Fantastische keuze, individuele klantgerichtheid, Klasse produkt

Zeer goede ervaring met Maatkussens.nl. We hadden een rug-kussen besteld en kregen advies een andere keuze te maken i.v.m. beter product. Advies opgevolgd en zeer tevreden!!

Super service!

Goeie en duidelijke communicatie en kussens zijn van zeer goede kwaliteit.

Super mooie kussens voor onze loungeset

De bestelling online plaatsen was lekker makkelijk! De maten invoeren, materiaal, vormkeuze en dat is het. Tussendoor kregen we nog een mail met een maatcorrectie welke als service van de zaak kosteloos werd gedaan. Klantvriendelijk en service top dus! Binnen 2 weken was onze bestelling binnen, klasse. ze passen perfect en zitten super Gewoon een geweldig bedrijf met een super product.

prima artikel

uitstekende kussens!

Kussens voor onze lounchebank

Ik ben zeer tevreden. We hadden een vergissing gemaakt in de maat van de kussens maar dat werd gelukkig op tijd opgemerkt. De kussens zien er erg mooi uit en we zijn er erg blij mee

Prima kussens

De reviews gaven hoop op een snelle levering (we hebben op 2 aug.2014 besteld), helaas moesten wij ruim een maand wachten ivm sluiting ateliers. Begrijpelijk, maar toch heel jammer, want de levering was nu n� onze vakantie.... Wij hebben gekozen voor de goedkoopste variant en die zitten heeeeeerlijk!!! Mooie stevige stof, goede zit & lig en mooie kleur! Top!

erg tevreden over de levering

erg blij met de maatvoering, het materiaal en de stevigheid van de kussens

super bedrijf!

De bestelling plaatsen was super makkelijk een paar maten invoegen en dat is het. Onze bestelling zou 2 week duren, na een halve week kregen we al een mail dat ze een week eerder kwamen. Waar we al heel blij mee waren. Toen ze aankwamen direct uitgepakt en geplaatst ze pasten perfect en met een mooie schuine zijkant er in. We hebben de kussens nu 2 maand en we genieten er grandioos van! Ik vind dit een geweldig bedrijf met een geweldig product.

erg goede service

Ik zou zo weer bij nofruit bestellen als ik weer wat nodig heb

op maat besteld, op maat geleverd

Mooi, chique, netjes, kwaliteit, volgens afspraak

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en goede service

What you see is what you get. De omschrijvingen op de website kloppen helemaal, de previews en tips die je krijgt zijn super. Als je je goed aan de aanwijzigingen houdt krijg je een perfect product op maat. E�n van onze kussens was beschadigd tijdens het transport, maar hiervoor kregen we binnen een week een nieuw kussen geleverd. Top service met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt!

Mooie kussens - precies wat ik zocht

Mooie kussens, kleur zoals op website, goede service. Houd wel rekening met 3 tot 4 weken levertijd.

niet te geloven zo eenvoudig!

Maatkussens is heel gebruiksvriendelijk zodat iedereen die met een rolmaat overweg kan de maten kan invullen en Norfruit/maatkussens doet de rest. De kussens zijn prachtig geworden, netjes en goede dikte en stevigheid. Een aanrader!

mooie kwaliteit kussens, blij mee!!!

we moesten er even op wachten, maar het was de moeite waard, mooie kwaliteit kussen gekregen, onze loungehoek ziet er super uit!!

Fantastisch werk geleverd met een perfecte afhandeling..

Wij waren "best" huiverig om deze bestelling te plaatsen en vooruit te moeten betalen zouden dit liever via een acceptgiro hebben gedaan, maar we konden niet slagen om dez.e ongebruikelijke maten van de kussen in een winkel te kunnen kopen, vandaar dan toch deze stap gemaakt om zo toch de kussens op maat gemaakt te krijgen. En wij waren zeer amused met de informatie en de correcte afhandeling van onze bestelling. ECHT HAPPY... onze dank... zeer zeker aanbevelingswaardig.

Tevreden

Lever tijd iets aal de lange kant

perfecte maat kussens!

Wij zijn heel erg tevreden met de bestelde en geleverde kussens. Eenvoudig te bestellen en heel netjes op maat gemaakt,wij zijn super blij!

Heel goed gedaan ziet er top uit

De kussen waren eerder klaar dan afgesproken .Zien er goed afgewerkt uit en precies de kleur als op de foto . Niks op aan te merken superedaan

Kussens waren snel geleverd en van super kwaliteit!

Kussenhoezen waren mooi afgewerkt en de stof is van mooie kwaliteit. We hebben ze zelf gevuld dus over de vulling kunnen wij niks zeggen.

Persoonlijk en kwaliteit

NoFruit heeft een persoonlijke benadering. Je bestelling wordt goed bekeken, wij kregen zelfs nog persoonlijke tips. Aflevering liep soepel, in overleg werden we een half uur voor aankomst van de kussens gebeld. Kussens zien er netjes afgewerkt uit. Zitten prima. Al met al: positieve ervaring met NoFruit.

Van bestelling tot levering alles netjes en goed verlopen! Heel blij mee!

Bestelling via de website was echt heel handig, duidelijk en gebruiksvriendelijk! IK kon het zelfs....;-) Ondanks de aangegeven langere levertijd ivm vakantieperiode toch nog 1 week eerder geleverd dan was aangegeven! Super blij met het eindresultaat! Heerlijk genieten van de nazomer nu!!! Bedankt!

Helemaal goed: service, klantbehandeling, aflevering en product

Ik ben tevreden. Zeg t voort.

Goede service! Erg vriendelijk.

Prachtige zwarte, strakke kussens voor onze tuinset besteld. Leuk contact met medewerkster gehad en zij dacht met mij mee. Uiteindelijk werden de kussens nog eerder geleverd dan verwacht! Mijn tuinset ziet er nu perfect uit!

Mooie, comfortabele en stevige kussens

De kussens die ik van nofruit heb ontvangen zien er prachtig uit! Ze zitten heerlijk en lijken wel tegen een stootje te kunnen.

Perfect zowel de service als de kussens

we zijn zeer prettig geholpen, goed advies. Levering zoals afgesproken en de kussens zijn perfect. Een aanwinst onder de veranda nu de loungebanken voorzien van passende prachtige stijlvolle kussens. Top. Geld dubbel en dwars waard

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught