Echt super mooie kussens!

Mooie kussens, perfect gemaakt, maat precies goed. Kleur ook perfect. Ik ben er erg blij mee.

zeer goed geregeld

Zo hoort een Internet bestelling te gaan. Van het begin tot het eind perfect!

Mooie zitkussens!

De zitkussens voor onze bank zijn binnen. Mooi gemaakt, en zitten perfect. Het enige dat tegenviel, was de kleur. Deze komt niet overeen met de kleur op de website. Advies aan degene die nieuwe kussens gaat bestellen: eerst even wat kleurstalen opvragen. Dat had ik achteraf gezien ook moeten doen.

Mooie kussens met een perfecte service, aanrader!

De kussens zijn mede op advies van Maatkussens afgestemd op onze bank. Hierdoor is er een perfecte afstemming mogelijk mede door de correcte en snelle service. Ook de nazorg is perfect. Oftewel kussens bestellen, neem contact op met Maatkussens!

Goede service, fijne mensen aan de telefoon

In zoverre alles prima: telefonische service, offerte, snelheid van levering: top! Alleen jammer dat de zitkussens niet allemaal in dezelfde dikte gevuld waren.

Ongelooflijk super tevreden over dit maatwerk

Super scherpe prijs en ook nog eens super afgewerkt. Klasse. Thanks

geweldig

Mooie kussen op maat. Zitcomfort goed kleur echt mooi levering prima zelfs een week eerder klaar dan gepland zeer te vrede

SERVICE!!!!

Wij zijn superblij met de manier waarop we geholpen zijn bij Maatkussens.nl. Het voelt heel persoonlijk zonder dat de professionaliteit uit het oog verloren wordt. Op advies hebben we gekozen voor het materiaal van de bekleding voor onze bootkussens en het ziet er erg goed uit. Een kussen lijkt iets te veel stof te hebben maar dat gaan we de komende periode testen en indien het toch niet goed blijkt, mogen we dat kussen alsnog terugsturen. Ook na het vaarseizoen! De kussens zijn mooi gemaakt, goed afgewerkt en passen (op 1 na dus) precies! Na de zomer zullen we zien hoe de kussens het gehouden hebben qua vochtopname maar vooralsnog zijn we erg tevreden.

Perfect van selectie tot levering!

Prima website waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het selecteren en samenstellen van je kussens. We hebben eerst een paar (gratis) kleurstalen opgevraagd om een idee te krijgen van de stoffen. Vervolgens een bestelling geplaatst (vier zitkussens, 6 rugkussens) en twee weken later was alles in huis - een flink pakket! Kwaliteit van de kussens ziet er prima uit en de stof voelt goed/stevig. Zeer tevreden!

Super !!

Het kussen is erg mooi, service en levering lekker snel.

super

Ze zijn helemaal zoals verwacht! Erg blij mee

Goede service, prachtige kussens, snel geleverd !!

Zeer toegankelijke site, waarop alles goed staat aangegeven, en bij vragen een vriendelijk persoonlijk telefonisch antwoord! Een klein en adequaat bedrijf, zo komt het op mij over, wat heel goede kussens levert! Mooi initiatief van hardwerkende ondernemers! Daar houden wij van ! Ik ga er zeker nog eens bestellen!

kussens voldoen aan de verwachting. Bedrijf heeft nog contact gezocht na de plaatsing van de order om het eea nog door te nemen. Heel attent.

Super service en ze betrekken je echt bij de productie en de levering

Echt een aanrader. Het bestellen was al eenvoudig en nadat de bestelling verzonden was ben ik constant op de hoogte gehouden over het vervolg. De mailtjes waren fijn te lezen en de informatie was waardevol. Absoluut een aanrader

Het zit heerlijk en heeft een luxueus uiterlijk

tevreden, klantvriendelijk geholpen, snelle levering

super

kussens zeer snel in huis, mooi strak, voldoen zeker aan de wens

in een woord: Klasse !!!!!!!!

We zitten heerlijk op onze loungeset met de mooie kussens van No-fruit. Alles is perfect geregeld, de website, het proefzitten en de aflevering.

Top!!!

In de bevestigings mail stond levertijd 2 � 3 weken (beetje balen want dat is best wel lang) ik was dan ook zeer verbaasd dat ik na maarliefst 5 dagen een mail kreeg dat de kussen de volgende dag geleverd werden (misschien hadden jullie het niet druk maar dan nog) ik had echt geen standaard maten besteld! Ik ben echt zeeeeeer tevreden!! En ze zitten ook nog super!

Vriendelijk, behulpzaam, snel en mooi materiaal!

Super fijn en snel mailcontact en mooie kussens. Een absolute aanrader!

De kussens zijn precies op maat en voorzien van prachtige stof.

Prachtige kussens, lekker stevig, mooie stof.

Prima kussens!

Makkelijk kleur kiezen met de kleurstalen en daarna snelle levering van de mooi afgewerkte kussens. We zijn zeer tevreden.

super service en snelle service

Binnen een week de kussens binnen en precies zoals we hadden verwacht

Prima service, levering op tijd

Duidelijke website waarop je heel makkelijk de maten kunt doorgeven en de belangrijkste punten worden toegelicht. Voor de keuze van de kleur, altijd lastig vanaf een computerscherm, worden gratis stukjes stof toegezonden. Binnen een dag in huis. Levering van de spullen netjes op tijd. Twee aandachtspunten: 1) de verschillen tussen de kussenvulling zijn niet echt helder geformuleerd. 2) de bezorgtijd van de spullen is pas op de ochtend van levering bekend. Dit is niet altijd even handig.

fantastisch!!

Wij zijn zeer tevreden over Maatkussens.nl. Snelle levering, mooie strakke kussens en alles perfect op maat. Wij zullen ze aan iedereen in onze omgeving ook zeer zeker aanraden!

Superservice, mooi product!

Fijn de gratis proefstaaltjes, genoeg opties bij het op maat cre�eren van de kussens, snelle levering �n supermooi eindresultaat!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught