Heb twee bank kussens op maat laten maken. Ze zijn geweldig. De kwaliteit is goed, afwerking is super en de levering gaat ook goed in overleg. Een echte aanrader.

Heel mooi kussen met een stevige zit.

Prachtig zitkussen, staat erg mooi op onze bank. Mooi afgewerkt met een stevige zit. Iets te stevig voor mij. Hopelijk wordt het nog een beetje soepeler.

Geweldig, snel en mooi

Een week eerder dan gepland geleverd, ze zitten heerlijk en zijn prachtig. Heel blij mee, bedankt!

Goede kwaliteit en zeer snelle levering.

Na de kussens zelf te hebben ingemeten voldeed het aan alle wensen. Kussens passen perfect in onze steigerhouten loungeset,wij zijn dik tevreden!

Prima website, advisering en service

De webshop is erg goed. Ook de mogelijkheid om proefstofjes op te laten sturen werkt goed en snel. Wij hadden keuzes voor kussens gemaakt die niet heel handig bleken te zijn. Dit werd door Nofruit opgemerkt en een advies gegeven. Dit meedenken was echt super. De kussens werden snel en keurig geleverd.

goede vriendelijke duidelijke levering

Wij zijn ontzettend tevreden! Duidelijke overzichtelijke site. Makkelijke manier van bestellen. Snelle levering waarvan we meerdere keren een update via de mail kregen. En het resultaat is prachtig! Nette afwerking en ze zijn boven verwachting mooi van kwaliteit

heel goed en snel geleverd

De kussens zijn goed alleen ik had een Grijs groene kleur besteld omdat ik Grijs op de site niet zag. Toen ze klaar waren Waren ze Grijs ik Vind dit mooier als groengrijs. Dus opgelost. Prima kussens goed bedrijf.

Helemaal geweldig!

Super kussens, mooi stof en perfect afgewerkt!

Snel geleverd en mooi afgewerkt

Mijn besteld kussen werd 1 week na bestelling geleverd en was zeer degelijk afgewerkt.

Snel, goed en op maat

Super goede maatkussens, sneller geleverd dan verwacht! Snelle reactie, vriendelijk personeel.

Super kwaliteit, service tegen een eerlijke prijs!

Goed contact, goede service en in 2 weken al in huis.

Geweldig in een woord

Ben super blij met de kussens fantastische serves echt geweldig Medewerkers denken mee echt TOP. Had de kussens al bezorgt gekregen voor dat ik ze betaald had, wat een vertrouwen voor deze tijd. Vlg Dinie

Zijn super tervreden. Website is makkelijk. Zijn snel met leveren, hebben 1 week eerder geleverd. Dus....mooi voor de vakantie. Kussen zijn van zeer goede kwaliteit en netjes afgewerkt . Zeker een aanrader.

Service, kwaliteit en snelle levering

Wij bestelden eind juni maatkussens voor onze loungebanken. Een grote hoekbank, een 1,5 zitter en nog een 3 persoons. Na een aantal keer overleg te hebben gehad met NoFruit hebben wij de bestelling geplaatst. De eerste indicatieve leverdatum was 11 juli echter een week eerder konden we de kussens al ontvangen! Kortom zeer tevreden!

Verlenging van onze woonkamer

Wij zijn zeer tevreden over de service (zeer proactief, binnen een dag werd er contact opgenomen of de bestelling klopte, qua kussenkast ed.)snelle levering en kwaliteit van de bestelde kussens. Nu is onze bank buiten echt een verlengstuk van de woonkamer. De nabestelling die we deden was er zelfs al binnen een week. Kortom, zeer tevreden.

Positief: mooi product en goede service

De website om zelf tuinkussens te ontwerpen is gebruiksvriendelijk. Ik raad zeker aan eerst om stof en kleurstalen te bestellen. Die worden vlot geleverd. Ook de hoezen zelf kwamen uiteindelijk een week eerder dan de planning! We zijn erg tevreden over de producten.

stevige kussens vor loungeset!!

Wij zijn erg tevreden over de levering van de kussens voor onze steigerhouten loungeset . Vanaf bestelling tot levering keurig op de hoogte gehouden en bij vragen was er goed contact.

Top!!

Met wat overleg de kussens bestelt. Super snelle levering. Helaas bij eerste levering zaten er de verkeerde kussens erbij. Maar binnen een week werden de bestelde kussens geleverd. Top!!

Mooie kussens, vlotte levering

N.a.v. onze bestelling ontvingen wij een mail over de juistheid van de bestelling. Meedenken is dus normaal voor dit bedrijf. Gelukkig was het wel goed en kregen we de kussens zeer snel afgeleverd. Netjes gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtige loungekussens

Als je via internet besteld moet je altijd maar weer afwachten of je krijgt wat je bestelt. Wij waren aangenaam verrast door de kwaliteit van de bestelde loungekussens, de snelheid van leveren en de correcte wijze van informatie. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

de kussens op maat besteld voor onze loungebank. ze zijn perfect. zelfs nog een telefoontje gehad om de maten te controleren! echt een aanrader! top!

perfect

goede service en snelle levering

Uitstekende service

Snelle levering. Volgens afspraak.

De kussens op maat zijn ook werkelijk op maat wij hebben de budget lijn sterke stof en dezelfde kleur als het proefstukje ideale service van nofruit en snelle levering toppie !!!!!

Echt waar voor je geld!

Een makkelijke site om kussens te bestellen. De kussens passen precies en ze waren er super snel! Goede communicatie. We gaan het de volgende keer zeker weer doen.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught