Prachtig op maat gemaakt kussen

Super mooi op maat gemaakt kussen ontvangen! Eerst al meerdere stofstaaltjes aangevraagd om vervolgens de juiste keus te kunnen maken. Het kussen is erg mooi geworden, wij zijn er super blij mee!

Goed contact met Evelien en fijn�

Goed contact met Evelien en fijn meegedacht met wat er mogelijk was. Deel van bestelling ging niet door en geld werd snel teruggestort. Heel blij met het eindresultaat! Bestel zeker volgende keer weer bij jullie??

terug als nieuw...

alles verliep volgens opgave met uitzondering van een dag vertraging op de levering. Dat zou nog net iets beter moeten opdat je niet tevergeefs thuis zit te wachten. Over de hele lijn echter wel tevreden, zowel van het afgeleverde product als van de communicatie tijdens het aflevertraject. Prettig die "ontwerptool" van Nofruit.

Prachtig resultaat

Prachtig resultaat en hele snelle levering, binnen 2 weken warenonderzoek prachtige kussens binnen!

Gewoon top!

De kussens zijn prachtig, de communicatie en service geweldig. Hebben al veel complimenten gekregen en al een aantal mensen de site moeten doorsturen omdat zij ook interesse hebben!

Een nieuwe gezellige zitplaats

Van voorzichtig enthousiast naar heel enthousiast en trots op onze nieuwe en gezellige zitplaats die ons gezin vaker doet samenkomen dan gedacht. Online iets bestellen dat je niet uitgeprobeerd hebt, is niet altijd evident. We kregen vele staaltjes om onze kleur van de kussens te bepalen, stuurden vele mailtjes en kregen snel antwoord. Het was fijn om te merken dat er ook echt extra moeite werd gedaan om ons te helpen om zo aan onze wensen te voldoen. Ook de service na verkoop was opvallend klantvriendelijk. Extra vragen kregen een duidelijk antwoord en zo zitten we al enkele weken op onze nieuwe kussens die eerst tamelijk hard aanvoelden, maar inderdaad nu al veel zachter zijn. We zijn heel blij dat we met het resultaat. Dankuwel Gabriella en Thom voor de fijne begeleiding.

Goede en vriendelijke communicatie

Goede en vriendelijke communicatie, duidelijk en weten waar je aan toe bent. Keurige levering.

Behulpzaam en snel.

Behulpzaam en snel.

Super service!

Super service!! Makkelijk bestellen en een snelle levering! Wij zijn er heel blij mee!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit Snel geleverd.

Geleverd zoals verwacht

Geleverd zoals verwacht. Mooi!

Een mooi gemaakt kussen!

Een mooi gemaakt kussen ( matras) Mooie stof .

Erkerbank kussen!

Het resultaat van ons erkerbank kussen is prachtig. De service en communicatie is erg goed. Ik kreeg direct antwoord op al mijn vragen. Men dacht ook erg met ons mee. Top dus!

Erg goede service

Persoonlijke, snelle en vriendelijke benadering. Er werd mee nagedacht over de maten en uitvoering. Hoezen zijn op maat gemaakt en passen perfect

Het was in het begin wel spannend hoe�

Het was in het begin wel spannend hoe uiteindelijk het resultaat zou zijn en hoe het zou verlopen maar ben 100 % tevreden hoe het gelopen is en het belangrijkste dat ik tevreden ben over de kussens w.b.t. kwaliteit en de kleur. Helemaal top en orderproces hoe het in elkaar steekt met eventuele hulp ook een pluim!

handig om te kiezen adhv staaltjes

handig om te kiezen adhv staaltjes. Kussen vlot geleverd en ziet er degelijk uit.

Goede ervaring

Goede communicatie en snelle levering. Het geleverde kussen ziet er netjes uit, goede kwaliteit.

zeer tevreden klant uit Belgi�

Bij het eerste contact was het direct raak: we kregen snel een professioneel en duidelijk antwoord op onze eerste vragen. In de toonzaal werden we goed bijgestaan bij de keuze van materialen. Elke stap werd duidelijk gecommuniceerd. We zijn heel tevreden van onze aankoop, de kwaliteit is zeer hoogwaardig en overstijgt onze verwachtingen.

prima service mooi product

prima service mooi product

Alles is netjes afgewerkt en op tijd�

Alles is netjes afgewerkt en op tijd geleverd Een aanrader! Een beetje humor in jullie communicatie.. Hou ik wel van!

Prachtig afgewerkte kussens en goede service

Dit was de 2e keer dat ik maatkussens bij ze kocht en dit keer ging alles mis wat maar mis kon gaan. Maar dit werd wel iedere keer direct door ze opgepakt en opnieuw mee aan de slag gegaan. Ze zijn van begin tot eind service minded, persoonlijk en behulpzaam. Dus zelfs met 2x terug sturen en een verkeerd adres zit ik toch nog binnen een maand op m�n wederom prachtig afgewerkte eetbankkussens ?? De levering via Transmission was wel iedere keer irritant omdat ze extreem laat (soms zelfs pas na levering ??) het tijdstip van leveren/ophalen berichten.

Dat is nog eens een stukje vakwerk

Dat is nog eens een stukje vakwerk, je geeft krankzinnige afmetingen op in de hoop dat het goedkomt en dat doet het ook nog. Fijn nofruit, mijn plan om van een bed een bank te maken komt fantastisch van de grond dankzij jullie kussen! Ik ga weer iets anders leuks verzinnen!!

Meer dan tevreden!

Om te beginnen een uitstekende website die je goeddeels door het proces loodst om te komen tot de juiste beslissing (maat, materiaal, vulling enz enz, zelfs voor dummies als ik), prima aanvullende telefonische info ondersteund door toegezonden stalen, goede communicatie, en dat alles met een doorlooptijd van 10 dagen tussen bestelling en bezorging. Chapeau en hartelijk dank!

Binnen 6 dagen geleverd

Binnen 6 dagen geleverd. Goede kwaliteit en perfect afgewerkt

Het bestelde bankkussen is keurig op�

Het bestelde bankkussen is keurig op maat gemaakt.Precies volgens mijn verwachtingen.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught