Geweldige service

Alles besteld en geleverd binnen twee weken! Prima kwaliteit kussens, makkelijk te bestellen. En zeker niet duur.

Gemakkelijk, snel en mooi!

Erg tevreden! Het ontwerpen en bestellen van de kussens is erg duidelijk, gemakkelijk met de mooie tool. Tevens zijn de kussens erg snel geleverd en is de kwaliteit volledig naar wens. Zeker een aanrader!

Supersnel en keurig gemaakt!

Hartstikke blij met onze kussens voor beide loungebanken!

Snel en goed maatwerk geleverd

Na een aanvraag voor stalen, lagen ze snel in de bus. Bij mij toch nog wat twijfel ander stalen aangevraagd en wederom snel in de bus. Na op een overzichtelijke site en advies van een bekende (die ook bij jullie kussens heeft besteld) de bestelling gemaakt. In eerste instantie ruim 4wkn voor de kussens geleverd zouden worden. Binnen 2wken liggen de kussen op de bank. Mooi afgewerkt. Kortom ik blij, bezoek blij, iedereen blij om op de bank te mogen zitten

De kussens werden een maand vroeger dan voorzien geleverd. Ze zijn perfect. Heel mooie afwerking, goede kwaliteit stof en kussens. Zeer tevreden!

Netjes gemaakt snel geleverd

Zeer tevreden, snelle reactie op vragen en ook super snel geleverd ondanks de vakantieperiode. heel erg blij met mijn kussens.

Prima service en levering. We zijn erg blij met de kussens.

No Fruit heeft de bestelling voor ons nagekeken en een fout gecorrigeerd. Super service en snelle levering.

Levertijd zou meer dan een maand zijn, maar kwam 4 weken eerder! Ze zijn goed bereikbaar, vriendelijke service en het kussen zit goed.

Kussens perfect en super service !

Eindelijk de site gevonden waar je uit �cht veel soorten en kleuren stof kunt kiezen. Na de bestelling even een kleine teleurstelling omdat de levertijd vertraagd was door de vakantie periode. Maar door extra inspanning van de Nofruit medewerkers zijn mijn kussen toch binnen 2 weken geleverd.. precies op tijd voor mijn verjaardag! Nogmaals bedankt

Top artikelen, top kwaliteit en zeer klantvriendelijk

Helemaal tevreden met de super snel geleverde kussens. Ze staan mooi en zitten heerlijk!

Wonderbaarlijk!!!!!!

Wat een geweldige bedrijf. Het personeel, iedereen die uitmaak van NO FRUIT hartelijk bedankt. Vanaf het begin van mijn bestelling tot na het leveren contact met mij gehad. Ik ben zeer tevreden Dank jullie wel!!!!! Deline Swartz

Geweldig, perfecte kussens en mooi afgewerkt.

Kussen besteld en kreeg als aflever datum 29-8-2014. de vakantie tijd van het naaiatelier zat er tussen. Ik heb nog even contact gezocht met Nofruit en deze mailden mij dat het misschien als alles mee zat nog 1-8-2014 kon worden. dus maar afwachten en ja, kreeg in de loop van de tweede week inderdaad een mail dat de kussens op 1-8-2014 werden geleverd. Nofruit ik zou er zo weer bestellen Prima service en goede aflevering Herman

Aan te bevelen!

Ik kan er niet veel meer over zeggen dan dat ik erg tevreden ben over hoe je als klant ook behandeld kan worden. Top!

Bestelling gedaan half juli. Netjes mail gekregen dat ivm de vakantie de levertijd waarschijnlijk pas eind augustus zou worden. Na 2 weken bericht dat mijn bestelling toch bijna klaar voor levering was. Dus ik ben erg tevreden, zowel met de kussens ( die er super uitzien en zitten) als met de snelle levering ondanks vakantietijd!!

top kussens!

sinds een paar maanden hebben wij de kussens buiten op onze loungebank liggen. Zowel kind en hond zitten daarop. De kussens zijn sterk, vuilafstotend en zeker erg strak en mooi van kleur gebleven ook na deze zonnige zomer.

Goed, snel en degelijk! Tevreden over kwaliteit, staalkleurtjes zijn identiek aan de geleverde kussens.

Goede informatie, meedenkend en snelle levering

Kwalitatief zeer goede kussens en qua bedrijf prettig om mee te werken. Wij zijn zeer tevreden en te spreken over Nofruit!

Snel en betrouwbaar

Goede, snelle service, duidelijke site

Uitstekende service..prachtige kussens!

On-Hollands om zo positief te zijn maar alles aan deze bestelling klopte gewoon. Van tevoren kleurenstalen besteld en binnen 2 dagen ontvangen. Zeker aan te raden omdat de kleuren toch anders waren dan op de site. Het online ontwerpen was erg simpel en de bestelling zo gedaan. Kort na de orderbevesting kreeg ik per email al een verwachte leverdatum door die binnen een week al werd overtroffen met een bevestigde leverdatum. Kussens op maat gemaakt en binnen een week geleverd...indrukwekkend! En mijn plofkussens zitten heerlijk en zijn mooi afgewerkt! Kortom, aanbevelenswaardig!

Mooie kussens, snelle levering

Kussens waren in iets meer dan een week binnen. Zien er top uit.

De bestelling van de kussens ging vlot en het proces was overzichtelijk en duidelijk aangegeven. De kussens werden snel en netjes afgeleverd en ze zien er prima uit. Een aanrader!

Snel, goed en mooi, zeer tevreden

De website werkt uitstekend. Ik werd bijv. gewaarschuwd dat een kussen van twee meter wel gemaakt kon worden, maar moeilijk op te bergen zou zijn. Twee kussens van ��n meter zou wellicht beter zijn, inderdaad de juiste oplossing. Na bestelling werd ik direct gebeld om de bestelde dikte te verifi�ren, prettig om te weten dat dit aan hun ervaring werd getoetst. Aflevering was sneller dan in eerste instantie was aangegeven, heel fijn met het huidige fraaie weer. De kussens zijn precies zoals besteld en ik me had voorgesteld, dus ik ben zeer tevreden!

mooi product en geweldige service door hele vriendelijke medewerkers

Heel goed geadviseerd. Ik had zelf iets over het hoofd gezien en werd daar op geattendeerd. Medewerkers zijn heel vriendelijk en ge�nteresseerd. Kussens zien er heel mooi uit. Aan de verzending wordt ook veel aandacht besteed. Netjes verpakt.Alles heel snel geregeld. De bezorg tijd klopte ook precies. Kortom: ik ben dik tevreden.

Duidelijke communicatie

De leverdatum werd zelfs vervroegd! Alles keurig volgens afspraak. Alle afmetingen correct!

Heel tevreden met deze mooie set kussens!!

Heb al diverse vrienden en kennissen getipt op jullie site !

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught