Heel snel geleverd en ziet er allemaal prima uit

Vlotte levering. Kussens zien er prima verzorgd uit en de kleur komt overeen met het bestelde voorbeeld.

Snelle levering, prachtige kussens

Fijn bedrijf. Staaltjes worden snel geleverd. Kussens ruim binnen de levertijd geleverd. Prima kwaliteit!

Niet verder zoeken, gewoon bestellen :-)

Het duurde even voordat de stof binnen was maar de volgende dag werden de kussens verstuurd. Super! Wij zijn zeer tevreden.

Wederom op tijd geleverd en mooie kwaliteit

Niet voor niets 5 sterren gegeven. Alles was weer goed. Ik raad mijn klanten aan op bij maatkussens.nl hun kussens te bestellen

geweldig

De kussens zijn mooi gemaakt. Goede service. Veel sneller geleverd dan aanvankelijk was aangegeven.

Uitstekende service en product. ��n en al vertrouwen.

Dit bedrijf denkt met echt de klant mee. Ik heb een tekening en offerte aanvraag toegezonden. Bleek dat ik een foutje had gemaakt; geen rekening gehouden met de dikte van de kussen. Dit is netjes opgemerkt door No Fruit. Staaltjes van de stof ontvangen binnen een dag en daardoor een betere keuze gemaakt. Het gehele bedrag vooruitbetalen bleek niet nodig, een redelijke aanbetaling was voldoende. Dat sprak van vertrouwen naar de klant en dat is dan gelijk geheel wederzijds. De kussen zijn minstens een week eerder geleverd dan de opgegeven 3 weken, dus positief verrast. Levering in goed overleg op het afgesproken moment. Alles keurig netjes in orde. Ruimschoots tevreden dus. Klasse!

fantastisch bedrijf

Na dat wij onze kussens binnen hadden bleken de rug kussens niet voldoende gevuld.Na een mail met foto gestuurd te hebben werd dit probleem zeer snel opgelost en kunnen we genieten van onze fijne kussens

Helemaal top, zou niet weten wat er anders of beter kan!

Je kan gerust je kussen bestellen bij deze mensen. snel geleverd en het ziet er echt top uit. volgende keer weet ik waar ik m'n kussens vandaan haal!

Volgens verwachting, goed afgewerkt en tijdig geleverd.

Snelle levering, eerder dan vooraf aangegeven. Flexibel bij aflevering, aanpassen afleveradres in de dagen vooraf was geen probleem.

prima uitgevoerd, precies zoals ik gehoopt had.

Via google kwam ik bij ik bij deze site en het is me uitstekend bevallen. De website is duidelijk te volgen en het resultaat precies zoals gewenst. Verder werd ik heel goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop na de betaling Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Een echte aanrader

Makkelijke site. Duidelijke info. Bestel de kleurstaaltje want die verschillen nogal met de kleur op de website. Had ik gelukkig gedaan, anders had ik nooit deze kleur gekozen. Snelle service en goede afhandeling.

Helemaal leuk!

Prachtige kussen, snel geleverd. zit echt heerlijk. Nu de zon nog !

Mooie kussens, volgens afspraak!

Daar ik zelf meubels bouw voor de verkoop, heb ik eerst bij mezelf een paar kussens op maat uitgeprobeerd. Ik ben 100% tevreden en ga ze nu ook leveren aan mijn klanten. Bedankt!

Mooi en netjes maatwerk afgeleverd!

Het was een gok om onze kussens uit 1 lang stuk te laten maken maar het is een schitterend resultaat geworden. Wij hebben twee lange kussens een zit- en rug kussen laten maken voor een loungebank voor de slaapkamer van onze dochter. Ze is er superblij mee en het past perfect. De levertijd was ook nog sneller als verwacht. Het is jammer dat ik geen foto bij kan voegen van het mooie eindresultaat.

Goed geregeld,perfect service

We hebben mooie kussens besteld bij Nofruit. Wat zal de lounge-set er gezellig uit zien. Hadden nog wel pech, we hadden de rugkussen verkeerd ingemeten dus die zijn te klein. Ik heb dus nieuwe besteld bij NoFruit, ik kan de verkeerde maat kussens teruggeven en krijg een flinke korting op de nieuw bestelde. Vind dit echt super.

De kussens zijn precies zoals ik in gedachten had!

De door mij bestelde kussens zijn helemaal naar wens. Vooral de tip van Nofruits om de rugkussens wat breder te maken vindt ik top. Verder een erg mooie stof, goed afneembaar en mooie kleur! Mijn loungehoek is nu helemaal af!

super goed

netjes vakmanschap

Zeker voor herhalingvatbaar

De kussens waren er zelfs eerder dan verwacht. Ook het mailcontact en het meedenken was zeer prettig.

Kussens om te zoenen

Het bestellen van de kussens is heel makkelijk. Met de bestelhulp loop je stap voor stap de bestelling door. Er zijn veel verschillende opties voor stof, kleur en vulling. De kussens werden eerder geleverd dan verwacht. Ze ziet er prima uit. Ze zitten nog wel wat hard, maar dat verandert vast als we ze vaker gebruikt hebben. Echt een aanrader!!!

Sublieme service en supersnel geleverd

Topkwaliteit maatwerk kussens

Geweldig!

Heb eerst staaltjes besteld om de juiste kleur te bepalen. Deze lagen de volgende dag al in de bus. Meteen alles opgemeten en de kussens besteld. Na anderhalve week werden ze al thuisbezorgd. Ze zien er precies uit zoals ik in gedachten had. Top!

netjes....

Heel mooi en een week eerder dan gepland al klaar....

Prima webwinkel, doen wat zij beloven.

Ik heb bij Maatkussens.nl een kussen voor onze steigerhouten tuinbank besteld. De site is heel gebruiksvriendelijk, nadat ik de bestelling had geplaatst werd er een leverdatum afgegeven (15 dagen). Uiteindelijk werd het kussen een week eerder geleverd en het voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Dus heel tevreden over deze webwinkel.

strak, mooi en prima zitcomfort

Het ziet er top uit en zit prima. Hoe de kussens zicg houden als er een bui over heen komt of bij veel gebruik weet ik niet. Heb ze net een paar dagen. Tevreden tot nu toe

geweldig

snelle levering.... bij twijfel aan hun kant even een mail of de maten e.d goed zijn door gegeven..of mogelijke andere opties die voor ons van toepassing konden zijn..echt prima geholpen

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught