Super service en mooie kussens

Door de zomer was er een langere levertijd op de kussens maar na contact met de klantenservice hebben ze er voor gezorgd dat de kussens eerder binnen kwamen. De kussens zijn ook super. Stevige zitkussens en mooie grote plofkussens voor de rugleuning. We zijn er super blij mee

perfecr

Prima bedrijf. Doen wat ze beloven, kussens zijn prachtig!

Heb het als bijzonder aangenaam ervaren.

De manier waarop alles geregeld is was bijzonder prettig, ook de site was snel en prettig in te vullen. De dame die ik aan de telefoon had was ook erg vriendelijk, als ik iemand kan door verwijzen zal ik dat zeker doen. Mijn beoordeling GA VOORAL ZO DOOR

Snelle service, goed meedenken, mooie kwaliteit

Wij zijn erg blij met de geweldige kussenset die we hebben laten maken voor onze Ikea-hoek-loungebank. Precies wat we gehoopt en verwacht hadden. En supersnel!

Prima, zijn alle afspraken correct nagekomen.

Zal direct indien nodig dit bedrijf doorgeven aan mensen die ook kussens willen kopen.

prima service

Wij zijn zeer tevreden. De service is prima, de kussens zijn met zorg gemaakt en op tijd afgeleverd. een aanrader

In een woord UITSTEKEND!!

De kussens passen precies, hebben de juiste kleur en zitten heerlijk. Hoewel de kussens tijdens de vakantieperiode zijn besteld waren ze toch ruim 1 week voor de verwachte datum klaar en keurig bezorgd.

Great service, bst cushions without seeing in person first

The service was great, really easy to make sure we ordered the right things qua fabric, colour, cushion size. The cushion covers themselves are great so far, nicely finished. Now we just need summer to return to enjoy them properly! The only thing we miss (unavoidable in mail order) is to not be able to test the cushions beforehand. The sitting cushions are very firm, almost uncomfortable, and the back cushions are quite lumpy. Probably these will improve as they are used more and 'broken in'. Even knowing these things we would likely order again

mooi kusssen strak gemaakt

jammer dat alleen het bedrijf in het hoogseizoen dicht ging vanwege vakantie voor de rest prima afgehandeld

goede en snelle service, zeer klantgerichte benadering

Ben erg blij met de kussens ondanks dat de kleur in het echt veel lichter is dan hoe die op de website lijkt. Antraciet is naar mijn mening donkerder dan hetgeen ik heb ontvangen. Desalniettemin vind ik de kleur uitstekend passen bij mijn bank en bij de rest van mijn tuin. Gelukkig heb ik er geen probleem mee dus maar wellicht een tip om dit beter te communiceren met (potenti�le) klanten.

goed product met goede service

Op de website makkelijk per stap in te vullen hoe de kussens er uit moeten komen te zien. Eenmaal besteld wordt de opgegeven bestelling nog eens goed nagekeken. Ik kreeg zelfs nog een email waarin een en ander werd nagevraagd zodat je daadwerkelijk de juiste maten etc ontvangt. Er werd dus duidelijk meegedacht! Toen alles duidelijk was werden de kussens gemaakt. Via de email werd ik op de hoogte gehouden wanneer de kussens klaar zouden zijn en dit was erg snel. Ook met de levering werd ik op de hoogte gehouden wanneer ze komen zouden. Het moment dat gekozen werd, kwam niet goed uit. Via de email weer contact gehad en samen een oplossing gezocht. Supergoede service dus! Kussens zijn van goede kwaliteit, zien er mooi uit en we zitten er heerlijk op. Ik heb al meerdere mensen dit bedrijf aanbevolen.

super kussens

Ik ben heel tevreden over de geleverde kwaliteit van mijn tuinkussens.

Supersnel en makkelijk besteld en geleverd

Een makkelijk te gebruiken bestelprogramma en de levering was veel eerder dan gedacht. Geweldig! En ze zien er nog perfect uit ook ;-)

Boven verwachting

De order plaatsen verliep zeer gemakkelijk online. Vervolgens werd er nog contact opgenomen om de bestelling door te spreken. Er is erg goed meegedacht met onze wensen. Altijd spannend als je online bestelt hoe het er dan echt uit ziet als het geleverd wordt, maar wij waren positief verrast. Mooie kleur en kwaliteit. Paste precies.

Service bestaat echt!

Wij zijn bijzonder tevreden over onze samenwerking met de firma Nofruit. De website is zeer duidelijk en handig om te gebruiken. Bij bestelling wordt met de klant meegedacht en advies gegeven. De levering gebeurde sneller dan verwacht en werd duidelijk gedocumenteerd. ... en het resultaat is prachtig!

supersnelle service en handige website

Ontzettend handige website waar je stap voor stap wordt geholpen met het maken van keuzes. We hebben onze kussens binnen 1,5 week gekregen en zijn erg tevreden over de snelle reacties die we kregen op de vragen die we per mail stelden. Kwaliteit is goed en de kleur van de kussens erg mooi! Zojuist onze 2e bestelling geplaatst.

perfecte afhandeling

Afspraken worden prima nagekomen. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf.

TOP!

Zowel product als service is TOP!

Vriendelijke service, uitstekend advies voor lastige maten en mooi eindresultaat

We hebben echt mooie 'plofkussens' laten maken bij Maatkussens.nl Door de schuine achterkant was het lastig de maat te bepalen. Na diverse prettige telefoontjes ben ik goed geholpen en passen de kussens perfect.

Uitstekend product met goede service tegen een acceptabele prijs

Zeer tevreden over onze bestelling. De maten werden na bestelling gecontroleerd, gevolgd door advies om een paar kussens iets aan te passen.

Heerlijke kussens en prima service!

Er werd nog nabericht over de bestelde maten van kussens met advies. Helemaal perfect en fijn dat er meegedacht werd. De kussens bevallen tot nu toe prima!

Fantastische snelle levering service en product.

Ben erg tevreden met de kussens van nofruit . Ze zitten goed de kleuren en stof bevallen prima en er is veel vari�teit. Kortom een aanrader!

Klantvriendelijkheid op z'n best!

Afmetingen wijzigen na de bestelling was geen enkel probleem en de service die ik hierbij kreeg was top! Aanrader!

Prima service.

Wij hebben de ervaringen met Nofruit als erg positief ervaren. Ook de aflevering was prima op tijd en correct. Enige kleine min puntje, was het ontbreken van een kopje koffie, na autorit van 1 uur.

Prima service, netjes en snel geleverd

Kussens zien er goed uit, netjes gemaakt en snel geleverd.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught