Geweldig product, betrouwbare levering

Ik ben helemaal blij met het resultaat wat No Fruit geleverd heeft! En alles op een hele informele, professionele en enthousiaste manier gecommuniceerd.

prima service, zeer tevreden

Na onze bestelling, heeft men kosteloos grotere kussens gemaakt. Passen prima in de bank. Bedankt!

Klik op de knop en jouw maatkussens zijn besteld en in no-time geleverd!

NoFruit heeft onze maatkussens binnen twee weken geleverd! Na aanvraag van kleurenstaal hebben wij een keuze gemaakt. Het is een overzichtelijke site met duidelijke informatie hoe de kussens naar eigen wens kunt bestellen. Bij aanpassingen wordt de nieuwe prijs weergegeven. Klantvriendelijk personeel en een goede service. Top!

prima product en perfecte service

Kussens zelfs eerder klaar dan verwacht en daar keurig van op de hoogte gehouden. Plofkussens had ik zelf achteraf wat dikker moeten bestellen (dat komt op de site niet 100% duidelijk over) maar verder echt helemaal goed geregeld!

supersnelle levering en prima kwaliteit!

Erg tevreden met het resultaat! Mooie stof, netjes afgewerkt en eerder dan verwacht geleverd!

Helemaal Top

Ik kreeg een bericht dat mijn kussens klaar waren en dat was zeer snel . En had meteen een afspraak gemaakt om hem op te halen en ik moest tot vijf uur werken en ik kon ze ook na vijven ophalen . Wat een service .

in een woord geweldig

Na het zelf ineen steken van een steigerhouten loungebank, kwam de zoektocht naar geschikte zitkussens. Met wat omwegen zijn we uiteindelijk bij Nofruit beland. Om de geschikte vulling van de zitkussens te bepalen zijn we bij Nofruit gaan proefzitten. Een heel vriendelijke ontvangst gehad door Lennaert, de kussens eens goed uitgetest en aangezien we de maten toch bijhadden heeft hij ons maar ineen keer geholpen met het invullen van de bestelling, deze heeft hij dan ook naar ons door gemaild, waarna we met een goed gevoel huiswaarts zijn vertrokken. De dag erop alles nog eens doorgenomen en de bestelling geplaatst. Levertijd 3 weken. Groot was onze vreugde toen we na 8 dagen een mailtje in de bus kregen dat de kussen na 2 dagen geleverd zouden worden. Wat niet het geval was aangezien de leverancier de kussen kwijt was geraakt. Na 2x de leverancier te hebben gebeld en hier niks wijzer te worden hebben we terug contact opgenomen met Nofruit. Zonder dat ze het verplicht waren, want het probleem lag volledig bij de leverancier, hebben ze ons gerust gesteld.en geholpen om dit op te lossen. resultaat de dag erop de leverancier aan huis met de kussens. in een woord geweldig. de pasmaat is perfect en wij beiden supper gelukkig. laat de zomer nu maar komen. bedankt Nofruitteam.

perfect iedereen aanbevolen

Ik ben zeer tevreden met levering en het kussen!

hele fijne kussens, zitten goed en passen prima. snelle levering ook.

prima aankoop, precies zoals ik het wilde.

Gewoon goed!

Kussens besteld....goeie website! Erg gebruiksvriendelijk. Snelle levering voor een goeie prijs.

Mooie kussens, snel geleverd!

Wij zijn heel blij met onze kussens. Ze zijn mooi gemaakt en de levering was snel, met 1,5 week hadden we d ekussens al in huis!

Top bedrijf

Kussens waren 1 week eerder klaar dan gepland. De kussens zien er prachtig uit en de stiksels zijn netjes en in de juiste kleur gemaakt.

Perfect volgens tekening geleverd!

Prachtige winkel, makkelijke manier van bestellen en krijgen wat je besteld!

zien er goed uit en zitten heerlijk,

Mooie kussens, perfect op maat en super snel gemaakt.

topperdetop.

Hallo, het is perfect. De bezorging was later, dit d was wat jammer, hele middag gewacht en niet gekomen. Ze hadden wel even kunnen mailen dat het niet ging lukken. Zelf gebeld, en dan zou het maandag worden bezorgd. Weer geen mails gehad, dus hier weer over gebeld. Maar al met al toch gekomen en over de kussens zeer tevreden .

goede service en vriendelijke mensen.

In overleg hebben wij kussen laten maken van een niet gangbare stof, toen dit na enkele maanden geen goede keuze bleek te zijn is er voor een hele soepele oplossing gekozen en hebben we nu weer hele mooie kussens zonder extra kosten. Perfecte Service en laagdrempelig contact!!

Helemaal top!

Snelle service, mooie kussen, perfecte maat.

snelle service, prima kussens

kussens werden snel geleverd. Ze zien er keurig uit.

prima uitvoering en levering

na eerst voorbeeld stalen te hebben besteld is de levering prima verlopen. Kreeg bestelling zoals gewenst. Alleen de transporteur heeft niet aangegeven hoe laat de levering zou komen. Was wel zo beloofd.

Geweldige kussen, geweldige service!!!

Ik beoordeel dit bedrijf met een 10!!!!!!! Top

Schitterende kussens

We hebben kussens voor onze loungebank besteld. Het contact was vriendelijk; men dacht goed mee en gaf juiste adviezen. Na levering van de kussens bleek dat ze er super uit zien. Netjes afgewerkt en perfect op maat!! We zijn er super blij mee! Laat de zomer maar komen!

Super mooi gemaakte kussens

Via google site gevonden, sprak ons meteen aan. Makkelijk te bedienen. Maatvoering makkelijk in te voeren. Allemaal heel duidelijk en overzichtelijk. Binnen de aangegeven levertermijn geleverd. Erg benieuwd natuurlijk wat er uit het plastic kwam.....maar alles paste precies goed, mooie stevige kussens met ritsen zodat je ze ook nog kan wassen. Zeer goeie prijs/kwaliteit verhouding!!! Een aanrader!

Het kan zomer worden.

Passen goed,ziet er heel mooi uit. Ben er leemaarde gelukkig mee.

Perfecte service

Wij hadden kussens nodig voor ons zelfgemaakte tuinmeubel. Deze besteld en keurig op tijd geleverd gekregen. Ook de maten die wij opgegeven hadden klopten precies. Bedankt voor de goede service!!!

Snelle en goede service!

Onwijs goede service en de kussens zijn perfect. Exact de maten die we door hebben gegeven. Na bestelling kregen we gelijk een mail, omdat we de ritszijdes voor de korte kant hadden aangegeven. Ze adviseerde ons dit op de lange zijde te doen, omdat ze dan niet zichtbaar zijn. Top!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught