Kussen zien er goed uit en keurig op tijd geleverd.

De kussens zijn netjes gemaakt, keurig op tijd geleverd volgens afgesproken tijdsplanning. Ik zou iedereen aanraden om ze via maatkussens te bestellen. Goede service, goede prijs

Heel erg blij met maatkussens.nl !

twee nieuwe kussens besteld voor mijn bank. goede kwaliteit, snel geleverd �n voor een mooie prijs! ging zo makkelijk via de site! ik ben erg tevreden.

prima en snelle service.

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het geleverde kussen. Ziet er netjes uit en snel geleverd. Zou fijn zijn wanneer het ook mogelijk is een "mal" in te sturen, mijn bank heeft een lichte ronding, en dit kon ik nu niet aangeven in mijn bestelling.

Mooie kussens voor een goede prijs

Ik ben zeer tevreden over de levering. Het contact vond ik persoonlijk, wat ik als zeer prettig ervaar.

Zeer mooi.

Erg tevreden

Leuk contact... geld is t waard!

9 zitkussens en 9 rugkussens voor mijn zelfgemaakte zwevende bank om mn openhaard-vensterbankbank. Ben goed geadviseerd in mijn keuze Door leuke mensen. Bank is af!

schitterend

kussens zijn heel mooi geworden had het zelf niet beter kunnen maken

Mooie kussens op maat!

We zijn heel blij met de snel geleverde kussens! De kussens zijn van mooi en sterk materiaal gemaakt waardoor wij er vast lang en veel plezier van kunnen hebben!

Super!!

Ik heb de kussens online besteld en via de makkelijke website was dit zo gebeurd! Ze kwamen al na 8 dagen en ze zijn perfect op maat, mooi van kleur en een prima kwaliteit! Kortom: TOP

Snelle levering zoals beloofd.

Mooi kussen gekregen, netjes gemaakt, eerder gekregen ivm een verjaardag, ben er happy mee! Vriendelijke groet, Dirma

goede prijs kwaliteit verhouding

vlotte levertijd, scherpste prijs en goede kwaliteit kussens voor zover na een week te beoordelen

Super net bedrijf met goeie shop en top service!

Wil je snel, goed passende en mooie kussens compleet naar eigen wens en budget ga dan naar Nofruit!!

Snel, goed en zeer heldere communicatie mbt levering!

Heb de maat zelf helaas verkeerd opgemeten ;-( kussen is iets te kort. Website is zeer helder en simpel, de service met name mbt de levering was geweldig, direct contact met een medewerker waardoor en goede afleveringsafspraak gemaakt kon worden! Top!

Een heel prettig klantvriendelijk bedrijf.

Ben geweldig tevreden met de mooie kussens!

Super gave kussens en het past perfect!

De kussen werden een week sneller geleverd dan verwacht. We zijn heel erg blij met de kussens, erg goede en snelle service!

Tevreden

Mijn bestelling is goed behandeld en na goede raad van Maatkussen.nl aangepast en ben zeer tevreden met het resultaat.

schitterende tuinkussens

We zijn blij met de tuinkussens zijn prima op maat ook de dikte is goed. Het is gewoon perfect. Goede webside om hiet je kussens te bestellen en alles wijst voor zich.

Prima kussens loungebank

Prima kwaliteit, netjes afgewerkt en sneller geleverd dan verwacht ondanks vakantieperiode. Zit nog wat hard, maar dat schijnt de 'nieuwigheid' te zijn.

Heel mooie kussens en perfect op maat

Heel mooie en kwalitatieve kussens. De maten die we hadden doorgegeven waren zeker niet standaard, want bedoeld voor een grote houten bank die tegen een schuine muur is aangebouwd, maar de kussens passen perfect. Nog niet kunnen testen of ze een fikse regenbui aankunnen maar na het ochtenddauw zijn ze alleszins heel snel droog.

Super kussens, goede kwaliteit voor een prima prijs

Mooie kussens van een goede kwaliteit, perfecte service. foutje gemaakt met maat nemen en automatisch en kostenloos gecorrigeerd. Tevens mogelijkheid tot aanvragen van stalen, kleur en stof om zo beslissing te nemen. levering ook goed perfect verlopen, mail met verwachte tijdsblok en in die tijd geleverd. In ��n zin gezegd, een aanrader voor iedereen die opzoek is naar op maat gemaakte tuinkussens kwaliteit voor een mooie prijs. Maatkussens/nofruit bedankt voor de service en de mooie kussens

Makkelijk thuis vanuit je lui stoel, en een zeer goed product thuis geleverd krijgen, ideaal.

Makkelijk kussens bestellen, gezellig vanuit je huisje. Ruime keuze, goede voorlichting en hulp bij je keuze. Veel kleuren en kwaliteiten voor ieders budget.

Snel geleverd en mooie kussens

De kussens zien er erg mooi uit. Ze zijn netjes afgewerkt. Bij aankomst goed verpakt.

Prettig en behulpzaam

Wij hebben een bank met plofkussens, die aan vervanging toe waren. Wij zijn uitermate vriendelijk en deskundig geholpen in de showroom. Kregen een prognose wanneer de kussens klaar zouden zijn. De levering was sneller dan verwacht. Netjes op een tijdsbestek van 2 uur aangekondigd en afgeleverd, terwijl wij in een uithoek wonen. En ook niet onbelangrijk: zeer concurrerend!

Op enkele zichtbare strepen na mooie kussens!

De levertermijn kon misschien wel iets korter.

Makkelijk en snel

Kussen is makkelijk zelf samen te stellen en de bezorging ging snel en adequaat.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught