topservice

De website voor de bestelling was zeer overzichtelijk in stappen gemaakt. Kan bijna niet fout gaan. ik zou wel graag de mail met het tijdstip van aflevering een dag eerder hebben gehad. Nu kwam die pas 's ochtends om 09.00 uur.

Snelle en goede service, prachtige kussens

Behulpzaam, snel en hele mooie kussens, precies op maat

er werd zeer goed meegedacht

het was precies wat we besteld hadden

Een heerlijk kussen, precies in de goede maat!

Fijn, een kussen heel gemakkelijk via internet besteld. Alleen wel jammer dat de kleur een beetje afwachten is, want op je scherm is toch anders dan in real life... Maar ik ben wel tevreden!

Perfecte kussens iin een handomdraai!

De bestelde kussens passen perfect en de procedure was snel, eenvoudig en klantvriendelijjk.

Supersnelle levering

Op 12 juli had ik mijn kussens besteld, er zou een levertijd zijn van 2 a 3 weken wat ik op zich best ok� vind, het moet tenslotte op maat gemaakt worden. Maar wat is nou leuker dan al snel een mail te krijgen met de mededeling dat de kussens al gereed waren en dat ze 18 juli al geleverd zouden worden mits het ons ook uitkwam natuurlijk anders konden we contact opnemen en een andere afspraak maken. Maar gelukkig kwam het ons ook uit. Dus binnen een week had ik mijn nieuwe kussens al. Helemaal top en ze zien er ook nog goed uit en zitten comfortabel. Ik ben helemaal blij!!!

correcte en snelle service

Mooi afgewerkte kussens. Wij zijn zeer tevreden.

Goed hersteld

De kussens zijn snel geleverd, echter bleek er flink maatverschil in de kussens te zitten. Na contact met een van de medewerkers, zijn de kussens weer opgehaald om hersteld te worden. Na 2 weken zijn ze goed hersteld en opnieuw bezorgd. Jammer dat het niet de eerste keer goed ging, maar het is netjes opgelost door Maatkussens.nl

Goede service en uitstekende kwaliteit

We hadden kussens besteld voor onze loungebank. Een week eerder geleverd dan verwacht. Heerlijke stevige kussens en comfortabel. Perfect gemaakt en mooi afgewerkt. Kortom we zijn er superblij mee!!

goede persoonlijke service

Nofruit levert perfect maatwerk. Goede kwaliteit en stevige kussens. Wij hadden een extra opmerking wat betreft de levering en kregen hierop een leuk en persoonlijk antwoord. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Kortom: zeer aan te bevelen.

Gewoon doen, alles prima!

Perfect service, great pillows

We received exactly the pillows that we expected and thanks to an attentive customer representative of Maatkussens we also avoided a slight mistake in the measurements. Well done!

zeer tevreden

Super snel, niet duur en de kussens zien er super uit!!!

Top bedrijf!! Uitstekende website, goede tips en zeer snelle levering!

Prachtige foto's van voorbeelden op de website, veel inspiratie dus. Zeer correcte afhandeling. Duidelijke bestelwijze voor kussens op maat.

Goed tevreden

Super goed ????

Snelle levering en perfecte uitvoering.

Ik heb 2 maatkussens besteld vooor mijn bolderkar. Ze zijn binnen 2 weken geleverd en passen perfect. De kussen zijn netjes afgewerkt. We kunnen nu heel wat ritjes met de kinderen gaan maken!

Prima service, goed meedenken, stapje meer doen dan verwacht

Uitstekend bedrijf met dito service. Goede website. Kan misschien nog beter als je de maten van de bank ook kan opgeven zodat er een controle is of je de juiste maten van de kussens bestelt. Geven wel goede feedback en adviezen op je offertevraag (bv. of de hoogte van de kussens wel goed is). Snelle levering (sneller dan beloofd, wel vooraf aangekondigd). En persoonlijke informatie via de mail, waardoor je je als klant zeker geen nummer voelt. Ik ben niet zo van de reviews, maar voor No Fruit/Maatkussens.nl maak ik graag een uitzondering.

Super!!

Geweldige service en snel geleverd!!

Top service, snel en goede kwaliteit!

Top! Een mooie site met duidelijk stappenplan. Snelle service en zeer goede kwaliteit.

Zeer tevreden !

Prima service en leuke behulpzame mevrouw aan de telefoon Kussens zien er keurig netjes uit en waren er supersnel

Heel goede service

De kussens zijn prachtig. Heel mooie stof, goede service, levertijd,...

Perfecte orderafhandeling

Suppersnelle toezending van kleurmonsters en ook de uiteindelijke bestelling in no time ontvangen. Goede communicatie over verzending en verwachtte aankomstdatum. Kussens zijn netjes afgewerkt en voldoen aan de verwachting.

Goed advies, snelle levering

Ik was al snel enthousiast toen ik de website zag, erg professioneel. Ik had nog wat twijfels over de te bestellen kussens dus ik nam per e-mail contact op. Ben erg goed geholpen en uiteindelijk een bestelling geplaatst. Kussens zeer snel geleverd en goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Zeer tevreden!

Duidelijke site, snelle e-mailservice, fijne communicatie en zeer snelle levering. Kwalitatief zeer mooie kussens. Ben er erg blij mee. De tuin is weer helemaal leuk!

Uitmuntende Service!!!

Hartelijk dank voor jullie professionalisme, zeer snelle en correcte levering, en wat zeer te waarderen viel, persoonlijk advies zowel via telefoon als via mail, kan jullie firma aan iedereen aanraden! TOP!!!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught