Alles naar wens
Het bestellen is eenvoudig en gebeurt binnen een kwartiertje. Het leveringsproces duurde ruim een week korter dan vooraf ingeschat (5 weken), al met al duurde het ongeveer 3,5 week. Dit werd netjes en ruim van te voren gecommuniceerd. Vorige week heb ik mijn bestelde kussens (twee stuks) ontvangen, en vooralsnog is alles naar wens. Drie zaken die opvallen zijn de hardheid van de kussens, de kleur en de maat ervan. Bij het uitproberen van onze kussens vonden we ze vrij hard zitten. Dit is moeilijk vooraf in te schatten, als klant heb je maar een beperkt referentiekader en de gebruikte hardheidsindicators zeggen niet veel voor een leek. In een mailtje achteraf werd hier ook over gezegd dat je niet moet schrikken en dat er nog beweging in zit. We verwachten dan ook dat de kussens mettertijd wel lekker zacht worden. Over de kleur moet ik zeggen dat we het product donkerder hadden verwacht. Op de voorbeeldfoto's was de kleur enkele tinten donkerder dan in de realiteit. Dit is jammer maar in dit geval waren we ook tevreden met deze kleur. Wellicht zouden andere voorbeeldfoto's en vergelijkend materiaal hier wat aan kunnen doen. De maat van de kussens hadden wij zelf bepaald aan de hand van de bank. Voor de zekerheid hadden we ongeveer een centimeter speling bedacht, dit zou ons niet storen was de redenering. Nu passen de kussens precies, en hadden we liever nog iets extra speling gehad, omdat de kussens nu iets omhoog lijken te komen. Wellicht kan hier iets over vermeld worden tijdens het bestelproces zodat de klant beter bewust is welke maat aan te houden. Al met al ben ik zeer te spreken over de mate waarin ik op de hoogte gehouden ben en ge�nformeerd ben over de status van mijn bestelling en de nazorg in het algemeen. Ik voel me gewaardeerd en serieus genomen als klant. Dank.