en ik heb zelf niets hoeven doen! Super, complimenten hiervoor. Er zijn veel bedrijven die hier wat van kunnen leren.

Afspraak=afspraak

Persoonlijke benadering, zorgen dat de oplossing passend is bij het probleem. Snel en vakkundig. Prima!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught